4/02/2012

FUN BET ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ

Δευτέρα σήμερα με όχι πολλά αλλα ούτε και εύκολα παιχνίδια. Περισσότερο μια πρόταση για fun bet κυνηγώντας μεγάλες αποδόσεις και περιμένωντας την αυριανή  με αγγλικά παιχνίδια μέρα που θα πάμε καλά:


459 ΑΑΡΧΟΥΣ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ 1 ημίχρονο (2.25)

Είναι το φαβορί στην αναμέτρηση η ΑΑΡΧΟΥΣ απέναντι στην ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ που με τα 7-13 γκόλ στα τελευταία της 6 παιχνίδια δείχνει οτι η άμυνα της είναι ευάλωτη. Λόγο της μεγάλης απόδοσης του ημιχρόνου θα πάω με αυτό το σημείο.


465 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 4-6 γκόλ (3.25)

Μεγάλο ντέρμπι για την τρίτη θέση ανάμεσα στην πολύ δυνατή ΦΟΡΤΟΥΝΑ που στην έδρα της έχει 9-3-1 και φόρμα 2-3-1 στα τελευταία της 6 παιχνίδια και σήμερα χρειάζεται την νίκη απέναντι στην ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ για να μείνει στην 3η θέση. Η φιλοξενούμενη με φόρμα 2-3-1 και εκτός έδρας 6-3-4 δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια και δεν πιστεύω οτι θα μείνει πολύ καιρό χωρίς να σκοράρει. Πιστεύω οτι θα σημειώσει γκόλ σήμερα αλλα η ΦΟΡΤΟΥΝΑ δεν θα χάσει και μπορεί στο παιχνίδι να σημειωθούν πολλά τέρματα.


467 ΡΕΤΖΙΝΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ 2 (2.70)

Ευκαιρία και για τις δυο ομάδες να πλησιάσουν τις θέσεις των play off μετά τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν για τις ομάδες που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει καλή έδρα η ΡΕΤΖΙΝΑ με 8-4-3 και είναι και σε όχι άσχημη φόρμα με 2-1-3 αλλα σήμερα θα έχει και απουσίες στην άμυνα αλλα έχει και δύσκολη αντίπαλο. Με φόρμα 3-2-1 η ΜΠΡΕΣΙΑ και εκτός έδρας 6-6-3 δείχνει ικανή να πάρει την νίκη σήμερα. Με μόλις 1 ήττα στα 13 της τελευταία παιχνίδια δεν πιστεύω οτι θα χάσει ούτε σήμερα. Αν σημειώσει γκόλ μπορεί να κρατήσει με την πολύ καλή της άμυνα το αποτέλεσμα.

468 ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. UNDER (2.10)

Δύσκολη αναμέτρηση η σημερινή καθώς και οι δυο ομάδες καίγονται για την νίκη. Θέλει να διατηρίσει την απόσταση ασφαλείας η ΜΑΝΤΣΕΤΕΡ Γ. απο την ΣΙΤΥ και ακόμα περισσότερο θέλει και η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ να μην βρεθεί στις θέσεις υποβιβασμού. Δεν μπορεί να κοντράρει σε καμία περίπτωση η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ την φετινή ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ που έχει σερί 6 νίκες ενώ είναι και σε 10 παιχνίδια αήττητη. Η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ δέχεται εύκολα και το γκόλ αλλα θα παλέψει για την ισοπαλία και ίσως προσέξει περισσότερο την άμυνα της. Είναι δύσκολο να βγεί το under καθώς η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ακόμα και αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα παίρνει αυτό που θέλει καθώς δεν έχει σκοράρει μόνο σε ενα παιχνίδι φέτος. Θα ρισκάρω όμως λόγο της απόδοσης ελπίζωντας να κρατήσει καλύτερα σήμερα η άμυνα της ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ.


466 ΝΑΝΤ - ΤΡΟΥΑ Χ (2.90)

Σίγουρα σε καλύτερη φόρμα η ΤΡΟΥΑ με 3-2-1 στα τελευταία της παιχνίδια αλλα όχι τόσο αποτελεσματική εκτός έδρας με 3-6-5 ενώ έρχεται και απο σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την ΚΛΕΡΜΟΝ με 3-2 και με σημερινή νίκη πιάνει 3η θέση και κοιτάω την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η ΝΑΝΤ μόλις 1-3-2 στα τελευταία δικά της παιχνίδια αλλα με πολύ δυνατή έδρα που δεν χάνει καθόλου εύκολα. 9-3-2 στο γήπεδο της και για να φτάσει στην νίκη η ΤΡΟΥΑ πρέπει να ματώσει. Το Χ δείχνει ποιο εύκολο αποτέλεσμα και θα μείνουν και οι δυο ομάδες ευχαριστημένες.

Η πρόταση μου σήμερα σε δύσκολα παιχνίδια θα είναι περισσότερο fun bet απλά κυνηγώντας μεγάλες αποδόσεις

459 ΑΑΡΧΟΥΣ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ 1 ημίχρονο (2.25)
465 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 4-6 γκόλ (3.25)
467 ΡΕΤΖΙΝΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ 2 (2.70)
468 ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. UNDER (2.10)
466 ΝΑΝΤ - ΤΡΟΥΑ Χ (2.90)



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More