4/07/2012

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΣΑΜΣΟΥΣΠΟΡ

Πολλές αναμετρήσεις σήμερα και προσωράμε γρήγορα στην πρόταση μας καθώς πλησιάζει η ώρα της σέντρας:


188 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΡΜΑ 1 (1.70)

Η ήττα την τελευταία αγωνιστική για την ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ εκτός έδρας απο την ΣΙΕΝΑ την απομάκρυναν απο την 3 θέση. Είναι σε οχι σπουδαία φόρμα με 1-3-2 αλλα δεν χάνει στο γήπεδο της εύκολα βαθμούς με 10-4-1και μπορεί με την σημερινή νίκη να ξαναμπεί στο παιχνίδι απευθείας εξόδου στην ευρώπη. Θα έχει απουσίες σήμερα και ο ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ θα πρέπει να κουβαλήσει την ομάδα μόνος του. Η ΠΑΡΜΑ και αυτή σε όχι σπουδαία φόρμα με 1-3-2 και εκτός έδρας όχι ιδιαίτερα δυνατή με 2-6-7.

208 ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ 1 (1.80)

Πολύ μεγάλη η διαφορά που έχει να καλύψει για την παραμονή στην κατηγορία και σε αυτό το ντέρμπι σωτηρίας δύσκολα θα καταφέρει κάτι. Η φιλοξενούμενη στην τελευταία θέση και πως να μην είναι με 42-70 γκόλ στο πρωτάθλημα και 2-6-12 εκτός έδρας. Στα τελευταία της παιχνίδια έχει 0-3-3 και η ΓΟΥΟΛΣΟΛ που είναι και σε καλύτερη φόρμα με 1-4-1 σε τέτοιο παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την παραμονή της δεν πρόκειτε να χαριστεί. Έτσι και αλλιώς η ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ δείχνει να εχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό.
210 ΟΛΝΤΑΜ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2 (2.10)

Με τις δυο ΣΕΦΙΛΝΤ κολλημένες απο πίσω της και μικρή διαφορά βαθμών η ΤΣΑΡΛΤΟΝ δεν θα θελήσει να ρισκάρει την πρώτη θέση.Μια ακόμα εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια μέτρια γηπεδούχο μπορεί να κρίνει πολλά. Η ΤΣΑΡΛΤΟΝ με 13-4-3 στα εκτός έδρας παιχνίδια της δείχνει ικανή να πάρει το διπλό. Η φόρμα της 2-1-3 ενώ η γηπεδούχος με 2-0-4 και τρείς συνεχόμενες ήττες χωρίς καν να σκοράρει δείχνει οτι βρίσκετε σε άσχημο διάστημα. 8-4-8 η συγκομιδή της εντός έδρας και πρέπει να προσέξει γιατί πλησιάζει στις θέσεις υποβιβασμού. Δύσκολα όμως θα τα καταφέρει στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας που εκτός έδρας δεν χαρίζει. Με 32 γκόλ έχει μια απο τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία μακριά απο το γήπεδο της και με το κίνητρο που έχει το διπλό σε τέτοια απόδοση είναι ελκυστικό.

211 ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ 2 (1.85)

Απίστευτα πράγματα διαβάζουμε για την ΠΡΕΣΤΟΝ με το προπονητή της ομάδας να κατηγορεί τους παίκτες οτι έδωσαν πληροφορίες για την εντεκάδα και το σύστημα του παιχνιδιού με την ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. Η ίδια η διοίκηση το επιβεβαίωσε. Άσχημο το κλίμα και λογικά μπορεί να δούμε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της. Αγωνιστικά η ΠΡΕΣΤΟΝ δεν δείχνει καλή στα τελευταία της παιχνίδια με 1-2-3 ενώ εντός έδρας έχει 6-7-7. Το τι συμβαίνει στο στρατόπεδο της αντιπάλου λίγο ενδιαφέρει την ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ που θέλει την νίκη σήμερα για να διατηρηθεί στις θέσεις των play off. Έχει 2-2-2 στα τελευταία της παιχνίδια και εκτός έδρας 8-7-5.


 Αυτή θα είναι η βασική μου τετράδα για σήμερα και θα παίξω και ενα άλλο δελτίο που θα ρισκάρω με ενα πολυ δύσκολο παιχνίδι σήμερα στην Τουρκία και ενα άλλο που μπορεί να μας δώσει το 2πλό της ΝΑΠΟΛΙ πατώντας στις πολλές απουσίες που θα έχει η ΛΑΤΣΙΟ

259 ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ 1 (2.25)

Παιιχνιδάρα στη Σαμψούντα με την ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ να παίζει τα ρέστα της για να παραμείνει στην κατηγορία και την ΣΙΒΑΣΠΟΡ να θέλει την νίκη για να μπεί στα play off. Σε γεμάτο γήπεδο η ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ θα κυνηγήσει την τρίτη σερί της νίκη και με ψυχολογία στα ύψη μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με την ΜΠΕΣΙΚΤΑ μπορεί να τα καταφέρει. Μεγάλη απώλεια πάλι ο Γκέκας αλλα με τον ενα η τον άλλο τρόπο η γηπεδούχος μπορεί να φτάσει στη νίκη. Είναι σε καλή φόρμα με 3-1-2 ενώ η ΣΙΒΑΣΠΟΡ δεν δείχνει σταθερή τελευταία με 1-2-3 στα δικά της τελευταία 6 παιχνίδια. Σε τέτοιο παιχνίδι ζωής και θανάτου θα πάω με την γηπεδούχο που θα δώσει το 120% των δυνατοτήτων της σήμερα. Η ΣΙΒΑΣΠΟΡ ακόμα και αν δεν καταφέρει να προκριθεί στα play off μπορεί να διεκδικήσει την ευρωπαική έξοδο στο κύπελλο.

283 ΛΑΤΣΙΟ - ΝΑΠΟΛΙ 2 (2.55)

Πολλές απουσίες σήμερα για την ΛΑΤΣΙΟ που έχει και προβλήματα καθώς φένεται να είναι μπλεγμένη στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. 3-0-3 οι τελευταίες της αναμετρήσεις και εντός έδρας 8-4-3. Δείχνει καλύτερη η ΝΑΠΟΛΙ με 3-2-1 και εκτός έδρας 5-6-4 και παίζει τα ρέστα της να βρεθεί στις θέσεις για απευθείας έξοδο στην Ευρώπη. Με φωτιά επίθεση και με τόσες απουσίες που θα έχει σημερα η ΛΑΤΣΙΟ μπορεί να κάνει το διπλό.

Τα δελτία μου:


188 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΡΜΑ 1 (1.70)
208 ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ 1 (1.80)
210 ΟΛΝΤΑΜ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2 (2.10)
211 ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ 2 (1.85)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
259 ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ 1 (2.25)
283 ΛΑΤΣΙΟ - ΝΑΠΟΛΙ 2 (2.55)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More