5/24/2012

ΚΡΥΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΚΡΥΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ.


Αγωνιστική με κρύα πρωταθλήματα και κρύες αποδόσεις στα σημεία που δείχνουν σαν φαβορί.. Χωρίς μεγάλη έμπνευση σήμερα και επηρεασμένος απ' το 6/7 της χθεσινής ημέρας διαλέγω ενα συστηματάκι  κυνηγώντας μεγάλες αποδόσεις και απλά περιμένω να δώ πόσο καλά θα πάει.



144 ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΓΙΑΡΟ 1 (1.50)

Mετά απο σπουδαία νίκη απέναντι στην ΤΟΥΡΚΟΥ με 2-3 και παρά το οτι είχε άσχημη εμφάνιση η ψυχολογία είναι στα ύψη. Επιθετική ομάδα η γηπεδούχος δεν θα έχει προβλήματα απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας ΓΙΑΡΟ που έχει προβλήματα στην άμυνα της και δέχεται εύκολα γκόλ.

146 ΛΑΧΤΙ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ Χ (3.15)

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και μετά το 1-0 στην ΒΑΑΣΑ διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Δύσκολη η έδρα της ΛΑΧΤΙ έκανε και το διπλό απέναντι στην ΓΙΑΡΟ αλλα σήμερα θα έχει σημαντικές απουσίες και το ποιό πιθανό είναι να παίξει για να μην χάσει.

148 ΧΟΝΚΑ - ΚΟΥΟΠΙΟ Χ (3.35)

Η παράδοση είναι υπέρ της ΧΟΝΚΑ αλλα έρχεται απο βαριά ήττα με 3-0 απο την ΕΛΣΙΝΚΙ και δείχνει οτι δεν έχει τα μεγάλα παιχνίδια. Η ΚΟΥΟΠΙΟ ανεβασμένη μετά το 3-0 με την ΧΑΚΑ στο οποίο έσπασε και το αρνητικό σερί που δεν μπορούσε να κρατήσει ανέπαφη την εστρία της. Αν εμφανιστεί το ίδιο προσεκτική σήμερα στην άμυνα μπορεί να φύγει με τον βαθμό ή τους βαθμούς. Λόγο παράδοσης (6-1-0) θα είναι δύσκολο να κερδίσει την ΧΟΝΚΑ γι'αυτό θα ποντάρω στην ισοπαλία.

154 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΚΑΛΜΑΡ OVER (1.70)

Η γηπεδούχος μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα της ισοπαλίας με την ΓΚΑΙΣ θα κυνηγήσουν την νίκη αλλα η άμυνα τους είναι αστεία και η ΚΑΛΜΑΡ είναι ομάδα που κάνει ευκαιρίες και μπορεί να της κάνει την ζημιά. Θα πάμε με το over σε καλή απόδοση.

155 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΚΕΝ 4-6 γκόλ (2.60)

Είναι τρένο η ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ και θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητο τγς για 9 σερί αγώνες. Αν μια ομάδα δείχνει οτι μπορεί να της κάνει την ζημιά αυτή είναι η ΧΑΚΕΝ που παραδοσιακά σκοράρει απέναντι της. Περιμένω ωραίο παιχνίδι και τις δύο ομάδες να σκοράρουν αλλα τόσο η απόδοση του g/g όσο και του over δείχνουν λίγες γι'αυτό θα ρισκάρω με το 4-6 γκόλ.

Σύστημα 3-4-5


144 ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΓΙΑΡΟ 1 (1.50)
146 ΛΑΧΤΙ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ Χ (3.15)
148 ΧΟΝΚΑ - ΚΟΥΟΠΙΟ Χ (3.35)
154 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΚΑΛΜΑΡ OVER (1.70)
155 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΚΕΝ 4-6 γκόλ (2.60)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More