4/12/2012

ME TO X THΣ ΙΤΑΛΙΑΣ



Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Τουρκίας και οι δύσκολες μάχες των ουραγών στην Ισπανία. Τα παιχνίδια που θα τιμήσω σήμερα:



169 ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ - ΜΠΟΛΟΥΣΠΟΡ 1 (1.55)

Προημιτελικός για το κύπελλο Τουρκίας και το φαβορί φαβορί. Ομάδα Β εθνικής η ΜΠΟΛΟΥΣΠΟΡ έκανε και την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε την ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ αλλα όλες η όμορφες ιστορίες έχουν και ενα τέλος και δεν την περιμένω να συνεχίσει στην επόμενη φάση ειδικά μετά την απώλεια του καλύτερου της επιθετικού. Δεν περιμένω να σπάσει αυτός ο άσσος.

175 ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ OVER (1.80)

Η ΣΙΒΑΣΠΟΡ μας δίνει τα OVER όταν τα ζητάμε. 4 over στα τελευταία της 6 παιχνίδια και 7-10 στα γκόλ της ενώ η ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 3 με 9-6 γκόλ. Και οι δυο ομάδες θέλουν να περάσουν στον ημιτελικό και περιμένουμε παιχνίδι ανοιχτό καθώς η άμυνα της ΣΙΒΑΣΠΟΡ δέχεται εύκολα γκόλ αλλα το ίδιο εύκολα απαντάει. 


176 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΛΑΓΑ 2 (2.45)

Δύσκολη αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ στην προσπάθεια της να μείνει στην κατηγορία και η ΜΑΛΑΓΑ που με νίκη σήμερα αρπάζει θέση για το CL. Η φιλοξενούμενη σε καλό διάστημα με 4-1-1 φόρμα στα τελευταία της παιχνίδια ενώ είναι και αρκετά καλή εκτός έδρας με 4-3-8. Στο άλλο στρατόπεδο τα νεα δεν είναι καλά καθώς μετά την εύκολη ήττα με 3-1 απο την ΜΠΕΤΙΣ η ομάδα του Μιγκέλ Λοτίνα φλερτάρει ξανά με τις τελευταίες θέσεις και τον υποβιβασμό. Εντός έδρας με 5-8-2 και φόρμα 1-2-3. Το πολύ θετικό για την γηπεδούχου είναι οτι και οι άλλες ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση αγωνίζονται σήμερα και όπως δείχνουν τα πράγματα θα χάσουν βαθμούς. Θα προσπαθήσει τουλάχιστον για τον βαθμό η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ αλλα δύσκολα θα καταφέρει να τον πάρει καθώς η ΜΑΛΑΓΑ και κίνητρο έχει και σε φόρμα βρίσκετε και γενικά είναι καλύτερη ομάδα. Η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ πρέπει απο τώρα να κοιτάει το επόμενο παιχνίδι με την ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ πάλι εντός έδρας που εκεί μπορεί να κάνει το τρίποντο.

180 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ 2 (2.35)

Έχει συνειδητοποιήσει η γηπεδούχος οτι η πόρτα του υποβιβασμού έχει ανοίξει. Μόλις ενα βαθμό εχει μαζέψει στα τελευταία 6 παιχνίδια της ενώ εντός έδρας 3-7-6. Είναι σε καλό διάστημα η ΜΑΓΙΟΡΚΑ με 2-2-2 και σε αυτό το εύκολο παιχνίδι μπορεί με τους βαθμούς να κλείσει την υπόθεση παραμονή και να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Σε καλή τιμή το διπλό.

Αυτή είναι η βασική μου τετράδα και θα κυνηγήσω σε άλλο δελτίο και μια δυνατή απόδοση στο Ιταλικό παιχνίδι:


179 ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ Α.Σ 1-1 (5.25)

Έχει βουήξει το Χ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η απόδοση του 2.40 για Χ μόνο στην....Ιταλία μπορεί να βρεθεί. Θα παίξω λίγο με την τύχη εδώ και θα κυνηγήσω ένα αποτέλεσμα σκόρ και θα διαλέξω το 1-1. Το 0-0 στο 6.25 και το 2-2 στο 12.00 αν και δείχνει ποιο δύσκολο καθώς στις δυο ομάδες θα απουσιάζουν τα βαριά πυροβολικά τους.

169 ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ - ΜΠΟΛΟΥΣΠΟΡ 1 (1.55)
175 ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ OVER (1.80)
176 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΛΑΓΑ 2 (2.45)
180 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ 2 (2.35)
------------------------------------------------------------------------------------ Συνολική απόδοση: 16
179 ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ Α.Σ 1-1 (5.25)
------------------------------------------------------------------------------------ Συνολική απόδοση: 84,3

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More