5/12/2012

ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Πλούσιο το σημερινό κουπόνι με σπουδαίες αναμετρήσεις και δυο μεγάλους τελικούς να ξεχωρίζουν. Την αναμέτρηση για το κύπελλο Γερμανίας και τον τελικό της ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ με την ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ. Για να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά απο τα σημερινά παιχνίδια:


224 ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 1 (2.10)

Ισάξιες ομάδες με πολύ καλή παρουσία στην Α κατηγορία της Αγγλίας θα βρεθούν αντίπαλες σε αυτό τον πρώτο ημιτελικό των play off. Mε γκέλα την τελευταία αγωνιστική η ΜΚ έχασε το πλεονέκτημα της έδρας κάνοντας άσχημη εμφάνιση με την ΓΟΥΟΛΣΟΛ. Τουλάχιστον το άσχημο παιχνίδι της βγήκε την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα δεν πιστεύω οτι δεν θα δείξει το καλό της πρόσωπο. Δείχνει ποιο έτοιμη για το παιχνίδι η γηπεδούχος και μάλιστα έκανε και μια μίνι προετοιμασία την προηγούμενη εβδομάδα.

227 ΒΑΡΕΖΕ - ΑΣΚΟΛΙ 1 (1.70)

Mεγάλη νίκη με την ΜΠΡΕΣΙΑ με 2-1 και πλέον η ΒΑΡΕΖΕ με σημερινό τρίποντο σχεδόν εξασφαλίζει τα play off. Πολύ φορμαρισμένη η ΑΣΚΟΛΙ που έχει 6 παιχνίδια χωρίς ήττα και δείχνει να απομακρύνεται απο τον υποβιβασμό. Την ηρεμία της έρχεται να χαλάσει η παραπομπή ακόμα μια φορά φέτος για στημένα παιχνίδι και το ίδιο και παίκτες της. Σίγουρα τα νέα θα κοστίσουν σε ψυχολογία και πιστεύω οτι έτσι και αλλιώς ήρθε η ώρα να κάνει μαι εκτός έδρας ήττα απο μια ομάδα που έχει κίνητρο. Στα συν για την ΒΑΡΕΖΕ η επιστροφή του πρώτου σκόρερ της ομάδας ΝΤΕ ΛΟΥΚΑ.

229 ΕΜΠΟΛΙ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 1 (1.85)

Παιχνίδι της χρονιάς για την ΕΜΠΟΛΙ που αν κερδίσει λογικά εξασφαλίζει την παραμονή της. Είναι σε φόρμα η ΕΜΠΟΛΙ και είχε και νίκη την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας με την αδιάφορη πάντως ΑΛΜΠΙΟΝΟΛΕΦΕ. Νίκη και για την ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ επι της επίσης αδιαφορης ΜΟΝΤΕΝΑ. Προβλήματα στην άμυνα της ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ με  3 βασικά στόπερ να απουσιάζουν σήμερα και αν και ο Τζίτζι Κάνι έχει επιστροφές στην άμυνα του θα είναι παίκτες ανέτοιμοι.

231 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2 (2.20)

Σε άσχημη φόρμα το ΛΙΒΟΡΝΟ με την μια ήττα να διαδέχεται την άλλη και να είναι στο χείλος του γκρεμού. Η ομάδα είναι στο κατηγορητήριο για τα στημένα κάτι που σαφώς επηρεάζει και την ψυχολογία της ομάδας. Πολλές επίσης οι απουσίες και αν και καίγεται για βαθμούς σήμερα η ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ είναι σε καλή φόρμα και σήμερα με νίκη διεκδικεί απευθείας άνοδο.

234 Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1 (1.85)

Κυνηγάει την πρώτη θέση στο γκρούπ 5-8 των play off στην Τουρκία και έχει το πλεονέκτημα σήμερα στην έδρα της να κάνει νίκη απέναντι στην αδιάφορη ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ που έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Ευρώπη μέσο του τελικού που θα δώσει την Τετάρτη απέναντι στην ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ για το κύπελλο. Για το λόγο αυτό η ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ σήμερα  θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές για να προφυλάξει και να ξεκουράσει τους παίκτες σε μια προσπάθεια να πάρει τρόπαιο φέτος.


235 ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ 2 (2.05)

Τελευταία αναμέτρηση για τα play off 5-8 της Τουρκίας με την φιλοξενούμενη να κυνηγάει την 5η θέση που θα την φέρει αντιμέτωπη σε αγώνα μπαράζ με την τελευταία του γκρούπ 1-4 με έπαθλο μια θέση στην Ευρώπη. Αυτό που θέλει είναι να κερδίσει σήμερα η στο άλλο παιχνίδι η ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ να κερδίσει την ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ που μάλλον δεν δείχνει διάθεση να κάνει κάτι τέτοιο καθώς έχει εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη απο το κύπελλο παίζωντας στον τελικό την Τετάρτη που μας έρχεται απέναντι στην ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ. Για τον λόγο αυτό μάλιστα θα γίνει rotation στην ομάδα της ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ οπότε η ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ δεν έχει να περιμένει δώρα και πρέπει να το πάρει το παιχνίδι. Η ΣΙΒΑΣΠΟΡ είχε απογοητευτικές εμφανίσεις στα play off δεν κυνηγάει τίποτα και σήμερα θα αγωνιστεί με πολλούς αναπληρωματικούς.

251 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ 1 (1.55)

Έχασε το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην ΕΛΣΙΝΚΙ η ΙΝΤΕΡ με γκόλ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δεν την παίρνει να κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα και να γκρεμίσει όσο έχει φτιάξει με την καλή της παρουσία μέχρι στιγμής ειδικά απέναντι σε μια αντίπαλο που την έχει στην προιστορία. Χωρίς ήττα μάλιστα στο γήπεδο της για 21 παιχνίδι. 


263 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1 (2.10)

Ο μεγάλος τελικός για το πρωτάθλημα της Τουρκίας απέναντι σε δυο δυνατές αντιπάλους. Το απόλυτο ντέρμπι με τα προγνωστικά να είναι ανοιχτά. Πλεονέκτημα στο παιχνίδι έχει η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ καθώς και με την ισοπαλία παίρνει τον τίτλο. Αγωνιστικά πλεονέκτημα έχει η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ που έδειξε και με το μεγάλο διπλό στην προηγούμενη μονομαχία τους στην έδρα της ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ. Η φιλοξενούμενη σήμερα δείχνει σημάδια κούρασης και μάλιστα κατάφερε μόνη της να αυτοκτονήσει καθώς δέχτηκε σε 5 λεπτά δυο τέρματα απο την ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ και αντί για νίκη που ίσως της έδινε τον τίτλο έχασε βαθμούς απο την ισοπαλία με 2-2. Η ιστορία δείχνει ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ και την υποστηρίζουμε.

271 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1 (2.40)

Μεγάλος τελικός για το κύπελλο Γερμανίας. Δίνω προβάδισμα στην ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ που έχει και την ψυχολογία με το μέρος της μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει πάρει και τον αέρα της ΜΠΑΓΕΡΝ με τις δυο νίκες απέναντι της για το πρωτάθλημα φέτος και 4 συνεχόμενες. Η ΜΠΑΓΕΡΝ έχει εξάλλου τον μεγάλο τελικό να πλησιάζει και σίγουρα στο μυαλό όλων θα είναι να αποφύγει η ομάδα τραυματισμούς και κούραση οπότε την περιμένω λίγο συγκρατημένη. Πολύ καλό αποτέλεσμα για το παιχνίδι είναι και το under. Είναι ευκαιρία για την ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ να κάνει το πρώτο double της ιστορίας της.

227 ΒΑΡΕΖΕ - ΑΣΚΟΛΙ 1 (1.70)
229 ΕΜΠΟΛΙ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 1 (1.85)
234 Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1 (1.85)
235 ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ 2 (2.05)
251 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ 1 (1.55)
263 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 1 (2.10)
-------------------------------------------------------------------------------------------  Απόδοση: 38.8
231 ΛΙΒΟΡΝΟ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2 (2.20)
271 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1 (2.40)
224 ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 1 (2.10)
------------------------------------------------------------------------------------------- Απόδοση: 11
------------------------------------------------------------------------------- Συνολική Απόδοση: 430.4

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More