4/19/2012

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ EUROPA





Αγωνιστική απο το πρωτάθλημα της Φιλανδίας έχει σήμερα το κουπόνι μας με ευκαιρίες καθώς είναι οι πρώτες αγωνιστικές και οι αποδόσεις στα φαβορί είναι αρκετά μεγάλες. Φυσικά την παράσταση κλέβουν οι αναμετρήσεις για τον ημιτελικό του Europa. Για να ρίξουμε μια ματιά σε αγώνες που τράβηξαν την προσοχή μας:




148 ΒΑΑΣΑ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 2 (2.40)

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την πολύ καλή περσινή ΙΝΤΕΡ που τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Πρώτο παιχνίδι και σίγουρα θα θέλει να κάνει ενα ιδανικό ξεκίνημα και την περιμένουμε δυνατή. Η προιστορία στα παιχνίδια της με την ΒΑΑΣΑ την δείχνει αήττητη στους τελευταίους αγώνες.
 Η γηπεδούχος είχε ήδη μια αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και ισοπαλία εκτός έδρας με την ΧΟΝΚΑ. Έχει νεα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες και θα χρειαστούν μερικά παιχνίδια για να δέσουν μεταξύ τους. Θα εμπιστευτώ την ΙΝΤΕΡ που ήταν σταθερή αξία πέρσι.

151 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΚΟΥΟΠΙΟ OVER (1.85)

Η γηπεδούχος που τερμάτισε 7η την περσινή χρονιά είχε μέσο όρο πάνω απο 2.5 γκόλ σε κάθε αγώνα. Για την πρώτη αγωνιστική είχε δύσκολη αναμέτρηση με την περσινή νταμπλούχο ΕΛΣΙΝΚΙ και έφυγε με μεγάλη ήττα με 3-1. Η ΚΟΥΟΠΙΟ και αυτή σε derby στην πρώτη αγωνιστική με την ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ πήρε ισοπαλία με σκορ 2-2. Οι πρόσφατες αναμετρήσεις τους βγάζουν over και είναι το σημείο που θα εμπιστευτώ και σήμερα ενώ σαν σημείο δείχνει οτι θα βγεί διπλό.

152 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΓΙΑΡΟ 1 (2.15)

Μεγάλη νικήτρια η ΜΙΛΚΙΣΚΟΣΚΙ στο derby με την ΤΟΥΡΚΟΥ εκτός έδρας με 1-0. Πάει για το δύο στα δύο σήμερα με την ΓΙΑΡΟ που πέρσι όσες φορές την έπαιξε την κέρδισε. Η ΓΙΑΡΟ κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα και πέρσι δεν έδειχνε καλή στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

153 ΤΟΥΡΚΟΥ - ΕΛΣΙΝΚΙ 2 (2.15)

Απο τις ποιό δύσκολες αναμετρήσεις για την σημερινή αγωνιστική. Η γηπεδούχος με ήττα απο την ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ στην πρεμιέρα θα υποδεχτεί σήμερα την περσινή πρωταθλήτρια ΕΛΣΙΝΚΙ σε ενα παιχνίδι που όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Θα προτιμήσω το διπλό της πρωταθλήτριας που ήδη έδειξε στο πρώτο της παιχνίδι οτι είναι σταθερή αξία μετά την νίκη της με 3-1 επί της ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ στην πρώτη αγωνιστική. Η φιλοξενούμενη θα θέλει και εκδίκηση για το χαμένο τελικό του ΛΙΓΚ ΚΑΠ στα πέναλντι απο την Τουρκού. 

Η βασική μου τετράδα και θα προσθέσω και σε ενα άλλο δελτίο τα παιχνίδι του Europa League περισσότερο σαν fun bet προσπαθώντας να μαντέψω και το σκόρ στο 2ρο παιχνίδι.

157 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. -  ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 4-6 ΓΚΟΛ (3.00)

Πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες που έχουν φτάσει δίκαια μέχρι αυτό το σημείο και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό. Θα σημαδέψω τα πολλά γκόλ στην μεταξύ τους αναμέτρηση καθώς απο την μια η γηπεδούχος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και έρχεται και απο σπουδαία νίκη και εμφάνιση κόντρα στην ΜΠΕΝΦΙΚΑ στο γήπεδο της για το πρωτάθλημα με 1-0 σκορ που μάλλον την αδικεί καθώς είχε τις ευκαιρίες να κάνει 3 η 4 τα τέρματα της. Η ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ είναι εξαιρετική στις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής στο Europa και κατα την γνώμη μου και μεγάλο φαβορί για την κούπα. Θα φλέρταρα και με το διπλό σήμερα αλλα με προβληματίζει οτι δείχνει τόσο κουρασμένη. Στο σημερινό παιχνίδι περιμένω πολλά γκόλ καθώς και οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικά και ανοιχτά. Η ΣΠΟΡΤΙΝΓ μπορεί να κάνει την ζημιά και να καθαρίσει την πρόκριση και απο αυτό το παιχνίδι αμα εμφανιστεί το ίδιο καλή όπως στο παιχνίδι με την ΜΠΕΝΦΙΚΑ. Απο την άλλη μερικά το επιθετικό παιχνίδι και οι αντεπιθέσεις της ΜΠΙΛΜΠΑΟ είναι απόλαυση. Απλά για την μεγάλη απόδοση ρισκάρω λίγο παραπάνω απο το 1.70 του over και πάω στο 3.00 του 4-6 γκόλ. Κάποιος μπορεί για να μην ρισκάρει τόσο πολύ να διαλέξει το πρώτο σημείο.

158 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ σκόρ 2-0 (10.00)

Eδώ θα ρισκάρω περισσότερο καθώς θα προσπαθήσω να μαντέψω το σκόρ της αναμέτρησης. Αγωνιστικά η ΑΤΕΛΙΤΙΚΟ δείχνει σε καλύτερο διάστημα απο την ΒΑΛΕΝΘΙΑ που κουβαλάει και την συντριβή την προηγούμενη αγωνιστική απο την ΕΣΠΑΝΙΟΛ με 4-0. Πιστεύω οτι θα καταφέρει να κερδίσει η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ενώ θα δώσει μεγάλη προσοχή στην άμυνα της για να μην δεχθεί το εκτός έδρας γκόλ.

Τα δελτία μου σήμερα:

148 ΒΑΑΣΑ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 2 (2.40)
151 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΚΟΥΟΠΙΟ OVER (1.85)
152 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΓΙΑΡΟ 1 (2.15)
153 ΤΟΥΡΚΟΥ - ΕΛΣΙΝΚΙ 2 (2.15)
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Απόδοση 20.5
157 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 4-6 ΓΚΟΛ (3.00)
158 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ σκόρ 2-0 (10.00)
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Απόδοση 615.7

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More