5/09/2012

ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΑ...


Καλησπερα φιλαρακι μου..
Το σαββατο που μας περασε πηγα πολυ καλα με ενα μικρο ταμειο...
Το μονο που μας χαλασε ηταν η BLACKBURN που εχασε μεσα στην εδρα της απο την ΓΟΥΙΓΚΑΝ αλλιως θα πηγαιναμε ακομα καλυτερα...
Ας ξεκινησουμε λοιπον

101 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ
Η ΤΣΕΛΣΙ θα παραταχθει με πολλες αλλαγες στην ενδεκαδα λογω του τελικου του C.L..Πριν 3 ημερες οι δυο ομαδες βρεθηκαν στον τελικο κυπελλου του ΑΓΓΛΙΚΟΥ πρωταθληματος..Νικητη σε εκεινον τον αγωνα αναδειχθηκε η ΤΣΕΛΣΙ..Πιστευω οτι θα δουμε την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ με διαφορετικη ψυχολογια  και νομιζω θα επικρατησει ευκολα.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ(1)

107 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Τελικος του Εuropa League..Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΟ οπως την ονομαζω εγω πιστευω οτι δεν θελει να χασει το τροπαιο...Εξαλλου ολη η χρονια της ειναι αυτο το τελευταιο παιχνιδι..Θα τα παιξει ολα για ολα και οτι γινει στο τελος...Χωρις προβληματα οι δυο ομαδες και με ξεκουραστους παιχτες..
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ(2)

123 ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Ο ΠΑΟΚ θελει οσο τιποτα αλλο την εισοδο του στο C.L και πιστευω με νικη θα ειναι πολυ κοντα να πραγματοποιηθει το ονειρο του των τελευταιων ετων...Ας δουμε και τι θα πει ο ΒΟΡΕΙΟΣ για αυτο το παιχνιδι
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ(1)

139 ΧΕΡΤΑ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
Η ομαδα του ΟΤΟ τα παιζει ολα για ολα για να παραμεινει στην κατηγορια...Μας εχει δειξει καλα στοιχεια μετα το δευτερο μισο του πρωταθληματος και τετοια παιχνιδια ειναι παιχνιδακι για  αυτον τον προπονητη..Ξερει να τα παιρνει ευκολα.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ(1/1)

141 ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ-ΦΙΤΕΣΕ
Αυτο το παιχνιδι το διαλεξα για να κλεισω μια 5αδα...Δεν ασχολουμαι πολυ με το ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ πρωταθλημα αλλα μου αρεσε πολυ η αποδοση σε αυτο το παιχνιδι..Και ειπα να την τιμησω..
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ(1)
        

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More