5/16/2012

ENΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ PLAY OFF

Πλούσιο σε παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα και γρήγορα προχωράμε σε μια πρόταση καθώς η ώρα περνάει:


117 ΧΟΝΚΑ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ 2 (3.80)

Είναι εντυπωσιακή φέτος η ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ με 5/6 νίκες και μπορεί σήμερα με βαθμούς να πλησιάσει την 1η θέση. Η ΧΟΝΚΑ έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΓΙΑΡΟ αλλα θα ρισκάρω με τον ενθουσιασμό της ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ για ενα βαρβάτο διπλό.

131 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ΟVER (2.00)

Μεγάλη απόδοση στο over σε ενα παιχνίδι που η ισοπαλία δεν συμφέρει καμία ομάδα και θα κυνηγήσουν και οι δύο το σκοράρισμα. Θα το ρισκάρουμε για την απόδοση.

133 ΕΡΕΜΠΡΟ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ 2 (2.00)

Σε 9 αγώνες 3 βαθμούς η ΕΡΕΜΠΡΟ και τα προβλήματα αμέτρητα καθώς και ο προπονητής είναι στο στόχαστρο των φιλάθλων και οι παίκτες του αρχίζουν να τον αμφισβητούν αλλα και θα έχει αρκετές απουσίες απέναντι σε μια ΑΙΚ που είναι σε καλή κατάσταση και θα μπορούσε να έπαιρνε και την ισοπαλία απέναντι στην πολύ καλή φέτος ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ. Με νίκη η ΑΙΚ σήμερα σκαρφαλώνει πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

141 ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 (2.00)

Μεγάλη χαμένη πριν απο μερικές μέρες η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ καθώς μετά την λευκή ισοπαλία απέναντι στην ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπροστά στους οπαδούς της. Μάλιστα παρά την προσπάθεια των παικτών οι οπαδοί στο τέλος δεν άντεξαν μπήκαν στο γήπεδο και έγινε...χαμός. Λογικά θα τιμωρηθεί πολύ βαριά για την χρονιά που μας έρχεται με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας οπότε και του χρόνο ο τίτλος δείχνει απο νωρίς χαμένος. Τελευταία ευκαιρία για την ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ να πάρει ενα τρόπαιο μετά απο πολύ καιρό.

147 ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΧΙΡΟΝΑ 2 (1.90)

Σε καλή κατάσταση η ΧΙΡΟΝΑ και έρχεται μετά απο εντυπωσιακή νίκη με 5-1 απέναντι στην ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ. Η ΤΑΡΑΓΟΝΑ μόνο σε θάυμα μπορεί να ελπίζει για παραμονή αλλα το -9 δύσκολα μπορεί να το καλύψει απο την τελευταία θέση που βρίσκετε. Με άσχημη ψυχολογία δύσκολα θα καταφέρει κάτι απέναντι στην ΧΙΡΟΝΑ που θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει απο την ζώνη του υποβιβασμού.

148 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1 (1.50)

Πίεσε στο τέλος η ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ και ισοφάρισε την ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ στις καθυστερήσεις και έτσι διατήρισε αήττητο για 6ο παιχνίδι και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα. Τα πράγματα θα είναι ποιο εύκολα σήμερα σε μια εδώ και καιρό αδιάφορη και χωρίς στόχους ομάδα.

133 ΕΡΕΜΠΡΟ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ 2 (2.00)
147 ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΧΙΡΟΝΑ 2 (1.90)
148 ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ 1 (1.50)
------------------------------------------------------------------------------------------------- Απόδοση: 5.7
117 ΧΟΝΚΑ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ 2 (3.80)
131 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ΟVER (2.00)
141 ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 (2.00)
------------------------------------------------------------------------------------------------- Απόδοση: 15.2
------------------------------------------------------------------------------------------------- Απόδοση: 86.6

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More