5/11/2012

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ

Καλησπέρα φιλαράκια μου. Με ποσοστά επιτυχίας πανω από 50% συνεχίζουμε τις επιτυχίες μας το μόνο που μας λείπει η χημεία, ο συνδιασμός. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

BET OF THE DAY----------------ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ - ΓΚΑΙΣ------------------OVER

Η Σιριάνσκα με νίκη και μάλιστα τεσσάρα σταμάτησε σερί ηττών. Εντός έδρας έχει 1-0-3 με μια μόνο παρατήρηση, οι 3 ήττες ήρθαν από ομάδες που είναι στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η Γκάις εκτός 0-2-2 αλλά με δηλώσεις που μιλούν για ομαδάρα. Η διαφορά των ομάδων στον 1 βαθμό. Ας αποδείξουν στο γήπεδο την καλύτερη ομάδα εμείς στο over του 1,75.

Η Γιού Σι Ντι 4/5 g/g εντός έδρας, η Σέλμπουρν 5/6 g/g στα τελευταία της παιχνίδια. Το over δεν είναι μακριά και πληρώνει 1,75.

Επιστροφή του αρχηγού Βερόν στην Εστουντιάντες απουσία του Καρντόσο, Βιγιάρ και Βέρα στην Γοδόι. Η παράδοση λέει 3 νίκες σε 4 παιχνίδια, ο άσσος στο 1,75 μας κάνει.

Με νίκη η ομάδα που στηρίζεται απο το SE-FORMA η Ρέμς κλειδώνει την άνοδο. Η Αμιάν έπισε πάτο χωρίς ελπίδες πλέον. Θα επιλέξουμε το over που πληρ'ωνει καλύτερα από το διπλό στο 1,75.

Η Μονακό έχασε τις όποιες ελπίδες για άνοδο, η Τρουά στην 3η θέση θέλει να διατηρηθεί εκεί. Η ισοπαλία δεχαλάει κανέναν και πάλι φίλοι θα είναι. Πληρώνει απόδοση 3,00.

Επαιξαν στις 28/4 σε αντίθετες έδρες και το αποτέλεσμα ήταν 2-2. Μιλάμε για το παιχνίδι Στηβενέιτζ με τη Σέφιλντ Γιουν. Το 4-6 γκολ έχει τύχη και σήμερα στην απόδοση του 3.00.


Σιριάνσκα - Γκάις----------------------------------over ( 1,75 )
Γιού Σι Ντι - Σέλμπουρν--------------------------over ( 1,75 )
Εστουντιάντες - Γοδόι--------------------------άσσος  ( 1,75 ) ΣΥΝΟΛΟ 5,35

Αμιάν - Ρέμς----------------------------------------over ( 1,75 )
Μονακό - Τρουά----------------------------ισοπαλία ( 3,00 )
Στηβενέιτζ - Σέφιλντ Γιουν.-----------------4-6 γκ. ( 3,00 ) ΣΥΝΟΛΟ 15,75
---------------------------------------------------------------ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 84,26


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More