5/19/2012

O ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ


Η μεγάλη μέρα έφτασε καθώς το βράδυ θα μάθουμε τον φετινό νικητή του Champions League. Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα που εκτός απο τον μεγάλο τελικό έχουμε τελικούς σε όλα τα μέτωπα. Κούπα περιμένει τον νικητή του σκωτσέζικου ντέρμπι μίσους ανάμεσα στην ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ με την ΧΑΡΤΣ και τελικός στο Γουεμπλει για να μάθουμε ποιά θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανέβει στην Πρέμιερ Λίγκ. Τελικοί και στις αναμετρήσεις στην Ισπανία καθώς παίζουν για την σωτηρία τους και την είδοσο τους στα μπαράζ ανόδου αρκετές ομάδες. Για να δούμε μερικά παιχνίδια για σήμερα:


228 ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2 (1.75)

Mεγάλος τελικός στο Γουέμπλει με τον νικητή του ζευγαριού να ακολουθεί την Ρέντινγκ και την Σάουθαμπτον στην μεγάλη κατηγορία. Ποιό έμπειρη ομάδα η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ με καλύτερη παρουσία σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και στο παρα πέντε έχασε και το απευθείας εισιτήριο ανόδου. Η ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να μπεί στα play off. Όχι τόσο εύκολη η πρόκριση της ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ στον τελικό με αντίπαλο την ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ σαρωτική η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ απέναντι στην ΚΑΡΝΤΙΦ. Έχει τον αέρα της αντιπάλου της η ΓΟΥΕΣΤ με τις δυο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα υπέρ της με άνετες νίκες, 4-0 εντός και 1-4 εκτός. Σαφώς και πάμε με το φαβορί σήμερα.

230 ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΧΑΡΤΣ 2 (2.00)

Πόλεμος στην Σκωτία σε ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Καθολικούς και Προτεστάντες στον τελικό του κυπέλλου. Καλύτερη η ΧΑΡΤΣ στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει την 11η της βαθμολογίας που θα μπορούσε να είχε πέσει και κατηγορία. Η παράδοση υπέρ της και το 2.00 δείχνει σαν δώρο. Ευχαριστούμε θα πάρουμε.

233 ΑΛΜΕΡΙΑ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ OVER (1.70)

΄Ασχημο διάστημα για την ΑΛΜΕΡΙΑ καθώς με τα ανεπιτυχή τελευταία της αποτελέσματα απομακρύνεται απο τα play off. Απο τις ποιό φορμαρισμένες ομάδες η ΑΛΚΟΡΚΟΝ δεν θα χαριστεί στην ΑΛΜΕΡΙΑ που θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να διεκδικήσει είσοδα στα μπαράζ. Περιμένω και τις δύο ομάδες να σκοράρουν αλλα την ΑΛΚΟΡΚΟΝ να φεύγει με την νίκη.

234 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β - ΟΥΕΛΒΑ OVER (1.65)

Σε καλή φόρμα η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ και ο υποβιβασμός λόγο του υποβιβασμού απο την πρώτη εθνική της Α ομάδας την αδικεί. Οι παίκτες της όμως αντιδρούν και βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο κυνηγώντας και θέση στην πρώτη ομάδα. Γύρισαν και νίκησαν 4-2 στο προηγούμενο παιχνίδι τους απέναντι στην ΟΥΕΣΚΑ. Έχει μια άνεση 7 βαθμών η ΟΥΕΛΒΑ και θα είναι σχετικά άνετη. Ανοιχτό το παιχνίδι και τα γκόλ θα πέσουν βροχή.

236 ΘΕΛΤΑ - ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ 1/1 (1.65)

Σε τρομερή φόρμα η ΘΕΛΤΑ με καλά παιχνίδια και άνετα αποτελέσματα. 6 βαθμούς κάτω απο την ζώνη υποβιβασμού η ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ και δεν περιμένει τίποτα απο την ΘΕΛΤΑ σήμερα καθώς η δεύτερη θέση της γηπεδούχου και η απευθείας άνοδος απειλείται απο την ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ. Για πλάκα θα την πάρει η ΘΕΛΤΑ την ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ.

237 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ 2 (2.15)

Άσχημη η εμφάνιση της ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της με ήττα 3-1. Χωρίς νίκη για αρκετό καιρό και πρέπει να συνέλθει τουλάχιστον να πάρει καλύτερη θέση στην κατάταξη των play off. Απογοήτευση στην ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ αφού με 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια της έμεινε εκτός play off. Aδιάφορη, απογοητευμένη και με απουσίες στην επίθεση σήμερα η γηπεδούχος και θα ρισκάρω με το διπλό της ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ που έχει ενα μικρό κίνητρο.

200 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ 2 (4.25)

Μεγάλος τελικό στην διοργάνωση του Champions League με την ΜΠΑΓΕΡΝ φυσικά να έχει το μεγάλο πλεονέκτημα αφού ο αγώνας γίνετε στην έδρα της. Αν είναι όμως δυνατόν να δίνουν τέτοια απόδοση στην ΤΣΕΛΣΙ που δεν έφτασε τυχαία σήμερα να αγωνιστεί. Και οι δυο ομάδες με σπουδαίους και έμπειρους παίκτες αλλα η εικόνα και η συντριβή της ΜΠΑΓΕΡΝ στον πρόσφατο τελικό κυπέλου στην Γερμανία απο την ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ και απο την άλλη η αναγεννημένη με πολύ θετικά αποτελέσματα ομάδα της ΤΣΕΛΣΙ με την Ντι Ματέο στον πάγκο της δίνουν ελπίδες σε αυτό το καλοπληρωμένο διπλό. Ούτε καν Χ2 με καλή απόδοση. Τελικός είναι και θα ρισκάρουμε.


228 ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2 (1.75)
230 ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΧΑΡΤΣ 2 (2.00)
233 ΑΛΜΕΡΙΑ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ OVER (1.70)
234 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β - ΟΥΕΛΒΑ OVER (1.65)
236 ΘΕΛΤΑ - ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ 1/1 (1.65)
------------------------------------------------------------------------------------------ Απόδοση: 16.2
237 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ 2 (2.15)
200 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ 2 (4.25)
------------------------------------------------------------------------------------------ Απόδοση: 9.1
-------------------------------------------------------------------------------Συνολική Απόδοση: 148

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More