5/06/2012

MAXH TIΤΛΟΥ ΣΤΟ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Σπουδαίας σημασίας και το σημερινό πρόγραμμα και επειδή έχουμε και την δικιά μας μάχη των εκλογών θα δώσουμε γρήγορα τα παιχνίδια που είδαμε σήμερα:



392 ΑΟΥΕ - ΜΠΟΧΟΥΜ Χ2 (1.82)

Δεν βλέπεται η ΑΟΥΕ και δεν είναι άδικο να χαροπαλεύει για να κρατηθεί στην κατηγορία. Σημαντικό το σημερινό παιχνίδι και ακόμα και ο ένας βαθμός μπορεί να είναι αρκετός. Η ΜΠΟΧΟΥΜ σαφώς καλύτερη ομάδα αλλα κι αυτή με μια απογοητευτική χρονιά και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε την παραμονή της. Θα είναι σήμερα μετά απο καιρό χωρίς άγχος κάτι που δεν ισχύει για την ΑΟΥΕ που έχει και πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το 6-0 του πρώτου γύρου υπέρ της ΜΠΟΧΟΥΜ δείχνει την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η φιλοξενούμενη είχε πολύ άσχημη χρονιά για να κάνει δώρα στους αντιπάλους και αν της δωθεί η ευκαιρία για παραπάνω βαθμούς για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση δεν θα κλείσει τα μάτια. Σε δεύτερο δελτίο θα ρισκάρω και με το 2πλό με μεγάλη απόδοση. Ρισκάρω σε εισαγωγικά γιατί η ΜΠΟΧΟΥΜ είναι καλύτερη ομάδα.

393 ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ 2 (2.15)

Χάλασε την φιέστα της η ΑΙΝΤΡΑΧΤ μπροστά στους οπαδούς της με αντίπαλο το ΜΟΝΑΧΟ 1860 και δεν θα θέλει να δώσει δικαιώματα με δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Σήμερα θα έχει σημαντικές επιστροφές σε σχέση με το προηγούμενο της παιχνίδι και θα είναι πολύ ποιο δυνατή. Η ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ μπορεί να καίγεται για τους βαθμούς αλλα το γήπεδο έχει κατηφόρα προς το διπλό.

394 ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2 (3.85)

Άσχημος γύρος για την ΚΟΤΜΠΟΥΣ και μόνο αμα χαρίσει η ΟΥΝΙΟΝ μπορεί να πάρει βαθμούς. Η φιλοξενούμενη πάντως δεν χάρισε τίποτα στην ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ και σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι παρά το οτι έχανε με 0-2 έκανε ανατροπή και πήρε την νίκη με 5-4.


391 ΕΛΣΙΝΚΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 2 (3.60)

Δεν δείχνει σταθερή η πρωταθλήτρια με δυο ήττες σε 5 αγώνες και η νίκη της με 3-0 απέναντι στην πολύ αδύναμη ΚΟΥΟΠΙΟ δεν μας λέει και πολλά. Η ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ εντυπωσιακή οδηγεί την κούρσα με 4 νίκες στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει και με 10-0 τέρματα δείχνει οτι όλα της δουλεύουν ρολόι. Μεγάλη απόδοση στο 2πλό και δεν θα το αφήσουμε.

405 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1Χ (2.05)

Δεν με έπεισε η ΣΙΤΥ στο παιχνίδι με την ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ και δεν θα τα βρεί καθόλου εύκολα στο παιχνίδι με την ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ καθώς η γηπεδούχος μετά την γκέλα της ΑΡΣΕΝΑΛ με νίκη σήμερα πιάνει την τρίτη θέση και έξοδο στο Champions League. Είναι σε εξαιρετική φόρμα η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ και μπορεί ακόμα και την νίκη που θα τιμήσω στο άλλο μου δελτίο.


392 ΑΟΥΕ - ΜΠΟΧΟΥΜ Χ2 (1.82)
393 ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ 2 (2.15)
394 ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2 (3.85)
391 ΕΛΣΙΝΚΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 2 (3.60)
405 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1Χ (2.05)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More