5/21/2012

ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ

Στην Φιλανδία θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σήμερα που έχει πλούσια αγωνιστική. Στο κουπόνι αρκετά παιχνίδια απο την Σουηδία και την Ιρλανδία την οποία δεν την γνωρίζουμε.


334 ΓΙΑΡΟ - ΛΑΧΤΙ G/G (1.65)

Eύκολα τρώνε γκόλ και οι δύο ομάδες και την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά απο 3 διαδοχικές ήττες. Θα υπάρχει η ψυχολογία για να συνεχιστεί το σερί και πιστεύω οτι θα κυνηγήσουν το γκόλ.

335 ΕΛΣΙΝΚΙ - ΧΟΝΚΑ Χ2 (2.28)

Είναι η ώρα της ΕΛΣΙΝΚΙ να κάνει μια γκέλα απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει οτι βρίσκει τον εαυτό της στα τελευταία παιχνίδια. Πρόσφατες επίσης και οι νίκες της απέναντι στην γηπεδούχο σήμερα για το Λιγκ Καπ με 0-2 και 4-0. Σε τέτοια απόδοση η διπλή ευκαιρία αξίζει ενα ποντάρισμα.

336 ΚΟΥΟΠΙΟ - ΧΑΚΑ OVER (1.70)

Xωρίς νίκη η ΚΟΥΟΠΙΟ ακόμα στην κατηγορία και θα πρέπει σήμερα να κάνει το κάτι παραπάνω. Άμυνες που εύκολα δέχονται γκόλ και το over είναι ενα πιθανό σημείο καθώς και η ΧΑΚΑ ψάχνει την νίκη μετά την ήττα απο την ΕΛΣΙΝΚΙ παρά την καλή της εμφάνιση.

337 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 2 (1.95)

Στα παιχνίδια για το Λιγκ Καπ η Ίντερ της έριξε 8 γκόλ συνολικά (0-3, 5-0) ενώ η ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ έρχεται και απο συντριβή με 5-2 απο την ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ. Δεν χαλάει αυτό το διπλό με την ΙΝΤΕΡ να θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση.

338 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΒΑΑΣΑ Χ (3.20)

Δεν συνέχισε τις καλές τις εμφανίσεις η ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ και έχασε απο την ΧΟΝΚΑ με 2-1 προσπαθώντας περισσότερο να κρατήσει την ισοπαλία. Όπλο της η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που κάνει το έργο των αντιπάλων της δυσκολότερο. Θα προσπαθήσει πάνω απο όλα σήμερα να αποφύγει την 3 ήττα στο πρωτάθλημα και την περιμένω σε αμυντικό ρόλο. Η ΒΑΑΣΑ έπαιξε για την ισοπαλία στο παιχνίδι με την ΓΙΑΡΟ και σήμερα θα είναι ποιο δυνατή με επιστροφές παικτών αλλα η ισοπαλία θα είναι και σήμερα ο στόχος της.

340 ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2 (1.70)

Έχασε το ντέρμπι απο την ΜΑΛΜΕ η ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ και δεύτερη συνεχόμενη ήττα θα είναι καταστροφική. Δεν είναι σπουδαίο εμπόδιο η 11 της κατηγορίας ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ με 2 νίκες και 2 ήττες στο γήπεδο της. Η ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ πριν την ήττα απο την ΜΑΛΜΕ διατηρούσε αήττητο με 5 συνεχόμενες νίκες. Θα την εμπιστευτούμε ξανά γιατί θέλει να κρατήσει την διαφορά που έχει χτίσει με τους διώχτες της στην πρώτη θέση.

334 ΓΙΑΡΟ - ΛΑΧΤΙ G/G (1.65)
336 ΚΟΥΟΠΙΟ - ΧΑΚΑ OVER (1.70)
337 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 2 (1.95)
340 ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2 (1.70)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
335 ΕΛΣΙΝΚΙ - ΧΟΝΚΑ Χ2 (2.28)
338 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΒΑΑΣΑ Χ (3.20)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More