5/11/2012

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΡΕΜΣ



Πλούσιο το κουπόνι σήμερα με παιχνίδια για όλα τα γούστα αλλα το ελληνικό ενδιαφέρον στραμμένο στις σπουδαίες αναμετρήσεις για τα play off του basket και τις δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό. Ευχόμαστε και στις δυο ομάδες καλή τύχη. Στα δικά μας τώρα...για άλλη μια φορά οι μικροί γάλλοι είναι αυτοί που μου τραβάνε το ενδιαφέρον καθώς σήμερα περιμένω την μια απο τις ομάδες που υποστήριζα φέτος την αγαπημένη ΡΕΜΣ να checkarei το εισιτήριο της για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία μετά απο 33 χρόνια. Στα play off των μικρών Άγγλων αν και η απόδοση της ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ είναι μεγάλη δεν μπορώ να κοντράρω μια απο τις άλλες ομάδες που υποστήριζα την ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. αγωνιστικά δεν δείχνει σε καλό διάστημα και έχασε μόνη της την ευκαιρία για απευθείας άνοδο. Μεγάλο πλήγμα στην ομάδα το τέλος της καριέρας του σπουδαίου σκόρερ ΕΒΑΝΣ που την πήγαινε σαν τρένο για άνοδο. Ο ταλαντούχος επιθετικός κατηγορήθηκε για βιασμό και τιμωρήθηκε με 5ετή φυλάκιση. Αν προσθέσουμε και τις απουσίες των άλλων επιθετικών της ΣΕΦΙΛΝΤ σήμερα θα δεί κανείς οτι η ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ έχει μεγάλο προβάδισμα και έτσι και αλλιώς διανύει περίοδο φόρμας στο καλύτερο σημείο.




 

200 ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ - ΓΚΑΪΣ 2 (1.85)

Kαθόλου καλό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την ΓΚΑΙΣ με μια μόλις νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια ενώ τουλάχιστον στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΜΙΑΛΜΠΙ αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ με αμφισβητούμενο πέναλντι, δέχτηκε δεύτερο και έμεινε με παίκτη λιγότερο κατάφερε όμως ηρωικά να μειώσει στο 90 και να πάρει την ισοπαλία στις καθυστερήσεις!
Η ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ επιτέλους νίκη απέναντι στην ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ μετά απο πέντε σερί ήττες αλλα όπως δείχνει η εικόνα της πάλι στο τέλος της χρονιάς θα παλεύει για να γλυτωσει τον υποβιβασμό. Η ΓΚΑΙΣ έχει μεγάλη ευκαιρία με νίκη να ξεκολλήσει και να σκαρφαλώσει ψηλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να αρχίσει έτσι η αντεπίθεση της.

202 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Χ2 (1.62)

Τελευταία αγωνιστική για τα play off της Τουρκίας με τις δύο ομάδες να διεκδικούν θέση στην Ευρώπη. Στην τρίτη θέση η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ και στην τέταρτη η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ με ενα βαθμό διαφορά. Η τέταρτη ομάδα της βαθμολογίας θα αγωνιστεί με την πρώτη απο το γκρούπ play off θέσεων 5-8 αλλά εφόσον η πρώτη στην 5η θέση είναι η ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ που έχει ήδη εξασφαλίσει την έξοδο στα play off απο το κύπελλο τότε και εκείνη περνάει στην ευρώπη.
 Σε τιμωρημένη έδρα ακόμα μια φορά η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ που την προηγούμενη αγωνιστική...κάπως κατάφερε να πάρει βαθμό απο την ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ με δυο γκόλ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Απο ήττα έρχεται και η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ με 3-1 απο την ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ. Γενικά η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ είναι απογοητευτική εδώ και πολύ καιρό, η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ πολύ καλύτερη όλη την χρονιά και ποιό ποιοτική ομάδα και σήμερα παίζει για δυο αποτελέσματα καθώς και με ισοπαλία τερματίζει στην τρίτη θέση. Το Χ2 σε καλή απόδοση και σε άλλο δελτίο θα ρισκάρω και με το διπλό.

203 ΑΜΙΑΝ - ΡΕΜΣ ημίχρονο 2 (2.10)

Ένα βαθμό χρειάζεται η ΡΕΜΣ για να εξασφαλίσει την άνοδο της. Η ΑΜΙΑΝ έχει υποβιβαστεί και θα είναι αδιάφορη. Η ΡΕΜΣ τελευταία ξεκινάει τα παιχνίδια της πολύ δυνατά και παίρνει προβάδισμα απο νωρίς όπως έγινε και στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ΜΟΝΑΚΟ που προηγήθηκε στο 3 λεπτό. Την περιμένω να ξεκινήσει και σήμερα δυνατά για να σημειώσει γκόλ που θα της βγάλει το άγχος ωστε ακόμα και αν ισοφαριστεί σε κάποιο σημείο του αγώνα να έχει περιθώρια να διαχειριστεί το αποτέλεσμα που χρειάζεται.


204 ΑΝΖΕ - ΜΠΟΥΛΟΝ 1 (2.00)

Μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει η ΜΠΟΥΛΟΝ να γλυτώσει τον υποβιβασμό και να περιμένει γκέλες απο τις αντιπάλους της ενώ έχει και τελευταίο παιχνίδι αντίπαλο την ΜΟΝΑΚΟ. Με λίγα λόγια...δύσκολα τα πράγματα. Δεν έχει και διπλό μέσα στο 2012 με (0-3-6) ενώ απο την άλλη η ΑΝΖΕ είναι σε εντυπωσιακή φόρμα με 4-2-0. Δυνατή η απόδοση στον άσσο.


210 ΜΠΑΣΤΙΑ - ΝΑΝΤ  OVER (1.65)

Ομάδας που δίνουν over και οι δύο γιαυτό θα ρισκάρω λίγο παραπάνω για την μεγάλη απόδοση του 4-6 γκόλ σε άλλο δελτίο με απόδοση 2.90. Η πρωταθλήτρια ΜΠΑΣΤΙΑ θα έχει φιέστα στο γήπεδο της. Ήταν αδιάφορη στο τελευταίο παιχνίδι με την ΛΕ ΜΑΝ και έχασε με 3-0 και σίγουρα μπροστά στο κοινό της θα θέλει να δείξει το καλό αγωνιστική της πρόσωπο. 14-4-0 εντός έδρας με 42-15 γκόλ και 12/18 over. H NANT δεν έχει επίσης βαθμολογικό ενδιαφέρον οπότε θα είναι ενα ωραίο ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες.

200 ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ - ΓΚΑΪΣ 2 (1.85)
202 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Χ2 (1.62)
203 ΑΜΙΑΝ - ΡΕΜΣ ημίχρονο 2 (2.10)
204 ΑΝΖΕ - ΜΠΟΥΛΟΝ 1 (2.00)
210 ΜΠΑΣΤΙΑ - ΝΑΝΤ OVER (1.65)

και ενα άλλο δελτίο

200 ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ - ΓΚΑΪΣ 2 (1.85)
202 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2 (3.20)
203 ΑΜΙΑΝ - ΡΕΜΣ ημίχρονο 2 (2.10)
204 ΑΝΖΕ - ΜΠΟΥΛΟΝ 1 (2.00)
210 ΜΠΑΣΤΙΑ - ΝΑΝΤ 4-6 γκόλ (2.90)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More