6/02/2012

ΦΙΛΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ



Φιλικές αναμετρήσεις έντονα στο σημερινό κουπόνι και μερικά παιχνίδια απο την Β κατηγορία της ΣΟΥΗΔΙΑΣ και της ΙΣΠΑΝΙΑΣ. Σαφώς και τα μάτια όλων στραμμένα στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Για να δούμε τα δικά μας σημεία για σήμερα:


224 ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ 1 (2.20)

Δέν είναι σε καλό διάστημα η ΧΑΜΑΡΜΠΙ που κάνει μέτριες εμφανίσεις και δεν παίρνει θετικά αποτελέσματα ενώ δείχνει οτι δεν έχει δυνάμεις. Η ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ πέτυχε αυτό που έπρεπε απέναντι στην αδύναμη όμως ΟΥΜΕΑ και δείχνει σήμερα οτι έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το σερί και να πατήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Με ρίσκο ο άσσος αλλα αξίζει η απόδοση.

228 ΔΑΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1 (1.75)

Δεν μπορεί να συγκριθεί η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ με μια ευρωπαική σκληρή ομάδα όπως η ΔΑΝΙΑ. Η καλή άμυνα της γηπεδούχου δύσκολα θα απειληθεί απο την ανάλαφρη επίθεση των καγκουρώ. Η ΔΑΝΙΑ είχε ενα πολύ δυνατό τέστ απέναντι στην ΒΡΑΖΙΛΙΑ και γνώρισε την ήττα με 3-1 αλλα σήμερα μπροστά στο κοινό της μπορεί να πάρει την νίκη απέναντι σε μια ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ που θα έχει και κάποιες λίγες αλλα σημαντικές απουσίες.


229 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΜΑΛΤΑ 1 (1.95)

Μάχη...γιγάντων!! στα κυβικά τους πάντα. Με νέο προπονητή η ΜΑΛΤΑ ο οποιός θα έχει στην ομάδα πολλές νές παρουσίες και έτσι δεν περιμένω ανταγωνιστική την ΜΑΛΤΑ που είναι έτσι και αλλιώς πολύ ποιο μέτρια ομάδα απο το ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν όσο μπορούν τα παιχνίδια τους και απέναντι σε εναν μέτριο αντίπαλο όπως ο σημερινός δεν θα αφήσουν την ευκαιρία για μια νίκη να πάει χαμένη. Μάλιστα έρχονται και απο νίκη απέναντι στα ΣΚΟΠΙΑ πάλι σε φιλικό αγώνα που έδωσαν πριν μερικές μέρες.


230 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 1 (1.85)

1 νίκη στα τελευταία 6 εντός παιχνίδια για την ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ και έχουν κίνητρο απέναντι στους οπαδούς τους να πετύχουν μια νίκη και να κλείσουν την σεζόν στην 8η θέση την καλύτερη τα τελευταία 6 χρόνια. Η ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ σώθηκε και δεν την περιμένουμε καλύτερη απο την τελευταία της αναμέτρηση με την ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ που πήγε τελείως αδιάφορη και πραγματοποίησε μια απογοητευτική εμφάνιση και ήττα με 1-3. Έτσι και αλλιώς η ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ είναι πολύ ποιό ισχυρή απο την ΣΑΜΠΤΑΝΤΕΛ.


232 ΟΥΕΛΒΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ 1 (1.65)

Πρόβλημα στο σκοράρισμα έχει η ΟΥΕΛΒΑ καθώς έχει ξεχάσει το τελευταίο παιχνίδι που σημείωσε τέρμα. Δύσκολα θα μείνει και σήμερα μακριά απο την επίτευξη ενός τέρματος ειδικά απέναντι στην απογοητευτική φέτος ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ που έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της για να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να είχε την καλύτερη της εμφάνιση με το βαρύ 6-2 απέναντι στην ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β αλλα περισσότερο το σκόρ διαμόρφωσε μόνη της η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ βγάζοντας στο γήπεδο την απογοήτευση της που αναγκάζεται να πέσει κατηγορία λόγου του υποβιβασμού της Α ομάδας στην κατηγορία. Η ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ σήμερα θα έχει πολλές απουσίες και η ΟΥΕΛΒΑ δεν θα αφήσει την ευκαιρία να κλείσει την σεζόν με ενα θετικό αποτέλεσμα.


224 ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ 1 (2.20)
228 ΔΑΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1 (1.75)
229 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΜΑΛΤΑ 1 (1.95)
230 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 1 (1.85)
232 ΟΥΕΛΒΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ 1 (1.65)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More