5/08/2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Απο τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Σουηδία και το ντέρμπι ανάμεσα στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και την ΤΣΕΛΣΙ έχει σήμερα το κουπόνι μας. Να ρίξουμε μια ματιά σε μια πρόβλεψη:



100 ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ ΟVER (1.90)

Παραδοσιακό ντέρμπι στην Σουηδία με την ΑΙΚ να έχει εις βάρος της την παράδοση (0-1-3) αλλα να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Η φιλοξενούμενη δεν έχει καλό ξεκίνημα με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες αλλα σε τέτοιο παιχνίδι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Θα σημαδέψουμε τα πολλά γκόλ σήμερα λόγο απόδοσης.

101 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΤΣΕΛΣΙ 1 (2.05)

Δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες σε λίγες μέρες μετά την μάχη για το κύπελλο που η ΤΣΕΛΣΙ παίζοντας καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο πήρε προβάδισμα με 2 τέρματα. Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τα έδωσε όλα στο τέλος και μείωσε ενώ θα μπορούσε να είχε στείλει το παιχνίδι στην παράταση καθώς δεν την μετρησε γκόλ του ΚΑΡΟΛ που φάνηκε να περνάει η μπάλλα την γραμή. Εκδίκηση σήμερα θα ζητήσει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και θα την υποστηρίξουμε καθώς η ΤΣΕΛΣΙ αν και έχει κάνει φανταστικά πράγματα μετά την αποχώρηση του ΒΙΛΑΣ ΜΠΟΑΣ γενικά δείχνει κουρασμένη ομάδα. Σίγουρα στο μυαλό της θα είναι ο τελικός του CL που πλησιάζει και δεν είναι απίθανο να κάνει συντήριση δυνάμεων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More