4/03/2012

ΜΑΤΣΑΡΑ ΜΕ MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ

Βραδιά Champions League που κυριαρχεί η παιχνιδάρα της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ με την ΜΙΛΑΝ. Στο άλλο ζευγάρι φαβορί για την πρόκριση η ΜΠΑΓΕΡΝ. Για να δουμε τα παιχνίδια που διαλέξαμε σήμερα:


102 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2 (2.25)

Σημαντικό το εκτός έδρας παιχνίδι για την ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ που θέλει να κρατηθεί στις θέσεις play off και με απώλεια βαθμών δίνει την δυνατότητα στην ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ και την ΚΑΡΝΤΙΦ να διεκδικήσουν την θέση της. Δεν εντυπωσιάζει η ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ το τελευταίο διάστημα και δεν είναι σταθερή, αυτό δείχνει και η φόρμα της με 2-2-2 στα τελευταία της παιχνίδια αλλα και τα εκτός έδρας με 6-4-9. Η γηπεδούχος επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική μετά απο καιρό και πλέον η φόρμα της είναι 1-3-2 αλλα όχι κάτι σπουδαίο στην έδρα της καθώς δίνει βαθμούς με το 6-7-6. Είναι βαθμολογικά αδιάφορη και θα έχει απουσίες και στην άμυνα. Αν υπολογίσουμε και το κίνητρο της ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ που καίγετε για τους βαθμούς το 2πλό σε τόση μεγάλη απόδοση αξίζει το ρίσκο του.

103 ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 2 (1.90)

Αν η ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ είχε μετατρέψει σε νίκες κάποιες απο τις εκτός έδρας ισοπαλίες της σίγουρα θα βρισκόταν στην πρώτη θεση. Εκτός έδρας έχει 6-11-2 και η φόρμα της είναι 3-2-1. Η φιλοξενούμενη με 2-0-4 και 5-5-9 εντός έδρας που είναι ένα απο τα χειρότερα ρεκόρ στην κατηγορία. Η φιλοξενούμενη που θέλει τους βαθμούς κυνηγώντας τις δυο ΣΕΦΙΛΝΤ στην κατηγορία θα παίξει το ίδιο επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει εκτός έδρας. ΄Εχει την καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 40 τέρματα και η γηπεδούχος με 9 τέρματα στα τελευταία 6 παιχνίδια δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Είναι καιρός για την ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ να πάρει νίκη αντί για μια ακόμα ισοπαλία.

104 ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ Χ (3.30)

Παιχνίδι που θέλουν και οι δυο ομάδες Η ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ που κυνηγάει τις θέσεις των play off αλλα και η ΟΛΝΤΑΜ που θέλει να κρατήσει απόσταση ασφαλείας απο τις τελευταίες θέσεις. Με την εκτός έδρας εικόνα της η ΟΛΝΤΑΜ και 5-5-9 δεν δείχνει οτι μπορεί εύκολα να πάρει την νίκη. Στα τελευταία 6 παιχνίδια τους καμία απο τις δυο ομάδες δεν έχει ισοπαλία και πιστεύω οτι ήρθε η ώρα του Χ που πληρώνει καλά. Εξάλλου είναι και αποτέλεσμα που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δυο ομάδες.

100 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 4-6 γκόλ (2.20)

Με το 0-2 του πρώτου αγώνα η ΜΑΡΣΕΙΓ δεν εχει να χάσει και πολλά και θα πρέπει να παίξει επιθετικά αν θέλει να διεκδικήσει κάτι. Η ΜΠΑΓΕΡΝ αν την πετύχει σε ανοικτό παιχνίδι θα κάνει πάρτι και μας εχει συνηθίσει σε μεγάλα σκόρ. Φυσικά η απόδοση του 1 η ακόμα και του 1/1 έχουν αστείες αποδόσεις και το ίδιο το OVER με το 1.40. Αν αξίζει κάτι είναι το 4-6 γκόλ με το ικανοποιητικό 2.20. Αν κάποιος δεν θέλει να ρισκάρει ιδιαίτερα ας αρκεστεί στο φτωχνό over.


αυτή θα είναι η βασική μου τετράδα και σε ένα δελτίο θα κυνηγήσω τα ίδια παιχνίδια με την "έκπληξη" της ΜΙΛΑΝ και λόγο απόδοσης θα τιμήσω το 2πλό.
Η ΜΙΛΑΝ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να την θεωρούν τόσο outsider. Ήδη στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει πάρει θετικά αποτελέσματα και στο Καμπ Νου πήρε και 2-2 απο την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Με κλειστή άμυνα θα κυνηγήσει αντεπιθέσεις και ίσως σε μια απ'αυτές να καταφέρει να σκοράρει. Αν εγκλωβίσει όπως στο πρώτο παιχνίδι τον Ινιέστα θα έχει ελπίδες. Πάντα η ΜΙΛΑΝ τα καταφέρνει στα μεγάλα παιχνίδια και με τέτοια απόδοση το ρίσκο αξίζει.

102 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2 (2.25)
103 ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 2 (1.90)
104 ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ Χ (3.30)
100 ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 4-6 γκόλ (2.20)
------------------------------------------------------------
101 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΙΛΑΝ 2 (8.50)



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More