5/20/2012

ΣΕΝΤΟΝΙ ΖΗΤΑΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Μάχες τελικών στο σημερινό πρόγραμμα με το ενδιαφέρον όλων μας στα παιχνίδια για τα ελληνικά play off αλλα και αναμετρήσεις τελικών στην Ιταλία και την Πορτογαλία. Μεγάλο ενδιαφέρον και στο πρωτάθλημα της Δανίας σε μια κρίσημη αγωνιστική.


275 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ 2 (1.80)

Προτελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα Δανίας και η αγωνία χτυπάει κόκκινο. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ και ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ με ενα βαθμό διαφορά και οι σημερινές αναμετρήσεις τους είναι σημαντικές καθώς με ήττα σήμερα της ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ και νίκη της ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ο τίτλος πάει στα χέρια της ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ αφού είναι μπροστά στην βαθμολογία με 63 πόντους έναν περισσότερο απο την ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ. Στην σημερινή αναμέτρηση η ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ έρχεται απο συντριβή με 5-1 απο την ΟΡΧΟΥΣ και το ίδιο αδιάφορη θα εμφανιστεί και σήμερα. Μάλιστα το ποιό πιθανό είναι να βοηθήσουν και τους ίδιους τους παίκτες της ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ ώστε να πληγώσουν την μισητή γι'αυτούς ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ. Οι ίδιοι οι οπαδοί θα τους το ζητήσουν.

274 ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2 (1.90)

Δέν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ αφού μετά την ισοπαλία 2-2 με την ΣΑΝΤΕΡΙΣΚΕ έδωσε ελπίδες στην ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Παιχνίδι της χρονιάς το σημερινό και η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ θα τα δώσει όλα καθώς περιμένει έυκολο πέρασμα της ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ απο την έδρα της ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ.


305 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 2 (3.30)

Τελικός στο ΟΑΚΑ με έπαθλο ένα εισιτήριο για το επόμενο CL. Μέτριος στα προηγούμενα παιχνίδια του ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και όμως κατάφερε να πάρει τα αποτελέσματα. Ποιο αποφασισμένη η ΑΕΚ και παίζοντας καλύτερα δίκαια διεκδικεί την είσοδο της. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα παίξει για την ισοπαλία που δεν χαλάει και την ΑΕΚ γιατί εξασφαλίζει την είσοδο στο Εuropa. Άν βρεί όμως ευκαιρία να κάνει γκόλ δεν θα χαριστεί. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της ΑΕΚ αντίθετα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που θα του λείψει ο έμπειρος Κατσουράνης. Επίσης τιμωρημένος ο Βιτόλο και τραυματίες ο Ρούντολφ και Σπυρόπουλος. Αξίζει το ρίσκο για το διπλό της ΑΕΚ με τέτοια απόδοση.

 318 ΛΥΩΝ - ΝΙΣ 1 (1.70)

Πολλές απουσίες για την ΝΙΣ σήμερα που όπως όλα δείχνουν έχει ήδη εξασφαλισμένη την παραμονή. Η απογοητευτική φετινή ΛΥΩΝ εξασφάλιση την έξοδο στην ευρώπη. Θα παίξει χωρίς άγχος και θα έχει ευκαιρία να κάνει μια νίκη.

324 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ G/G (1.65)

Τελικός κυπέλου στην Ιταλία και σπουδαία αναμέτρηση με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά. Θα διαλέξω το g/g που μας δίνει η ΝΑΠΟΛΙ συνέχεια.

314 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΚΑΕΝ Χ (3.15)

Ένα βαθμό χρειάζεται η ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ για να μείνει στην κατηγορία και πιθανό ο ίδιος βαθμός να κρατήσει στην κατηγορία και την ΚΑΕΝ ανάλογα την εξέλιξη της αγωνιστικής. Η ισοπαλία δείχνει οτι βολεύει και τις δύο ομάδες.


275 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ 2 (1.80)
274 ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2 (1.90)
318 ΛΥΩΝ - ΝΙΣ 1 (1.70)
324 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ G/G (1.65)
------------------------------------------------------------------------------------
305 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 2 (3.30)
314 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΚΑΕΝ Χ (3.15)
------------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More