4/13/2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και καλές γιορτές. Μια πρόταση στα γρήγορα γιατί λόγο ημέρας ο χρόνος είναι λιγοστός.



189 ΚΛΕΡΜΟΝ - ΑΝΖΕ ΟVER (2.00)

Πάλεψε το ματς εκτός έδρας με την ΡΕΜΣ την προηγούμενη εβδομάδα αλλα με το 2-2 δεν κατάφερε να μπει στην 3άδα ανόδου. Δεν θα τα παρατήσει ούτε σήμερα και θα κυνηγήσει την νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι και για την ΑΝΖΕ όμως που θέλει τους βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Με ενα γρήγορο γκόλ απο μια απο τις δυο ομάδες θα μας βγεί το over σε καλή απόδοση.


190 ΛΕ ΜΑΝ - ΑΜΙΑΝ 1 (1.70)

Έχει ακόμα ελπίδες η ΛΕ ΜΑΝ για παραμονή ενώ η ΑΜΙΑΝ ετοιμάζει τις βαλίτσες για την Γ' Εθνική. Η γηπεδούχος καίγεται για την νίκη ενώ η φιλοξενούμενη με πεσμένη ψυχολογία και χωρίς κίνητρο έχει ακόμα να αντιμετωπίσει πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες. Καλός ο άσσος.


195 ΣΕΝΤΑΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ ΟVER (1.90)

Δυο απο τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Με νίκη η ΣΕΝΤΑΝ διατηρεί ελπίδες για άνοδο ενώ η ΜΠΑΣΤΙΑ που ήδη την εχει εξασφαλίσει μπορεί να μπεί και ποιο χαλαρά στο παιχνίδι. Το over είναι σε καλή απόδοση και θα το διαλέξουμε.

Μια βασική τριάδα και σε δεύτερο δελτίο θα προσθέσω άλλα δυο παιχνίδια.

188 ΙΣΤΡ - ΤΡΟΥΑ 2 (3.00)

Χωρίς ελπίδες για την άνοδο η γηπεδούχος που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η ΤΡΟΥΑ στην 3η θέση με την ΚΛΕΡΜΟΝ όμως να την απειλεί και με δύσκολο παιχνίδι πάλι εκτός έδρας με την ΡΕΜΣ την επομενη αγωνιστική. Σε μεγάλη απόδοση το 2πλό αξίζει το ρίσκο του.

197 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1 (2.05)

Ντερμπί για την κορυφή ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές ομάδες και παιχνίδι που θα αξίζει να το δούμε. Θα διαλέξω την γηπεδούχο που την έχω παρακολουθήσει και είναι εξαιρετική φέτος. Η ΡΕΝΤΙΝΓΚ έχει φέρει πολύ καλά και συνεχόμενα αποτελέσματα και περιμένω και μια γκέλα της. Η ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ είχε και περισσότερες μέρες να ξεκουραστεί. 



189 ΚΛΕΡΜΟΝ - ΑΝΖΕ ΟVER (2.00)
190 ΛΕ ΜΑΝ - ΑΜΙΑΝ 1 (1.70)
195 ΣΕΝΤΑΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ ΟVER (1.90)
--------------------------------------------------------------------------------------------- 6.46 ΑΠΟΔΟΣΗ
188 ΙΣΤΡ - ΤΡΟΥΑ 2 (3.00)
197 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1 (2.05)
--------------------------------------------------------------------------------------------- 39.7 ΑΠΟΔΟΣΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More