5/05/2012

OI MIKΡΟΙ ΙΤΑΛΟΙ....




Για να δούμε και λίγο τους μικρούς Ιταλούς και μια πρόταση για τις σημερινές αναμετρήσεις τους:




273 ΑΣΚΟΛΙ - ΕΜΠΟΛΙ 1 (1.90)

Πολύ φορμαρισμένη η ΑΣΚΟΛΙ και με συντήριση δυνάμεων πήρε και εκτός έδρας 0-0 με την ΜΠΑΡΙ και διατήρισε το αήττητο της. Με νίκη και η ΕΜΠΟΛΙ πήρε ανάσες και κρατήθηκε μακριά απο τις θέσεις του υποβιβασμού και έχει και παιχνίδι με την υποβιβασμένη ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ που μπορεί να είναι το ματς κλειδί για την συνέχεια. Το παιχνίδι με ενα Χ ευνοεί και τις δύο ομάδες αλλα η ΑΣΚΟΛΙ θα έχει και επιστροφές σήμερα και δείχνει οτι είναι σε καλή φόρμα. Με νίκη μπορεί να εξασφαλίσει απο σήμερα την παραμονή της. Για την ΕΜΠΟΛΙ ποιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ.

274 ΒΕΡΟΝΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ 1 (1.55)

Δεν παίζεται στην έδρα της η ΒΕΡΟΝΑ (13-4-2) έρχεται και απο σπουδαίο διπλό στην ΡΕΤΖΙΝΑ και σήμερα με νίκη μπορεί να βρεθεί σε θέση απευθείας ανόδου. Το ΛΙΒΟΡΝΟ έρχεται απο τρίτη σερί ήττα αυτή την φορά με 0-1 απο το ΤΟΡΙΝΟ και δείχνει οτι δεν είναι σε καλό διάστημα.

277 ΜΠΡΕΣΙΑ - ΒΑΡΕΖΕ 1 (2.10)

Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες που παίζουν για θέση στα play off. Μετά απο 3 συνεχόμενες ήττες η ΜΠΡΕΣΙΑ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την νίκη της απέναντι στην ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ και η ψυχολογία γύρισε ξανά στην ομάδα. Μεγάλη απώλεια για την ΒΑΡΕΖΕ η μη συμμετοχή του νεαρού στράικερ Ντε Λούκα που οδήγησε σε νίκη την ΒΑΡΕΖΕ απέναντι στη ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ΜΠΡΕΣΙΑ και θα είναι ίσως η τελευταία της ευκαιρία γιαυτό θα την υποστηρίξουμε.

278 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΚΡΟΤΟΝΕ 1 (1.60)

Έκλεισε την υπόθεση παραμονής η ΚΡΟΤΟΝΕ που με ανατροπή και νίκη απέναντι στην ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΜΕ 3-1 δείχνει οτι με τους +8 βαθμούς στην 14η θέση θα είναι αδιάφορη σήμερα. Η ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ με νίκη μπαίνει στις θέσεις απευθείας ανόδου.

273 ΑΣΚΟΛΙ - ΕΜΠΟΛΙ 1 (1.90)
274 ΒΕΡΟΝΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ 1 (1.55)
277 ΜΠΡΕΣΙΑ - ΒΑΡΕΖΕ (2.10)
278 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΚΡΟΤΟΝΕ 1 (1.60)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ Απόδοση: 9.9

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More