4/05/2012

ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Oι αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λίγκ κλέβουν σήμερα την παράσταση στον κουπόνι και καθώς πολλά απο τα ζευγάρια δεν εχουν εξασφαλίσει το εισητήριο περιμένουμε πολύ δυνατά παιχνίδια και θέαμα:



132 ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΟΥΕ 1 (1.70)

Τα έχει παρατήσει η ΟΥΝΙΟΝ που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και έχει μείνει πολλούς βαθμούς απο τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Μόλις μια νίκη στα τελευταία της 6 παιχνίδια με 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στην έδρα της έχει 8-2-4 και σήμερα θα αντιμετωπίσει την ΑΟΥΕ που κατάφερε και πήρε πολύτιμη ισοπαλία απο την ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ και πλέον δείχνει οτι εξασφαλίζει την παραμονή της. Έχει καλό σερί με 3-2-1 ενώ εκτός έδρας 3-4-7 στα παιχνίδια της. Σήμερα θα υποστηρίξω τον άσσο γιατί όσο αδιάφορη και αν είναι η γηπεδούχος κάποια στιγμή θα σπάσει αυτό το άσχημο σερί που έχει και θα επιστρέψει στις νίκες. Η ΑΟΥΕ που είναι και μισητή αντίπαλος είναι ιδανική για την επιστροφή στις νίκες.


133 ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ 2 (1.75)

Μετά το 0-0 με την ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ δεν υπάρχουν περιθώρια για την ΦΟΡΤΟΥΝΑ για απώλεια νέων βαθμών αν θέλει να διεκδικήσει την δεύτερη θέση απευθείας ανόδου. Είναι αήττητη στα τελευταία της 6 παιχνίδια με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες αλλα έχει πουλήσει πολύτιμους βαθμούς. Στα εκτός έδρας παιχνίδια της δύσκολα χάνει αλλα και άλλο τόσο δύσκολα κερδίζει με απολογισμό 5-8-1. Αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι με την πολύ αδύναμη ΧΑΝΣΑ τότε ποιο θα κερδίσει? Η γηπεδούχος μόνο έδρα δεν έχει με 2-6-6 στα παιχνίδια της ενώ και η φόρμα της με 1-1-4 δεν λέει και τίποτα καθώς και αυτή η μοναδική της νίκη στα τελευταία αυτά 6 παιχνίδια ήταν απέναντι στο φιλικό σωματείο της ΜΟΝΑΧΟ 1860 που ήταν και βαθμολογικά αδιάφορη. Σήμερα και οι δυο ομάδες θα έχουν απουσίες αλλα μεγαλύτερα τα προβλήματα που προκύπτουν στην άμυνα της ΧΑΝΣΑ και θα διαλέξουμε την ΦΟΡΤΟΥΝΑ που και καλύτερη είναι και κίνητρο έχει για την νίκη.

136 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΑΛΚΕ 1 (1.70)

Είναι εξαιρετική στα παιχνίδια της για το Europa League η ΜΠΙΛΜΠΑΟ και με το 2-4 του πρώτου αγώνα στην Γερμανία η πρόκριση δύσκολα θα χαθεί. Η ΣΑΛΚΕ δεν έχει να χάσει τίποτα και σαν Γερμανική ομάδα που είναι δεν πάει για τουρισμό και θα κυνηγήσει το παιχνίδι. Τα εύκολα σημεία του goal/goal και του over δεν πληρώνουν καλά και θα ρισκάρω λίγο με τον άσσο της ΜΠΙΛΜΠΑΟ καθώς θα βρεί μπροστά της μια επιθετική ΣΑΛΚΕ που με τους πολύ καλούς επιθετικούς της θα ψάχνει το γκόλ και θα παίξει πολύ ανοιχτά και επιθετικά. Όμως έχουμε δεί πόσο καλή είναι στις αντεπιθέσεις της η ΜΠΙΛΜΠΑΟ και μπορεί να κάνει την ζημιά πολύ εύκολα.

137 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 (2.50)

Με το 2-1 του πρώτου αγώνα η ΑΤΛΕΤΙΚΟ έχει το προβάδισμα για την πρόκριση αλλα το εκτός έδρας γκόλ του ΑΝΝΟΒΕΡΟ αφήνει ελπίδες και για τους Γερμανούς. Οι Ισπανοί ταξιδεύουν με σημαντικές απουσίες και θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα αλλα είναι κόλαση η έδρα του ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ και όπως έδειξαν και την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα τους απέναντι στην πολύ καλή άμυνα της ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ μπορούν να σκοράρουν. Λόγο έδρας πηγαίνω με τους Γερμανούς σε αυτό το παιχνίδι.

139 ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ OVER (1.70)

Με το 2-0 που είχε η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ είχε σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση αλλα τα σχέδια τους χάλασαν οι Ουκρανοί που μείωσαν με πέναλντι στις καθυστερήσεις και στην έδρα τους κυνηγάνε το ένα γκόλ που θα τους φέρει την πρόκριση. Θα έχει προβλήματα η γηπεδούχος στην άμυνα αλλα πόσο πρόβλημα να είναι αυτό όταν η ομάδα έτσι και αλλιώς δεν έχει άμυνα. Την περιμένουμε ξανά επιθετική και θα κάνει πολλές ευκαιρίες στην άμυνα των Πορτογάλων που δεν είναι και ιδιαίτερα σπουδαία. Οι Πορτογάλοι και αυτή θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν τις απουσίες στην άμυνα των Ουκρανών και ένα over δείχνει ικανό να μας το βγάλουν και οι δυο ομάδας ενώ σαν σημείο πιθανό είναι να πάρει το παιχνίδι η ΜΕΤΑΛΙΣΤ.

οι επιλογές μου για σήμερα:

3-4-5 σύστημα

132 ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΟΥΕ 1 (1.70)
133 ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ 2 (1.75)
136 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΑΛΚΕ 1 (1.70)
137 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 (2.50)
139 ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ OVER (1.70)



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More