4/14/2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ FA ΑΓΓΛΙΑΣ

Μια 4αδα γρήγορα για να προλάβουμε το παιχνίδι της ΕΒΕΡΤΟΝ και επιστρέφουμε ποιο μετά:



202 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 (1.45)

Mετά την ήττα δώρο της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥ. απο την ΓΟΥΙΓΚΑΝ με 1-0 η ΣΙΤΥ έχει μια τελευταία ευκαιρία να μπεί ζεστά στο κυνήγι του τίτλου καθώς η διαφορά απο την κορυφή μειώθηκε στους 5 βαθμούς μετά την νίκη της επι της ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. με καλή εμφάνιση. Θα τα παίξει όλα για όλα σήμερα και θα επικρατήσει της βαθμολογικά αδιάφορης ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ αν και η γηπεδούχος έρχεται μετά απο σπουδαία εμφάνιση και νίκη εκτός έδρας στην ΤΟΤΕΝΑΜ με 2-1. Η γηπεδούχος με 6-6-4 εντός έδρας και φόρμα 2-2-2 ενώ η φιλοξενούμενη στα τελευταία της παιχνίδια έχει και αυτή 2-2-2 και εκτός έδρας 7-4-5. Δεν πληρώνει καλά το διπλό αλλα είναι μάτς ζωής και θανάτους για την ΣΙΤΥ και μια απο τις τελευταίες της ευκαιρίες για τον τίτλο.

203 ΒΕΡΟΝΑ - ΜΠΑΡΙ 1 (1.55)

Με νίκη η ΒΕΡΟΝΑ απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη ΜΠΑΡΙ αγγίζει την κορυφή και την απευθείας άνοδο και δύσκολα θα γυρίσει την πλάτη της σε τέτοια ευκαιρία. Εντός έδρας έτσι και αλλιώς είναι εξαιρετική με 12-3-2 αν και είχε μερικά άσχημα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και η φόρμα της είναι 3-0-3. Η ΜΠΑΡΙ με φόρμα 2-3-1 και εκτός έδρας 9-3-5 δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αλλα η ΒΕΡΟΝΑ δεν θα μας απογοητεύσει και ο άσσος αν και σε μικρή απόδοση θα μας βγεί.

215 ΣΑΛΚΕ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 (2.85)

Μετά την συντριβή της απο την ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ με 4-1 η ΣΑΛΚΕ πρέπει να αντιδράσει. Η ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ την απειλεί για την απευθείας άνοδο και η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική. Έχει 4-1-1 φόρμα και εντός έδρας 12-1-2. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την ΝΟΡΤΜΟΥΝΤ που έρχεται απο σπουδαία νιή απέναντι στην ΜΠΑΓΕΡΝ και μεγάλωσε την διαφορά της στο κυνήγι του τίτλου. Έχει φόρμα 4-2-0 και εκτός έδρας 9-4-2 αλλα η ΣΑΛΚΕ δεν είναι εύκολη ομάδα και δεν θα κάνει εύκολα δευτερη συνεχόμενη γκέλα. Θα διαλέξω την δυνατή έδρα σε αυτό το παιχνίδι.

201 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ 2 (2.90)

Για ανάλυση μπορεί να δεί κανείς το tip of the day.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More