5/07/2012

ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF




Πλούσιο αγωνιστικό κουπόνι έχει η σημερινή μέρα και μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς με τους αγώνες για τα Ελληνικά play off. Για να ρίξουμε μια ματιά:



469 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 1 (2.40)

Δεν έδειξε πολλά πράγματα ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ και περισσότερο η ισοπαλία άξιζε σαν αποτέλεσμα στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Καλός ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αλλα εξαφανίστηκε στο δεύτερο καθώς έμειναν απο δυνάμεις. Συνεχόμενο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και αυτή την φορά περιμένω ποιο κουρασμένο τον ΠΑΟΚ καθώς ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έχει κάνει συντήριση δυνάμεων ξεκουράζωντας Γιαννούλη, Τάτο και Μήτρογλου. Είναι το ποιό σημαντικό παιχνίδι για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και στην έδρα του τον έχω ικανό να πάρει θετικό αποτέλεσμα.


470 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ 1 (1.55)

Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ με πολύ καλή απόδοση δείχνει οτι έχει σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό των play off μετά το 0-2 στην έδρα της ΚΑΡΝΤΙΦ. Δύσκολα η ΚΑΡΝΤΙΦ θα καταφέρει να κάνει ανατροπή, θα πιέσει σίγουρα απο την αρχή και αυτό μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ καθώς θα ανοιχτεί και θα είναι ευάλωτη στην άμυνα. Ένα γκόλ σε μια αντεπίθεση θα τους τελειώσει.


471 ΡΕΞΑΜ - ΛΟΥΤΟΝ 2 (2.95)

Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι και η ΛΟΥΤΟΝ θα μπορούσε να σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα. Με το 2-0 έχει τον πάνω λόγο για την πρόκριση στον τελικό των play off. Δεν περιμένω οτι η ΡΕΞΑΜ θα παρουσιάσει κάτι καλύτερο στην έδρα της. Θα προσπαθήσει για γρήγορο γκόλ αλλα ποιό εύκολα μπορεί να δεχτεί εκείνη ένα. Άλλωστε η ΛΟΥΤΟΝ και πέρσι που την συνάντησε στα ημιτελικά την κέρδισα εντός και εκτός.

475 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 1 (2.10)

Παίρνω το σημείο απο τον φίλο DETECTIV που το συζητάει μέρες τώρα. Τον εμπιστεύομαι αλλα έτσι και αλλιώς η φετινή ΜΑΡΣΕΙΓ είναι ανύπαρκτη.

479 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 (2.60)

Δεν με έπεισε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ απέναντι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Θα προσπαθήσει να παίξει επιθετικά σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ αλλα δεν πιστεύω οτι θα πάρει αποτέλεσμα. Ντέρμπι είναι και όλα μπορούν να συμβούν και στην τελευταία τους αναμέτρηση με γηπεδούχο την ΑΕΚ οι κίτρινοι πήραν την νίκη με 2-0. Θα ρισκάρω σε αυτό το παιχνίδι με τους γηπεδούχους.

487 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ goal/goal (1.55)

Tρένο η ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ φέτος και σε μεγάλη φόρμα μετά το 4-1 επι της ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ. Η ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ δείχνει οτι έχει αφήσει πίσω τις άσχημες αρχικές εμφανίσεις και συνεχίζει τις επιτυχίες. Θα είναι ωραίο ντέρμπι και πιστεύω οτι και οι δυο ομάδες θα βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

488 ΡΕΜΣ - ΜΟΝΑΚΟ 1 (2.10)

Ξανά στην δεύτερη θέση η ΡΕΜΣ με τη φοβερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά απέναντι στην ΜΠΟΥΛΟΝ. Η ΤΡΟΥΑ καραδοκεί και η ΡΕΜΣ δεν έχει περιθώρια να χάσει βαθμούς. Η ΜΟΝΑΚΟ χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον μάλλον θα εμφανιστεί χαλαρή απέναντι σε έτσι και αλλιώς μια απο τις καλύτερες έδρες της Γαλλίας.

492 ΤΟΡΙΝΟ - ΠΑΝΤΟΒΑ 1 (1.55)

Χωρίς σχεδόν όλη της την άμυνα θα εμφανιστεί η ΠΑΝΤΟΒΑ που δεν είναι σε καθόλου καλό διάστημα. Η ΤΟΡΙΝΟ έπεσε απο την πρώτη θέση στην 4η και έτσι και αλλιώς χρωστάνε στην ΠΑΝΤΟΒΑ λόγω δικαστικής διαμάχης που είχαν πρίν μερικούς μήνες. Περιμένουμε οτι θα ξεσπάσει το ΤΟΡΙΝΟ σήμερα.

470 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ 1 (1.55)
475 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 1 (2.10)
487 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ goal/goal (1.55)
488 ΡΕΜΣ - ΜΟΝΑΚΟ 1 (2.10)
492 ΤΟΡΙΝΟ - ΠΑΝΤΟΒΑ 1 (1.55)
--------------------------------------------------------------------------------------------- Απόδοση: 16.4
471 ΡΕΞΑΜ - ΛΟΥΤΟΝ 2 (2.95)
469 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 1 (2.40)
479 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 (2.60)
--------------------------------------------------------------------------------------------- Απόδοση: 18.4
--------------------------------------------------------------------------------- Συνολική Απόδοση: 302.3

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More