5/10/2012

MAXEΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗ


Μάχες στο σημερινό κουπόνι με ελληνικές αναμετρήσεις για τα play off. Να περάσουμε γρήγορα σε παιχνίδια που διαλέξαμε:


121 ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 (1.85)


Tα χαμόγελα και η ψυχολογία επέστρεψαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά την σπουδαία νίκη επι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και πλέον η ΑΕΚ κυνηγάει όχι μόνο θέση στην ευρώπη αλλα ακόμα και την πρώτη θέση. Στο παιχνίδι με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ έχει και την παράδοση αλλα και το οτι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έχει εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη απο το κύπελλο και δεν καίγεται τόσο για τους αγώνες των play off.


122 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ 4-6 γκόλ (2.30)


Έτοιμη να πανηγυρίσει τον τίτλο η ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ και κάθε παιχνίδι στην έδρα της θα είναι φιέστα. Σε αστεία απόδοση ο άσσος και το over και επειδή περιμένουμε πολλά γκόλ θα ρισκάρουμε λίγο με το 4-6 τέρματα. Τελευταία αναμέτρηση στην έδρα της με την ίδια αντίπαλο 6-0 για την ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ.


123 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 (2.25)


H μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να βρεθεί στην πρώτη θέση καθώς στην δυνατή του έδρα έχει το πλεονέκτημα. Δεν δείχνει σε καλή κατάσταση ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, τουλάχιστον αγωνιστικά γιατί τα νέα διοικητικά νέα φέρνουν λίγο ηρεμία. Στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι το σημερινό αποτέλεσμα.


138 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΓΑΝΔΗ 1 (1.95)


Προβλήματα με τους επιθετικούς έχει η ΣΤΑΝΤΑΡ στο σημερινό παιχνίδι καθώς οι βασικοί επιθετικοί της θα απουσιάσουν. Έκανε καλό παιχνίδι στην έδρα της με την ΓΚΕΝΚ αλλα η φιλοξενούμενη ανέτρεψε το σκόρ και έφυγε με νίκη με το χορταστικό 2-3. Είναι το τελευταίο χαρτί της ΣΤΑΝΤΑΡ το σημερινό παιχνίδι καθώς για να φτάσει σε έξοδο στην ευρώπη πρέπει να κερδίσει τα δυο τελευταία παιχνίδια των play off. Δεν έδειξε καλό πρόσωπο η ΓΑΝΔΗ και γνώρισε την ήττα στην έδρα της απο την ΚΟΡΤΡΑΙΚ και πλέον δύσκολα θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Η ΣΤΑΝΤΑΡ έχει καλές εμφανίσεις στην έδρα  της και θα την υποστηρίξουμε.


139 ΧΕΡΤΑ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ OVER (1.80)


Αγώνας μπαράζ στην γερμανία με την ΧΕΡΤΑ να προσπαθεί να γατζωθεί στην πρώτη κατηγορία παρά την άσχημη εικόνα της και την ΦΟΡΤΟΥΝΑ να κάνει την δικιά της προσπάθει να ανέβει στην θέση της. Θα κυνηγήσει το γκόλ η ΧΕΡΤΑ γιατί ο επαναληπτικός θα κρύβει κινδύνους. Επιθετική ομάδα η ΦΟΡΤΟΥΝΑ μπορεί να σκοράρει και η ίδια. Περιμένω στο παιχνίδι πολλά τέρματα σήμερα. Αξίζει και ο άσσος λόγο εμπειρίας της ΧΕΡΤΑΣ.


σύστημα 4-5 χ δυο φορές θα ρίξω σήμερα.

121 ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 (1.85)
122 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ 4-6 γκόλ (2.30)
123 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 (2.25)
138 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΓΑΝΔΗ 1 (1.95)
139 ΧΕΡΤΑ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ OVER (1.80)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More