4/20/2012

ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΡΑ

Μεγάλη αγωνιστική σήμερα για την Β γαλλίας καθώς θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πλούσιο το κουπόνι με παιχνίδια απο την Β Γερμανίας που επειδή δείχνει περίεργη τις τελευταίες αγωνιστικές προτιμώ να κρατηθώ μακριά. Παιχνίδια για την Ολλανδία επίσης που είναι πρωτάθλημα που αποφεύγω. Για να δούμε τις επιλογές μας σήμερα:


206 ΑΜΙΑΝ - ΙΣΤΡ 2 (2.30)

Yποβιβασμένη η ΑΜΙΑΝ και με άσχημη ψυχολογία. Ο προπονητής Μπατελί ζήτησε απο τους παίκτες του να παίξουν ελεύθερα και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι σε μια προσπάθεια τουλάχιστον να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Επίσης τους ανακοίνωσες οτι αποχωρεί το καλοκαίρι οπότε ποιος τον ακούει. Η ΑΜΙΑΝ έχει φόρμα 1-1-4 στα τελευταία της παιχνίδια και στην έδρα της 3-7-6.
Η χρονιά έχει τελειώσει και για την ΙΣΤΡ που βρίσκετε στην 8η θέση μακριά απο το γκρούπ της ανόδου. Είχε καλό παιχνίδι απέναντι στην ΤΡΟΥΑ και πήρε το 0-0. Ήταν απο τις ποιό δυνατές ομάδες το τελευταίο διάστημα στην κατηγορία αλλα οι συνεχόμενες ισοπαλίες την κράτησαν χαμηλά. Η φόρμα της είναι 1-5-0 και εκτός έδρας έχει 4-5-7.  Δεν άφησε το παιχνίδι με την ΤΡΟΥΑ που παλεύει για την άνοδο και σίγουρα δεν θα αφήσει και το σημερινό παιχνίδι στοχεύοντας σε μια καλύτερη θέση. Δύσκολα χάνει και δεν φαντάζομαι οτι θα έχει ακόμα μια ισοπαλία στα τελευταία της παιχνίδια. Το διπλό σε μεγάλη απόδοση Ενώ σε δευτερο δελτίο θα τιμήσω το over με εξαιρετική απόδοση. Θα είναι παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και οι ομάδες θα παίξουν ανοιχτά. Το 2.10 δείχνει εξαιρετικό.


207 ΑΝΖΕ - ΛΕ ΜΑΝ 1 (2.10)

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες καθώς χρειάζονται τους βαθμούς για να ξεφύγουν μακριά απο την επικίνδυνη ζώνη. Στην 15η θέση η ΑΝΖΕ με 40 βαθμούς και στην 16η η ΛΕ ΜΑΝ με 39. Οι φόρμες των ομάδων επίσης ισάξιες με την ΑΝΖΕ να έχει 3-1-2 και την ΛΕ ΜΑΝ 3-0-3. Η γηπεδούχος εντός έδρας έχει 6-5-5 ενώ η φιλοξενούμενη στα εκτός έδρας 4-6-6. Η ΑΝΖΕ έρχεται απο σερί 2 νικών ενώ η τελευταία ήταν σπουδαία νίκη απέναντι στην ΚΛΕΡΜΟΝ. Η ΛΕ ΜΑΝ έρχεται απο ακόμα ποιο σπουδαία νίκη καθώς πήρε στις καθυστερήσεις το τρίποντο απέναντι στην ΑΜΙΑΝ ενώ αγωνιζόταν και με 9 παίκτες. Θα έχει απουσίες σήμερα η ΛΕ ΜΑΝ και η ΑΝΖΕ λόγο και έδρας και καλύτερης φόρμας έχει ενα προβάδισμα. Είναι και ευκαιρία να σπάσει και μια κακή παράδοση που έχει την φιλοξενούμενη να μην χάνει στην έδρα της.


208 ΑΡΛ - ΣΕΝΤΑΝ 2 (2.85)

Φανταστικά πράγματα απο την ΑΡΛ που μέσα στο 2012 δεν έχει χάσει σε αγώνα. Είναι πολύ κοντά στην παραμονή αν βρεί μια νίκη στα επόμενα παιχνίδια της. Βέβαια είχε και αρκετή τύχη καθώς μάζεψε αρκετούς βαθμούς με γκόλ στις καθυστερήσεις. Η φόρμα της στα τελευταία παιχνίδια είναι 3-3-0 ενώ στην έδρα της έχει 6-7-3. Η ΣΕΝΤΑΝ χρειάστηκε την σφαλιάρα απο την ΛΑΒΑΛ και την ήττα με 5-1 για να ξυπνήσει. Πήρε στο προηγούμενο παιχνίδι την νίκη απέναντι στην προτωπόρο ΜΠΑΣΤΙΑ με 2-0 παίζοντας εξαιρετικά. 2-3-1 η φόρμα της και 6-5-5 εκτός έδρας. Με νίκη μπαίνει στο κόλπο της ανόδου καθώς είναι 3 βαθμούς μακριά. Χρειάζεται τους βαθμούς και περισσότερο θα ποντάρω στις πολλές απουσίες που θα έχει η ΑΡΛ και στο οτι κάποια στιγμή θα κάνει και μια γκέλα και θα σταματήσει αυτό το απίστευτο σερί της.


210 ΛΑΒΑΛ - ΝΑΝΤ OVER (1.85)

Βγάζει over η έδρα της ΛΑΒΑΛ με 26-18 γκόλ και θέλει και τη νίκη σήμερα για να απομακρυνθεί απο τις θέσεις υποβιβασμού. Είχε εξαιρετικό παιχνίδι με την ΣΕΝΤΑΝ και τεράστια νίκη με 5-1 αλλα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς γνώρισε την ήττα απο την ΓΚΙΝΓΑΜΠ εκτός έδρας με 1-0. Η ΝΑΝΤ πήρε τεράστια νίκη απέναντι στην ΡΕΜΣ με 2-0 και πλέον έχει κάποιες κρυφές ελπίδες οτι θα βρεθεί στις θέσεις ανόδου ειδικά αμα φύγει σήμερα με το τρίποντο. Εκτός έδρας η άμυνα της δέχεται γκόλ και έχει 13-22. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη και σε τέτοιο παιχνίδι το OVER μπορεί να βγεί.


212 ΜΟΝΑΚΟ - ΧΑΒΡΗ ΟVER (2.00)

Σε εξαιρετική φόρμα η ΜΟΝΑΚΟ που κερδίζει όπως και να παίζει. Θέλει την νίκη για να σκαρφαλώσει και άλλο στην βαθμολογία και να φτάσει στην πέμπτη θέση. 5-1-0 στα τελευταία της παιχνίδια ενώ η αντίπαλος της ΧΑΒΡΗ με 0-3-3 μπαίνει σε περιπέτειες καθώς βουλιάζει στις τελευταίες θέσεις ενώ ακολουθεί και δύσκολη αναμέτρηση με την ΡΕΜΣ που παλεύει για την άνοδο. Αν θέλει ελπίδες για την παραμονή αυτό είναι παιχνίδι κλειδί και πρέπει να ανοιχτεί για να σκοράρει και να πάρει αποτέλεσμα. Φυσικά αν και η ΜΟΝΑΚΟ δείχνει λίγο χαλαρότητα δεν θα δώσει εύκολα τους βαθμούς. Σε καλή απόδοση το over και θα το ακολουθήσω.


222 ΡΕΜΣ - ΤΡΟΥΑ 1 (2.00)

Άσχημη εμφάνιση είχε η ΡΕΜΣ και ήττα απο την ΝΑΝΤ με 2-0 απο εκεί που δεν το περίμενε καθώς βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα. 2-3-1 στα τελευταία της παιχνίδια αλλα πολύ δυνατή στην έδρα της με 10-3-2. Ίδια φόρμα η ΤΡΟΥΑ με 2-3-1 και εκτός έδρας 3-8-5. Ίσως το ποιό σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής σήμερα καθώς και οι δυο ομάδες θέλουν να διατηρηθούν στην 3άδα της ανόδου και απώλεια βαθμών θα δημιουργήσει προβλήματα. ΚΛΕΡΜΟΝ και ΣΕΝΤΑΝ παραμονεύουν και απειλούν με 2 και 3 βαθμούς πίσω τους αντίστοιχα. Η ΡΕΜΣ έχει παραπάνω κίνητρο καθώς θέλει να αφήσει πίσω της το κακό παιχνίδι με την ΝΑΝΤ. Υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στις δυο ομάδες και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Δεν περιμένω την ΡΕΜΣ να κάνει πάλι άσχημο παιχνίδι. Το OVER στο 1.90 θα είναι η επιλογή μου σε δεύτερο δελτίο καθώς και οι δυο ομάδες δεν θα κλειστούν σήμερα.


234 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ ΟVER (1.85)

Δεν έχω πολλά για αυτό το σημείο. Εμπιστεύομαι την καλή ΜΠΡΑΓΚΑ που μας βγάζει τα OVER.
Η ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ έχει σωθεί και θα παίξει χωρίς άγχος. Η ΜΠΡΑΓΚΑ μετά την ήττα απο την ΠΟΡΤΟ χάνει τις ελπίδες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αλλα είναι ακόμα στο κυνήγι της δεύτερης-τρίτης θέσεις


Αυτά είναι τα παιχνίδια μου για σήμερα:

206 ΑΜΙΑΝ - ΙΣΤΡ 2 (2.30)
207 ΑΝΖΕ - ΛΕ ΜΑΝ 1 (2.10)
208 ΑΡΛ - ΣΕΝΤΑΝ 2 (2.85)
222 ΡΕΜΣ - ΤΡΟΥΑ 1 (2.00)
---------------------------------------------------------------------------------------------Απόδοση 27.5

206 ΑΜΙΑΝ - ΙΣΤΡ OVER (2.10)
210 ΛΑΒΑΛ - ΝΑΝΤ OVER (1.85)
212 ΜΟΝΑΚΟ - ΧΑΒΡΗ ΟVER (2.00)
222 ΡΕΜΣ - ΤΡΟΥΑ OVER (1.90)
234 ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ ΟVER (1.85)
---------------------------------------------------------------------------------------------Απόδοση 27.3





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More