4/04/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑ CHAMPIONS LEAGUE

Ωραία η σημερινή μέρα για ποδόσφαιρο με έντονο το ελληνικό στοιχείο για τα παιχνίδια του κυπέλλου αλλα και αργότερα το βράδυ με τα παιχνίδια του CL. Ευχόμαστε στο ΑΠΟΕΛ να κάνει μια ακόμα ωραία εμφάνιση και να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Σήμερα δεν εχει να χάσει πολλά αλλα έχει να κερδίσει περισσότερα. Όσο και να έρθει το αποτέλεσμα μας χάρισε δυνατές συγκινήσεις.



117 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟVER (2.20)

Παιχνίδι με φόντο τον τελικό και την πρόκριση στο Europa League. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες στην προηγούμενη αναμέτρηση με λευκή ισοπαλία. Και οι δυο ομάδες δείχνουν ικανές να πάρουν το εισητήριο. Σίγουρα ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δείχνει σε καλύτερο διάστημα και ποιο ποιοτικός και έχει σε πολύ καλή φόρμα τον Μήτρογλου που τρέχει ενα καλό σερί σκοραρίσματος. Πιστεύω οτι αν και θα παίξουν κλειστά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα το παιχνίδι θα ανοίξει και τα τέρματα θα έρθουν. Είναι καλή η απόδοση του over και θα πάρω αυτό το σημείο.

118 ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2/2 (2.35)

Πολύ ανώτερη ομάδα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε απίστευτη φόρμα ενώ και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ψυχολογία στα ύψη. Οι διακρίσεις έχουν ανοίξει την όρεξη στους παίκτες του Βαλβέρδε. Ο ΟΦΗ μπορεί να κατάφερε να κρατήσει χαμηλά το σκόρ στο πρώτο παιχνίδι παρά τις πολλές ευκαιρίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για περισσότερα τέρματα. Θα είναι πολύ δύσκολο για τον ΟΦΗ να καταφέρει να κρατήσει μακριά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για 2ρο συνεχόμενο παιχνίδι και ειδικά την πίεση απο το πρώτο μέρος. Θα ρισκάρω λίγο με το 2/2 για καλύτερη απόδοση.

120 ΛΩΖΑΝΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 4-6 γκόλ (2.10)

Πρέπει να την έχει πολύ άχτι την ΛΩΖΑΝΝΗ η ΒΑΣΙΛΕΙΑ καθώς στην προιστορία βλέπουμε οτι όποτε την πετυχαίνει την φορτώνει με πολλά τεμάχια. Και η ΛΩΖΑΝΝΗ δείχνει οτι σκοράρει απέναντι της οπότε μια ακόμα φορά το 4-6 γκόλ μπορεί να μας βγεί.


122 ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ GOAL/GOAL (1.65)

Μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ακόμα έχει ελπίδες αμα κάνει ενα γκόλ και είναι ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει. Σίγουρα η ΤΣΕΛΣΙ δεν θα προσπαθήσει απλά να διατηρίσει το σκόρ του πρώτου αγώνα και θα θελήσει ενα τέρμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σήμερα.

ενα σύστημα 3-4 χ 2 φορές

117 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟVER (2.20)
118 ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2/2 (2.35)
120 ΛΩΖΑΝΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 4-6 γκόλ (2.10)
122 ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ GOAL/GOAL (1.65)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More