4/17/2012

Δυσκολες αναμετρησεις...που θα κρινουν πολλα...!








Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Πάμε να δουμε τις σημερινες αναμετρησεις που περιλαμβλανει το κουπονι...με αποκορύφωμα το ματς της Μπαγερν με την Ρεαλ Μαδριτης για το Τσαμπιονς Λιγκ.

(100) ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ τελικο χ

Ολοι πιστευω γνωριζουμε τις συγκεκριμενες ομαδες. Πολλα δεν χρειαζεται να πω απλα μονο οτι η Μπαγερν ειπε αντιο στον τιτλο στην Γερμανια ,ενω η Ρεαλ μετα τον συγκεκριμενο αγωνα παει στο Καμπ Νου να αντιμετωπισει την Μπαρτσελονα οπου με νικη η Μπαρτσα παει στο -1 ενω με ηττα τελειωνει το Πρωταθλημα για την Μπαρτσα. Να σημειωσω επισης οτι η προιστορια για την Ρεαλ στο Μοναχο ειναι "κακη". Βλεπω το ματς να κρινεται στον δευτερο επαναληπτικο, πιστευω Under και 2-3 γκολ με χ ημιχ η οποιος θελει να ρισκαρει 2 ημιχ. Κυριως ισοπαλια.



Στο Live θα το παιξω μονο αποδεκτο  3,40 αποδοση στην Bet365.



Επι Αγγλικου Εδαφους τωρα:



Αγωνες οι οποιοι θα κρινουν κατα πολυ την συνεχεια στα Πρωταθληματα των μικροτερων κατηγοριων της Αγγλιας, θα γινουν σημερα οπου αναμενονται μεγαλες μαχες. Παμε να δουμε σιγα σιγα αυτα που ξεχωρισαμε για σημερα.



(101) ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ  τελικο διπλο.


Απλα τα πραγματα για το συγκεκριμενο ματς. Η Μπερμιγχαμ παιζει κυριολεκτικα με την αδιαφορη Ιπσουιτς. Νικη και μονο νικη θελει η Μπερμιγχαμ οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα θα ειναι αρνητικοτατο. Η Ιπσουιτς χαλαρουιτα βρισκεται στην μεση της βαθμολογιας και στοχους οπως γραψαμε και την προηγουμενη φορα δεν εχει. Βεβαια επειδη την Μπερμιγχαμ δεν την εμπιστευομαι σαν ομαδα ασχετα αν εχει κανει τελευταια δυνατα αποτελεσματα οποιος θελει ας το καλυψει και με ενα χ,,,βεβαια μικρη αποδοση αλλα ισως στο Live καλυφθει επαξια...Οποτε χ η 2. Επιλεγω το διπλο για λογους προφανες. (Το χ απλα ειναι μια δευτερη επιλογη οπως προανεφερα)




(103) ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΙΛΓΟΟΥΛ τελικο ασσος.

Ματς κυριολεκτικα ζωης ή θανατου για την Κοβεντρι. Με νικη πιανει στον ποντο της Μπριστολ σε περιπτωση που χασει η Μπριστολ απο την Γουεστ Χαμ που εχει αναγκη τους βαθμους. Γενικα ενας χαμος αλανια. Η Μιλγοουλ σωμενη ειναι και "απολαμβανει" την...ηρεμια.Το 2,05 με φοβιζει αλλα θα το τιμησω αν και πιστευω οτι η Κοβεντρι θα πεσει κατηγορια ακομα και αν χασει η Μπριστολ Σιτυ σημερα!!! Δυο ομαδες δεν αποδεικνυουν τα μεχρι στιγμης τεκταινομενα η Κοβεντρι και η Πορτσμουθ. Αν τα σημεια αυτα τα επαιζα μονα αποδεκτα στο Live θα ημουν τωρα...ευτυχισμενος αλλα με το αν δεν εκανε κανεις τιποτα. Για του λογω το αληθες στα προηγουμενα παιχνιδια μπορειτε να το δειτε κ εσεις..στις αναρτησεις και στην αιτιολογηση :)Συνοψιζοντας η Κοβεντρι νικαει, παραμενει στο παιχνιδι αλλιως Byebye...σημερα στο γηπεδο της θα δωσει τα παντα...για να δουμε...


(119) ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΝΟΤΙΝΓΧΑΜ τελικο G/G

Οτι και να πεις για την ομαδα της Ρεντινγκ θα ειναι λιγο...ομαδαρα με τα ολα  της και εντος εδρας αρκετα δυνατη. Θελει την νικη απεναντι στην Νοτινγχαμ για να συνεχισει την κουρσα της πρωτιας και της απευθειας ανοδου που απο οτι δειχνει μονο με αυτοκτονια θα την χασει. Παιζει με μια Φορεστ η οποια δεν εχει εξασφαλισει ακομα την παραμονη στην κατηγορια αν και απο οτι δειχνει προβλημα δεν θα εχει. Επιλεγω το G/G γιατι η Ρεντινγκ εντος ενα γκολ θα το βαλει ευκολα η δυσκολα θα το βαλει ...οσο για την Νοτινγχαμ δεν θεωρω καθολου τυχαιο οτι εβαλε εκτος εδρας 7 γκολ μεσα στην εδρα της Λιντς! ! ! Οποτε ενα γκολ πιστευω να βαλουν και οι δυο...αν θα επελεγα σημειο ισως επελεγα με αρκετο ρισκο το χ τελικο. 



(106) ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ τελικο ασσος. 


Με νικη σημερα η Μπραιτον θα απεχει 2 βαθμους απο τα Playoff με συνδυασμο αποτελεσματων. Η Γουτοφορντ ειναι αδιαφορη και στοχο συγκεκριμενο δεν εχει....απλα κοιταει την επομενη χρονια συν του οτι να βαλει παικτες με μικρη συμμετοχη. Μαγκες το κινητρο υπαρχει τωρα αν γινει κανα αναποδο τι να πω...για πιο safe κατασταση οσο safe μπορει να ειναι πατηστε το αν θελετε ενα 2-3 γκολ. Εγω παντως τον ασσο τον εχω κλειδωσει...ελπιζω να μην μας τη φερει γιατι δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση η Κυρια Μπραιτον ...Ιδωμεν.



(111) ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΚΑΡΛΑΙΛ τελικο χ

Ματς που αν δεν υπηρχε ο αγωνας μεταξυ Μπαγερν - Ρεαλ θα το εβλεπα ευχαριστα οποιο αποτελεσμα και να ερχοτανε ανεξαρητως στοιχηματος! Ματς το οποιο θα κρινει κατα πολυ την συνεχεια για τα Playoff. Η Στιβενειτζ ερχεται απο το εκωφαντικο 0-6! ενω η Καρλαιλ απο εντος εδρας ηττα απο την πρωτοπορο Τσαρλτον με 0-1. Το σημειο για μενα μπορει να κατσει παντου! Ωστοσο επιλεγω το χ. 





Αυτα αλανια σε συστημα 4/5 επι δυο φορες. Χαλαρα με λιγα λεφτα. Μην ξεχνατε θα το λεω συνεχως Αγγλια ΟΛΑ μπορουν να συμβουν και τα ματς αρχιζουν μετα το 70 λεπτο! Οποτε υπομονη μεχρι το 70 λεπτο οτι σκορ και να ειναι!! αν μετα δειτε οτι δεν αλλαζει ειστε ελευθεροι να κραξετε :P




ΒΟΜΒΕΣ 


(110) ΧΑΛ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ τελικο διπλο

Η Χαλ μπορει να κοιταει τα Playoff αλλα η Μπαρνσλει ακομα δεν εχει σωθει. Σαν ομαδα δεν μου λεει και πολλα η Χαλ και πιστευω οτι σημερα θα γινει η ζημια. 


(107) ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ τελικο ασσος.

Ματς ζωης η θανατου για την Μπριστολ. Βλεπω να γινεται επισης ζημια και σε αυτο το ματς. 


Αυτα τα δυο παιχνιδια σε ενα δευτερο δελτιο με 1 ευρω. FUN BET!





ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ 

(111) ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΚΑΡΛΑΙΛ 2/χ

(113) ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ 1/χ

(118) ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΛΙΝΤΣ 2/1

(103) ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΙΛΓΟΟΥΛ 2/1



FUN BET με 0,30 λεπτα







Αυτα μαγκες ! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους! στα δελτια σας και οτι επιλεξεται. Τα λεμε και στο chat με τα υπολοιπα παιδια. 




Υγ.1 Αγγλια ΟΛΑ μπορουν να γινουν! 

Υγ.2 Τα ματς ξεκινανε μετα το 70λεπτο

Υγ.3 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ! 

Υγ,4 Η Φωτογραφια ειναι στην περιοχη YORK της Αγγλιας




Detektiv , Keep it up my friends!






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More