5/06/2012

Δυνατα με την...Σεντ Ετιεν!







Καλησπερα σε ολους τους φιλους, παμε και σημερα να δουμε τις επιλογες μας...





(434) ΕΒΙΑΝ - ΑΖΑΞΙΟ Επιλεγω το Over

Ματς ζωης η θανατου για την Αζαξιο η οποια θα δωσει τα παντα για να παρει την νικη απεναντι στην πολυ καλη ομαδα της Εβιαν. Το Over πιστευω ειναι το καλυτερο σημειο επιλογης αφου και οι δυο ομαδες και ειδικα η Εβιαν εχει σκοραρει σχεδον σε ολα τα ματς. Ενα γκολ πιστευω να βαλουν και οι δυο θα κυνηγησουμε το τριτο.


(456) ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ τελικο χ

Παιζουν οι δυο καλυτερες ομαδες της κατηγοριας οι οποιες ειναι στις θεσεις της απευθειας ανοδου και δεν προκειται να αλλαξει κατι το ιδιαιτερο. Εχει αρκετες απουσιες η ΛαΚορουνια ωστοσο εναν βαθμο δεν χαλασει καμια απο τις δυο ομαδες. Ειναι βεβαια καλη ευκαιρια για την Βαγιαδολιδ ωστοσο η Λα Κορουνια εχει δειξει το ποσο μεγαλη ομαδα ειναι και δεν πιστευω οτι θα χασει. Παμε με ρισκο την ισοπαλια.


(455) ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ - ΛΑΝΟΥΣ τελικο ασσος.

Η Γοδοι υποδεχεται την Λανους και η νικη κρινεται αναγκαια. Εχει αλλαξει προπονητη η Γοδοι ωστοσο στο προηγουμενο ματς ο καινουργιος προπονητης ξεκινησε με το αριστερο. Η Λανουν μεσοβδομαδα θα παιξε με την Βασκο και αναμενονται καποιες αλλαγες....Παρολο αυτα οπως και να χει η Γοδοι εχει την ευκαιρια να επιστρεψει στις νικες μεσα στην εδρα της και να παρει τους βαθμους της νικης. Παμε γερα λοιπον με την εδρα της Γοδοι και τον ασσο.


(463) ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΕΣΤΟΥΝΔΙΑΝΤΕΣ Επιλεγω το Over

Χωρις πολλα λογια το ματς το βλεπω Over. Η Ρασινγκ δεν τα παει καθολου καλα και η νικη κρινεται επιτακτικη! μεσα στην καυτη εδρα της Ρασινκ. Βλεπω ενα ξεσπασμα απ οτην μερια της Ρασινγκ ωστοσο επειδη για σημειο τελικο ειναι αρκετα δυσκολο λογω της κακης αγωνιστικης καταστασης της Ρασινγκ θα επιλεξω το Over. Απο την αλλη η Εστουνδιαντες θα προσπαθησει να "κλεψει" το ματς. Παμε γερα με την αγαπημενη Ρασινγκ.


(475) ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ τελικο ασσος.

Για μενα ο πιο δυνατος ασσος του κουπονιου αυτου του τετραημερου αγωνων. Δευτερα θα γινει το ματς και η Σεντ Ετιεν η ομαδαρα εχει την ευκαρια να παρει την νικη απεναντι στην " ομαδα ??? της Μαρσειγ" Αναλυση δεν θα κανω....Οποιος εχει δει την Μαρσειγ θα καταλαβει...*Να σημειωσω ωστοσο οτι η Σεντ Ετιεν εκτος τα παει καλυτερα τελευταια παρα εντος...


Αυτα αλανια σε συστημα 4/5 επι δυο φορες.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!



Υγ.1 Βλεπουμε το χ2 της ΜΠΡΕΣΤ!!!

Υγ.2 Παμε δυνατα με το σημειο της Σεντ |Ετιεν...! 



Detektiv, Keep it up my friends!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More