6/10/2012

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ~ ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ




Πολυ όμορφα παιχνίδια σήμερα με το παιχνίδι της ΙΣΠΑΝΙΑΣ με την ΙΤΑΛΙΑ να ξεχωρίζει. Πόλεμος στο παιχνίδι της ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ με την ΚΡΟΑΤΙΑ, παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο απο την Β κατηγορία της ΙΣΠΑΝΙΑΣ και παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σίγουρα γεμάτη η μέρα και τα σημεία που διαλέξαμε έχουν ως εξής:



104 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ 1 (1.70)

Mε σχεδόν ίδια ομάδα με αυτή την χρυσή που σάρωσε το προηγούμενο Ευρωπαικό και το Μουντιάλ που μας πέρασε και φέτος η ΙΣΠΑΝΙΑ είναι ενα απο τα δυνατά φαβορί. Δεν θα είναι και εύκολο το σημερινό παιχνίδια αλλα κάπου μας προβλημάτισε και η εικόνα της ΙΤΑΛΙΑ στον τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο την ΡΩΣΣΙΑ που γνώρισε την συντριβή με 3-0. Θα υποστηρίξουμε τον άσσο καθώς απο νωρίς η ΙΣΠΑΝΙΑ με καλή εμφάνιση θα θελήσει να δείξει τις διαθέσεις της και φέτος.

255 ΜΑΛΙ - ΑΛΓΕΡΙΑ 2 (2.40)

Εντυπωσίασε η ΑΛΓΕΡΙΑ συντρίβοντας με 4-0 την ΡΟΥΑΝΤΑ στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου. Κανονικά θα ξεκινήσει ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ στην αναμέτρηση καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, μια προσθήκη που θα δώσει περισσότερη δύναμη στην επίθεση της. Το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερη έδρα καθώς η πολιτική κατάσταση στο ΜΑΛΙ είναι μπερδεμένη με τους αντάρτες που ελέγχουν την μισή χώρα να έχουν χαρακτηρίσει το ποδόσφαιρο αντιισλαμικό. Αν ήμουν παίκτης του ΜΑΛΙ δεν θα έδινα δικαιώματα και ενας γρήγορος αποκλεισμός θα με ηρεμούσε. Στο πρώτο του παιχνίδι είχε εκτός έδρας ήττας απο το ΜΠΕΝΙΝ. Επιπλέον πρόβλημα η αποχώρηση του προπονητή της απο την ομάδα. Όλα δείχνουν οτι μόνο το ποδόσφαιρο δεν τους ενδιαφέρει εκεί.

251 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΚΟΡΔΟΒΑ 1 (1.50)

Αγώνας ρεβάνς για τα μπαράζ στην Ισπανία με τον νικητή να περνάει στον τελικό. Στο προηγούμενο παιχνίδι η ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ είχε καλύτερη παρουσία και ευκαιρίες για να πετύχει ενα γκόλ αλλα έφυγε με το 0-0. Σήμερα έχει το πλεονέκτημα στην έδρα της για να πάρει την πρόκριση.

105 ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 2 (2.10)

Σπουδαίο παιχνίδι με τις "αδύναμες" ομάδες του ομίλου που έχει σαν φαβορί για την πρόκριση την ΙΤΑΛΙΑ και την ΙΣΠΑΝΙΑ. Όλοι περιμένουν το συγκεκριμένο παιχνίδι κλειστό αλλα η αλήθεια είναι οτι περιμένω πολλά γκόλ καθώς το Χ τσεκουρεύει τις ελπίδες για κάποιο θαύμα πρόκρισης. Οι δυο ομάδες θα παίξουν για την νίκη ποντάρωντας στο να χάσει βαθμούς η Ισπανία ή η Ιταλία στην δικιά τους αναμέτρηση. Ανοιχτό παιχνίδι με πολλά τέρματα και θα ποντάρω στην εμπειρία της ΚΡΟΑΤΙΑΣ. Μπορεί να είναι σημαντική απουσία αυτή του ΟΛΙΤΣ για την επίθεση της ΚΡΟΑΤΙΑΣ αλλα η τεχνική τους πάντα ήταν αξιοθάυμαστη. Περιμένω την ΚΡΟΑΤΙΑ σαν μια απ τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτού του EURO.

247 ΛΙΒΕΡΙΑ - ΑΓΚΟΛΑ 2 (2.15)

Ήττα και άσχημη εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου για την ΛΙΒΕΡΙΑ απο την ΣΕΝΕΓΑΛΗ με 3-1. Μεγάλος πόλεμος κατά του προπονητή της απο τους πάντες και ίσως σήμερα να είναι και το τελευταίο του παιχνίδι. Ιδια προβλήματα και στην ΑΓΚΟΛΑ με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας να ψάχνει να απολύσει τον τεχνικό που μπορεί να έχει συμβεί και όλας. Περίεργο μάτς αλλα πιστεύω οτι σήμερα οι παίκτες της ΛΙΒΕΡΙΑΣ θα φάνε τον δικό τους προπονητή.

σύστημα 3-4-5 χ δύο φορές:

104 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ 1 (1.70)
255 ΜΑΛΙ - ΑΛΓΕΡΙΑ 2 (2.40)
251 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΚΟΡΔΟΒΑ 1 (1.50)
105 ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 2 (2.10)
247 ΛΙΒΕΡΙΑ - ΑΓΚΟΛΑ 2 (2.15)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More