5/09/2012

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕUROPA



Mεγάλος τελικός για το Εuropa σήμερα στο κουπόνι μας και περιμένω οτι θα είναι ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς με πλούσιο θέαμα και πολλά τέρματα:



104 ΚΟΥΟΠΙΟ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 1 (2.10)

Προημιτελικός κυπέλλου Φιλανδίας. Πολύ άσχημο ξεκίνημα κάνει στην σεζόν η ΚΟΥΟΠΙΟ που ακόμα ψάχνει την νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει την προιστορία με το μέρος της έχοντας 8 παιχνίδια αήττητη απέναντι στην ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ και θα πάμε για ένα ακόμα παιχνίδι μαζί τους.

105 ΧΟΝΚΑ - ΒΑΑΣΑ OVER (2.00)

Θα κοντράρω το παιχνίδι σε δυο ομάδες που δεν τα πάνε καλά στο σκοράρισμα. Περιμένω να ξεμπουκώσουν..περισσότερο η ΧΟΝΚΑ που έχει 2 γκόλ σε 5 αγώνες. Θα ρισκάρω με την μεγάλη απόδοση του over.

106 ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ 1 (2.30)

Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα play off για μια θέση στην Λίγκ 1. Σε καλύτερη φόρμα η ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ με 3 συνεχόμενες νίκες. Αμυντικές αδυναμίες δείχνει η ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ και δύσκολα καταφέρνει να μην δεχτεί τέρμα. Δείχνει ποιο αποφασισμένη η γηπεδούχος και παίρνει την ψήφο μας.

107 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 (2.60)

Ισπανική υπόθεση ο μεγάλος τελικός για το Europa ανάμεσα σε δυο πολύ καλές επιθετικές ομάδες. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και περιμένουμε πλούσιο θέαμα και πάρα πολλά γκόλ. Στην διάρκεια της διοργάνωσης εντυπωσιάστηκα απο την ΜΠΙΛΜΠΑΟ και θα τους υποστηρίξω και στον τελικό. Σαν ποιο σίγουρο σημείο θεωρώ το over αλλα η πολύ καλή απόδοση του διπλού θα με κάνει να ρισκάρω.

108 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1 (1.80)

Επαναληπτικός για πρόκριση στον τελικό των play off του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ με την ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ να κερδίζει δύσκολα στην έδρα της τον πρώτο αγώνα με σκόρ 1-0. Έχει σπουδαία παράδοση η ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ απέναντι στην ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ στην έδρα της με 6 νίκες και μόλις μια ήττα. Δεν ήταν τόσο καλή στο προηγούμενο παιχνίδι αν και είχε 2 δοκάρια. Πάντως το τέρμα σημειώθηκε με αυτογκόλ. Την περιμένω καλύτερη σήμερα και πάμε με τον άσσο. Καλό σημείο και το γκόλ/γκόλ καθώς η ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ τα τρώει τα γκολάκια της.


104 ΚΟΥΟΠΙΟ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 1 (2.10)
105 ΧΟΝΚΑ - ΒΑΑΣΑ OVER (2.00)
106 ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ 1 (2.30)
------------------------------------------------------------------------------------------------ Απόδοση: 9.66
107 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 (2.60)
108 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1 (1.80)
------------------------------------------------------------------------------------------------ Απόδοση: 4.68
----------------------------------------------------------------------------------- Συνολική  Απόδοση: 45.2

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More