5/30/2012

ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Η Β ΙΤΑΛΙΑΣ

Φιλικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα σήμερα και σημαντικά παιχνίδια για τις εθνικές ομάδες κάτω των 19 με προκρίσεις να κρίνονται στα σημερινά αποτελέσματα. Μεγάλο ενδιαφέρον στις μάχες της Β Ιταλίας για το ποιές ομάδες θα πάρουν μέρος στον τελικό με έπαθλο την άνοδο στην Α Εθνική.


118 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ 1 (2.40)

Αγώνας U19

Την ισοπαλία ή την νίκη κυνηγάει η ΟΛΛΑΝΔΙΑ για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μόνο η θέλει η ΓΑΛΛΙΑ. Πολύ καλύτερη η ομάδα της ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ με έμπειρους παίκτες θα παίξει το γνωστό επιθετικό της παιχνίδι. Ένα γκόλ θα τσακίσει τις ελπίδες της ΓΑΛΛΙΑΣ για πρόκριση και δεν είναι δύσκολο να το δεχτεί καθώς η άμυνα της δέχεται τέρματα στα τελευταία της παιχνίδια. Θα παίζει για την νίκη οπότε θα είναι ποιο ευάλωτη σε αντεπιθέσεις των Ολλανδών. Είναι καλή η απόδοση στον άσσο και θα ρισκάρουμε σε καθαρή νίκη των Ολλανδών με διαφορά στα γκόλ μάλιστα.


119 ΣΕΡΒΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1 (2.15)

Παιχνίδι τελικός για το γκρούπ των δυο ομάδων U19 με την Σερβία να έχει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση λόγο έδρας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα παιχτούν σενάρια που θα εξαρτηθούν απο τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών και την διαφορά των τερμάτων. Πιστεύω οτι δεν θα περιμένουν οι δυο ομάδες να στηριχτούν σε κάποιες ισοβαθμίες και θα παίξουν για την νίκη σε ενα ανοιχτό παιχνίδι.

120 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΛΑΧΤΙ 1/1 (1.60)

Σαρωτική η ΙΝΤΕΡ στην έδρα της χωρίς ήττα εδώ και 24 αγώνες δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην ΛΑΧΤΙ (0-5 εκτός έδρας νίκη για την ΤΟΥΡΚΟΥ την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν). Θα έχει και απουσίες η ΛΑΧΤΙ σήμερα οπότε περιμένω άνετη νίκη απο το ημίχρονο για την φετινή ΙΝΤΕΡ που κυνηγάει το πρωτάθλημα.

121  ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 1 (1.80)

Τα πράγματα είναι απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουν την ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ στην πρώτη εθνική και δεν θέλουν την ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ. Δεν θα μου είναι έκπληξη αν δώ "περίεργη" διαιτησία εναντίων της φιλοξενούμενης. Άσσος που δεν σπάει σε καλή απόδοση.΄

128  ΒΑΡΕΖΕ - ΒΕΡΟΝΑ 2 (2.60)

Δύσκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλα θα πάω με την αποδοσάρα της ΒΕΡΟΝΑ. Με 3-0 νικήτρια στην τελευταία τους αναμέτρηση δείχνει οτι έχει πάρει τον αέρα της ΒΑΡΕΖΕ. Η γηπεδούχος έχει το μειονέκτημα της έδρας καθώς ο επαναληπτικός θα γίνει στην δύσκολη έδρα της ΒΕΡΟΝΑ και δεν την βολεύει η ισοπαλία. Θα κυνηγήσει νίκη με γκόλ σήμερα αλλα πιστεύω οτι η ΒΕΡΟΝΑ που είναι ποιό ομάδα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της και θα πάρει αποτέλεσμα. Βλέπω και σκόρ 0-2 για τους τολμηρούς.


118 ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ 1 (2.40)
120 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΛΑΧΤΙ 1/1 (1.60)
121 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 1 (1.80)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
119 ΣΕΡΒΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1 (2.15)
128 ΒΑΡΕΖΕ - ΒΕΡΟΝΑ 2 (2.60)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More