4/07/2012

Για να δουμε τι βρηκαμε...!









Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Πληθωρα αγωνων σημερα και τα γηπεδα παιρνουν φωτια. Μεγαλες μαχες αναμενονται σε ολα τα Πρωταθληματα! αλλοι ελπιζοντας για την "σωτηρια" αλλοι για τνα βρεθουν στα Playoff ανοδου αλλοι για το Πρωταθλημα και αλλοι ετοιμαζονται για τη νεα χρονια...! Παμε να δουμε τα ματς που επιλεξαμε για σημερα και αυριο ελπιζοντας να παμε καλα...


1ο ΔΕΛΤΙΟ (Βασικο Δελτιο)


(248) ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ τελικο ασσος.

Η Εσπανιολ μετα τα τελυεταια ανεπιτυχη αποτελεσματα πρεπει σημερα να παρει τη νικη απεναντι στην Σοσιεδαδ η οποια προερχεται απο μεγαλη νικη με 4-0 επι της Βαγιεκανο. Θα πηγαινα με το Over αλλα τελικα θα το αποφυγω και θα κρατησω τον ασσο...στο 1,65 δυστηχως...Δεν προλαβα να το "πιασω" στο 1,80 αφου η αποδοση επεσε. 


(320) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ τελικο διπλο

Πολλα λογια για τα ματς δεν θα πω...ετσι και στο ματς αυτο. Ο Ατρομητος προερχεται απο το ματς Κυπελλου και η κουραση ειναι δεδομενη! Ο ΠΑΟΚ εχασε εντος απο τα Γιαννενα με 1-2!!!. Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ θα τον παρει τον αγωνα ευκολα η δυσκολα...


(336) ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ τελικο ασσος

Τι να πει κανεις για την Ρασινγκ...παει για Πρωταθλημα φετος συμφωνα με ολο το προπονητικο team και την διοιηκηση αλλα μονο στα...λογια! Ο Μπασιλε δηλωσε οτι αν χασουμε την Κυριακη εγω φευγω. Το κλιμα δεν ειναι καλο στην ομαδα και πρεπει να επιστρεψει στις νικες αμεσα αμα θελουν κατι σοβαρο..Τα πολλα λογια ειναι φτωχια...Ασσος για την Ρασινγκ Κλουμπ και Over. Θα παω με τον ασσο. 


(334) ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ τελικο ασσος.

 Απο τη μια κακως (απο τα τοσα ματς) επιασα στα χερια μου Γαλλικη ομαδα (δυο στο συνολο τους) αλλα απο την αλλη το 1,75 της Παρι απεναντι στην "οτι να ναι" Μαρσειγ μου αρεσε. Εντος εδρας ειναι δυνατη και μετα την ηττα που εκανε θελει να επισρεψει αμεσα στις νικες. Για την Μαρσειγ δεν εχω να πω πολλα αφου οτι και να πω αρνητικα θα πω οποτε...ασσος για Παρι και 4-6 γκολ. Θα παω με τον ασσο.

(271) ΕΒΙΑΝ - ΡΕΝ τελικο ασσος.

Ημουν αναμεσα σε δυο ματς...την Εβιαν και την Αλμερια...Προτιμησα την Εβιαν. Θελει τους ποντους απεναντι στην Ρεν και πιστεω οτι θα το παρει το ματς. Μεσοβδομαδα θα παιξει για το Κυπελλο η Ρεν και ισως δεν ρισκαρει με το να κανει τα παντα για την νικη με την Εβιαν. Απεχει 9 βαθμους απο τον υποβιβασμο και μονο με αυτοκτονια θα γνει αυτο. Χρειαζεται πιστευω πιο πολυ τη νικη απεναντι σε μια Ρεν οπου και αυτη θελει τη νικη αλλα με το μυαλο της ισως να ειναι αλλου. Θα δειξει...Δυσκολο σημειο που ξεκιναει απο το χ και ισως κατσει εκει αλλα ο ασσος ειναι προκληση και θα το τιμησω. 


Αυτα αλανια απο το δελτιο αυτο. Σε συστημα 4-5 επι δυο φορες. 




ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ



 
(201) ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ τελικο ασσος 

(207) ΓΕΟΒΙΛ - ΡΟΣΝΤΕΙΛ τελικο Over ( Το εχω παιξει και διπλο)

(199) ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ -ΕΒΕΡΤΟΝ τελικο ασσος

(259) ΣΑΜΣΟΥΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ τελικο Over

(254) ΟΥΕΣΚΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ τελικο διπλο


Αυτο το δελτιο καρφια. 



ΤΡΙΤΟ ΔΕΛΤΙΟ 

(219) ΧΕΙΣ ΓΙΝΤΙΝΓΚ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ τελικο ασσος

(325) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΕΚ τελικο ασσος

(270) ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ τελικο διπλο

(267) ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ τελικο ασσος.





Παιχταραδες μου αυτα απο τα σημεια και τα Over. Ολα τα ματς ειναι εξισου τα ιδια για μενα. Ελπιζω η χημεια των ματς που εκανα να ειναι η σωστη και εστω ενα απο αυτα να βγαλει ταμειο. Τα ματς ειναι και για σημερα και για την Κυριακη. ΕΛπιζω να παμε καλα. 



ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΛΤΙΟ (FUN BET) 

(197) OVER
(203) G/G
(253) G/G
(284) G/G
(269) OVER
(247) G/G
(251) G/G
(261) OVER
(258) OVER


Αυτο το δελτιο ειναι καθαρα fun bet! Το εριξα με 30 λεπτα.





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ! ! Ελπιζω να παμε καλα η τουλαχιστον να βγουνε τα πιο πολλα σημεια. Καλη επιτυχια στα δελτια σας!



Υγ.1 Στα τρια πρωτα δελτια τα ματς ειναι εξισου ιδιας βαρυτητας για μενα. 

Υγ.2 Η Χημεια των αγωνων βγαζει το καλυτερο αποτελεσμα!

Υγ.3 Μπραβο στο Tbest για το τριτο συνεχομενο ταμειο!

Υγ.4 Τα Καλυτερα ερχονται μαγκες!!!

Υγ.5 Αγγλια ΟΛΑ μπορουν να συμβουν...

Υγ.6 ...και τα ματς εκει ξεκινανε μετα το 70 λεπτο...!




Detektiv, Keep it up my friends!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More