9/30/2012

ΧΤΥΠΑΜΕ ΨΗΛΑ

 Καλημέρα φίλοι μας. Μια τετράδα θα προτείνω σήμερα με πολύ Ιταλία και το κυνήγι μιας εκπληξης για να απογειωθεί η απόδοση:


307 OΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΤΖΕΝΟΑ 1/1 (3.25)

Aνεβάζει στροφές η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ στα τελευταία της παιχνίδια και τρέχει ενα σερί με 4 αγώνες αήττητη. Επεισόδιο μεταξύ του προπονητήτη Γκουιντολίν που απέκλεισε τον αρχηγό της ομάδας Ντι Νατάλε απο την σημερινή αποστολή. Δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο η ΤΖΕΝΟΑ. Θα είναι σημαντική απώλεια ο πολύτιμος Ντι Νατάλε αλλα η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ έχει και άλλους εξίσου καλούς παίχτες. Θα πάω με το αποτέλεσμα απο το ημίχρονο καθώς είναι το δυνατό της ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ η οποία κάνει κοιλιά μετά το 60. Αν έχει πάρει προβάδισμα μπορεί να το κρατήσει.

328 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΝΑΠΟΛΙ 2 (2.10)

Έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη η ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ και ίσως ήρθε και η ώρα για την πρώτη της ήττα. Η ΝΑΠΟΛΙ είναι στο κυνήγι του τίτλου και δεν θα θέλει να δεί την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ να παίρνει διαφορά στη βαθμολογία. Έτσι και αλλιώς έχει τον Καβάνι σε τέτοια φόρμα (3 γκόλ απέναντι στην Λάτσιο) που μπορεί να πάρει το παιχνίδι ακόμα και μόνος του.

340 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΡΕΜΣ 2 (4.50)

Είναι εξαιρετική η ΡΕΜΣ μέχρι στιγμής στην κατηγορία και ομάδα που μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα εκτός έδρας. Η ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ δεν είναι και στο καλύτερο της διάστημα και θα έχει επιπλέον κούραση απο το παιχνίδι στο Λιγκ Καπ που οιδηγήθηκε στα πέναλντι. Σε τέτοια απόδοση μια έκπληξη απο μια ομάδα που δείχνει καλή είναι καλοδεχούμενη.


374 ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 (3.00)

Με όχι σπουδαία εμφάνιση η ΙΝΤΕΡ πήρε το αποτέλεσμα κόντρα στην ΚΙΕΒΟ αλλα δύσκολα. Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ δείχνει η ποιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αυτή την στιγμή και την αδικεί το 0-0 κόντρα στην ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ καθώς ήταν εκείνη που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες και άξιζε την νίκη. Χάθηκαν πάλι βαθμοί παρά την σπουδαία εμφάνιση και σήμερα θα προσπαθήσει να τους μαζέψει όλους. 

σύστημα 3-4 Χ 3 φορές.










307 OΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΤΖΕΝΟΑ 1/1 (3.25)
328 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΝΑΠΟΛΙ 2 (2.10)
340 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΡΕΜΣ 2 (4.50) 
374 ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 (3.00) 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More