4/10/2012

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ



Πλούσια αγωνιστική η σημερινή με πολλά κρίσιμα παιχνίδια και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην δύσκολη αναμέτρηση της ΒΕΡΝΤΕΡ με την ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ αλλα και την επικίνδυνη έξοδο της ΜΙΛΑΝ. Για να δούμε μερικά απο τα παιχνίδια που μας τράβηξαν την προσοχή:



100 ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ 1 (1.90)

Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι στα τελευταία τους παιχνίδια με 4 ισοπαλίες και 2 ήττες και η κατρακύλα πρέπει να πάρει τέλος γιατί αν συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις δεν είναι απίθανο η ομάδα να βρεθεί να παλεύει για την σωτηρία της καθώς η διαφορά απο τις τελευταίες θέσεις, με απώλεια βαθμών σήμερα, μπορεί να μειωθεί στους  5 βαθμούς. Εντός έδρας έχει 3-7-4 και αντιμετωπίζει την ΧΑΝΣΑ που δείχνει πολύ σκληρή για να πεθάνει καθώς έρχεται απο δυο σπουδαίες νίκες απέναντι στην ΜΟΝΑΧΟ 1860 και την ΦΟΡΤΟΥΝΑ. Παλέυουν για την σωτηρία τους οι φιλοξενούμενοι σήμερα με 2-1-3 αλλα εκτός έδρας με 1-5-8 και 9-23 γκόλ δεν δείχνουν ικανοί να πάρουν την νίκη. Μια ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα αλλα η ΚΟΤΜΠΟΥΣ δεν θα χαριστεί σε ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή εις βάρος της. Είναι ευκαιρία να κερδίσει την παραμονή της και στα θετικά είναι οτι η αντίπαλος της σήμερα θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες στο κέντρο και την άμυνα της. Καλή  η απόδοση στον άσσο.


106 ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1 (1.90)

Προημιτελικός για το κύπελλο Τουρκίας και η τυπικά γηπεδούχος, καθώς το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, εύκολα η δύσκολα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση αφού δεν υπάρχει επαναληπτικός αγώνας. Η διαφορά των 11 βαθμών στο πρωτάθλημα απο την ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ δείχνει την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η φιλοξενούμενη σήμερα χάρη στην νίκη της ΣΙΒΑΣΠΟΡ επι της ΣΑΜΣΟΥΣΠΟΡ κέρδισε την παραμονή της στην κατηγορία παρά την ήττα της απο την ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ και γλύτωσε έτσι την χρονιά.


109 ΧΕΡΤΑ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER (1.70)


Όλα τα παιχνίδια θα είναι τελικός για την ΧΕΡΤΑ που θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία. Το ίδιο σημαντικό παιχνίδι και για την γηπεδούχο που δεν έχει μεγάλη ασφάλεια με 5 βαθμούς απο τις θέσεις υποβιβασμού. Η φιλοξενούμενη σε καλή φόρμα στα τελευταία της 6 παιχνίδια με 4-2-0 και 11-4 γκόλ όμως εκτός έδρας με 3-3-8 και 19-36 γκόλ δείχνει οτι γίνετε πολύ ευάλωτη. Η ΧΕΡΤΑ 2-1-3 φόρμα και 5-12 γκόλ και εντός έδρας 3-3-8 και 14-24 γκόλ. Είναι παιχνίδι σήμερα που καμία ομάδα δεν θέλει να το χάσει. Αν προηγηθεί η μια η άλλη θα προσπαθήσει να απαντήσει και όπως βλέπουμε οι άμυνες είναι ευάλωτες και μπορούν να μας δώσουν το OVER.


117 ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ 2 (1.65)


Έχει κερδίσει σημαντικότερα και ποιό δύσκολα διπλά η αγαπημένη ΣΕΦΙΛΝΤ για να αυτοκτονήσει σε αυτό το παιχνίδι και να χάσει την απευθείας άνοδο απο την μισητή ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. που πήρε προβάδισμα σε αυτή την συναρπαστική μάχη μεταξύ τους με την νίκη της χθές. Η ΡΟΤΣΝΕΤΕΙΛ έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία ήδη και η ψυχολογία της πολύ άσχημη. Δεν έχω να πώ πολλά γιαυτό το παιχνίδι. Διπλό.


Αυτή θα είναι η βασική μου τετράδα και σε ενα αλλο δελτίο θα παίξω και μια έκπληξη με διπλή ευκαιρία και καλή απόδοση:


119 ΚΙΕΒΟ - ΜΙΛΑΝ 1Χ (2.06)


Η ήττα σοκ της ΜΙΛΑΝ απο την ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ την προηγούμενη αγωνιστική την έριξε απο την πρώτη θέση δίνοντας το πλεονέκτημα στην ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος με την νίκη της απέναντι στην ΚΑΤΑΝΙΑ της εξασφάλισαν την παραμονή και με θετικό αποτέλεσμα σήμερα μπαίνει στο κόλπο για ευρωπαική έξοδο. Είναι σε καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα με 2-3-1 ενώ στην έδρα της έχει 7-4-4. Η ΜΙΛΑΝ είναι ΜΙΛΑΝ. Εκτός έδρας με 10-3-3 και με φόρμα 4-1-1 και με ήττα την προηγούμενη αγωνιστική δύσκολα θα μπορούσα να κάνει δευτερη γκέλα και ουσιαστικά να παρατήσει το πρωτάθλημα. Το λογικό σημείο θα ήταν το διπλό αλλα θα την κοντράρω καθώς έχει συνεχόμενα παιχνίδια και θα είναι κουρασμένη σήμερα και ο ποιός σημαντικός λόγος είναι:


Τιμωρημένοι: Μπονέρα (στοπερ) , Ακουιλάνι, Αμπροζίνι (μέσοι)
Τραυματίες: Τιάγκο Σίλβα (στόπερ), Αντονίνι, Αμπάτε, Μεσμπά (μπακ), Μπόαταγκε, Φαν Μπόμελ, Μέρκελ (μέσοι), Πάτο, Ιντζάνγκι (φόρ)


Όσο και να θέλει το παιχνίδι οι σημαντικές απουσίες και η κούραση θα κάνουν δύσκολο το έργο της και η διπλή ευκαιρία σε τέτοια απόδοση αξίζει το ρίσκο.


100 ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ 1 (1.90)
106 ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1 (1.90)
109 ΧΕΡΤΑ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER (1.70)
117 ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ 2 (1.65)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
119 ΚΙΕΒΟ - ΜΙΛΑΝ 1Χ (2.06)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More