4/01/2012

Χαλαρο πονταρισμα...παντα σε συστημα...! Update










Καλησπερα σε ολη τη παρεα! Κυριακη σημερα και φυσικα εχει αρκετα ματς για να επιλεξουμε. Εχω βρει 6 ομαδες απο τις οποιες θα παιξω τις 4 στο κλασικο  συστημα 3-4. Για παμε ομως να δουμε σιγα σιγα αυτα τα εξη ματς.


(427) ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ τελικο ασσος.


Ματς διχως αυριο για τον Εργοτελη ο οποιος πρεπει να παρει τους 3 βαθμους στην μαχη που θα δωσει για την σωτηρια! Βρικεται στην 4 θεση απο το τελος με διαφορα βαθμων στους 2 απο τις θεσεις που οδηγουν στον υποβιβασμο. Παιζει με εναν Ατρομητο ο οποιος αποδεικνυεαι πολυ δυνατη ομαδα μιας και ο Δωνης εχει φτιαξει ενα υπεροχο συνολο. Βεβαια πρεπει να σημειωσομε οτι την ερχομενη Τεταρτη ο Ατρομητος παιζει τον δευτερο ημιτελικο με τον Αστερα Τριπολης στην Τριπολη (το πρωτο παιχνιδι εληξε 0-0) Το να βρεθεις σε δευτερο τελικο σαν Ατρομητος ειναι μεγαλο κατορθωμα και πιστευω οτι ολο το team του Ατρομητου σκεφτεται αυτο το παιχνιδι παρα αυτο του Εργοτελη. Στα Playoff βρισκονται δεν προκειται να χασουν την θεση. Στο αλλο στρατοπεδο του Εργοτελη ολοι ειναι σε εγρηγορση για το ματς με τον Ατρομητο. Η Νικη κρινεται επιτακτικη απεναντι στον Ατρομτο οποτε περιμενω εναν Εργοτελη να τα δωσει ολα για να παρει το αποτελεσμα. Το ματς το πστευα απο την αρχη στην ισοπαλια αλλα με το μυαλο στο Κυπελλο για τον Ατρομητο και την αναγκη για  βαθμους απο τον /Εργοτελη διαλεξα εν τελει τον ασσο. Με νικη συνεχιζει την μεγαλη μαχη ο Εργοτελης οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα θα ειναι αρκετα κακο για την συνεχεια...Δεν πιστευω οτι ο Ατρομητος δεν θελει να προκριθει στον τελικο Κυπελλου. Να παρει και τα δυο παιχνιδια..δυσκολο. Ηδωμεν αλανια.



(432) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τελικο ασσος.

Ο Πανιωνιος δεν καταφερε να παρει κατι καλο στο ματς με τον Αρη στην Θεσσαλονικη, αν και προηγηθηκε με 1-2 τελικα εχασε 4-2! Απο την αλλη ο ανεβασμενος αρκετα Λεβαδειακος νικησε εκτος την Δραμα με 0-2. Το ματς ειναι αρκετα δυσκολο και για τις δυο ομαδες. Απομενουν 4 αγωνιστικες για το τελος και βλεποντας τα ερχομενα ματς και των δυο ομαδων ισως του Λεβαδειακου το προγραμμα να ειναι πιο δυσκολο...Απουσιες και τον Πανιωνιο (4) 2 βασικοι, Απουσιες για τον Λεβαδειακο (5) 4 βασικοι  , ειδικα ο γκολτζης Ναπολεονι. Το θεμα ειναι οτι ο Πανιωνιος επιγει της νικης πιο πολυ απο τον Λεβαδειακο μιας και ο Λεβαδειακος απεχει απο τις θεσεις που οδηγουν στον υποβιβασμο 5 βαθμους. Ασσος με ρισκο λοιπον και δυνατα με την εδρα των Κυανερηθρων!




(433) ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ημιχρονο χ

Πολλα λογια για το ματς αυτο δεν θα πω. Πιστευω οτι τα Γιαννενα θα κατσουν πισω με στοχο τον πολυτιμο βαθμο στην εδρα της Τουμπας! Ο ΠΑΟΚ σε κλειστες αμυνες δεν τα παε καλα φετος παρα μονα αν ανοιξει το ματς. Μεσα στην Τουμπα θα περιμενουμε να δουμε ενα κλειστο ματς και ειδικα αποα την μερια των Ιωαννινων. Θα ρισκαρω με το χ ημιχρονο.




(388) ΙΝΓΚΛΟΣΤΑΝΤ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ τελικο χ


Μεγαλο παιχνιδι αναμεσα σε δυο ομαδες οι οποιες εχουν τον ιδιο στοχο...την παραμονη στην κατηγορια. Και οι 2 ομαδες απεχουν 7 και 6 βαθμους αντιστοιχα και η νικη για οποιαδηποτε ομαδα θα ειναι βαλσαμο για την συνεχεια. Το ματς πιστευω θα ληξει ισοπαλο μιας και οι δυο ομαδες θα κοιταξουν πρωτα να μην χασουν. Οποιοδηποτε λαθος ισως κοστισει αρκετα στην συνεχεια. Θα παω με την ισοπαλια στον αγωνα αυτον αν και βλεπω να σκοραρουν και οι δυο ομαδες. Χ λοπον και για οσους θελουν και g/g.



(389) ΚΑΡΣΛΟΥΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ τελικο ασσος.


Αν μη τι αλλο, κυριολεκτικα δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για την Καρσλουη περαν της νικης! Παιζει με μια Ουνιον που ειναι πιο ελευθερη απο το θεμα του υποβιβασμου αφου βρισκεται στην 7 θεση! με 39 βαθμους! Το ματς το θελει πιο πολυ η Καρσλουη και εντος εδρας εχει την ευκαρια να το κανει...να παρει το τριποντο που θα της δωσει μεγαλη δυναμη και βαθμολογικη και ψυχολογικη για την συνεχεια. Σε αυτα τα ματς οπως και να ειναι η αντιπαλη ομαδα η ιδια ομαδα αυτος που το θελει παραπανω το κερδιζει. Ειναι ευκαρια λοιπον να το κανει αρκει να το αποδειξει και μεσα στο γηπεδο. Ασσος με ρισκο για την ομαδα της Καρσλουη. Και τα δυο Γερμανικα παιχνιδια ειναι αρκετα δυσκολα.


(407) ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ τελικο διπλο


Ειναι ευκαρια για την Γκλαντμπαχ να ξανα επανελθει στις νικες απεναντι στο κουρασμενο Αννοβερο. Παμε να παρουμε τα πραγματα με την σειρα. Το Αννοβερο μεσοβδομαδα επαιζε με την Ατλετικο στην Ισπανια και το αποτελεσμα ηταν 2-1. Βρισκεται στην 8η θεση και με νικη πηγαινει στην 5η θεση μετα τις ηττες και γκελες των Βερντερ , Λεβερκουσεν και Στουτγγαρδη. Απο την αλλη η πιο ξεκουραστη Γκλαντμπαχ εχει ευκαιρια να παρει την νικη και να ξανα ανεβει στην τεταρτη θεση που οδηγει στο Champions Leuage. Φυσικα αυτο θα κριθει και απο το αποτελεσμα της Σαλκε οπου και αυτη μεσοβδομαδα επαιζε στο Europa χανοντας απο την Μπιλμπαο με 2-4! Διπλο λοιπον για την πολυ δυνατοτερη ομαδα της Γκλαντμπαχ.




Παρολι το ματς της Ρασινγκ Κλουπ. (Την  ομαδα μου στην Αργεντινη παντα την ακολουθω, την προηγ αγωνιστικη εχασε εντος με 0-3 ενω στοχος της ειναι το Πρωταθλημα! Πρεπει να ξυπνηει οσο ειναι καιρος...Διπλο λοιπον για την Ρασινγκ Κλουμπ)



Update: Αυτα που διαλεξα για το συστημα 3-4 ειναι (433) χ ημιχρονο, (427) ασσος, (388) χ, (407) 2
επι 3 φορες.

Σε ενα δευτερο συστημα εβαλα τα υπολοιπα συν μια ομαδα. (389) ασσος, (452) διπλο, (432) ασσος, (439) ασσος, και (451) ασσος, Το συστημα αυτο σκετο.



Αυτα αλανια! Εγω θα επιλεξω 4 απο αυτα τα ματς σε συστημα η μπορει και ολα καρφια σε δευτερο δελτιο...ισως παω και με 3-4-5-6 συστημα. Οπως και να εχει αυτα ειναι τα σημερινα ματς για μενα. \

Καλη Επιτυχια σε ολους!!!



Υγ.1 Θετικη Ενεργεια παντα!

Υγ.2 Παμε δυνατα με το σημειο της Γκλανταμπαχ


Detektiv, Keep it up my friends!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More