4/24/2012

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ


Καλησπέρα,

BET OF THE DAY ---------------KAΛΙΑΡΙ ΚΑΤΑΝΙΑ----------AΣΣΟΣ

Βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Κάλιαρι, τα γκάζια του προπονητή ίσως κάνουν το 2Χ2 στα επόμενα παιχνίδια. Η Κατάνια αποδυναμώνεται πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια της η απόδοση του 2,00 στον άσσο είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και ίσως πέσει αργότερα.

Με 11 βαθμούς διαφορά από την κορυφή και καπαρωμένη τη δεύτερη θέση συμβιβάζεσαι με αυτό. Αυτό κάνει και η Ρέξαμ και έχει στα τελευταία 5 παιχνίδια της 0-3-2. Η Νιούπορτ στα δικά της 5 τελευταία παιχνίδια εντός 3-2-0. Ο άσσος έχει αξία και πληρώνει 2,90!

Στο παιχνίδι της Άστον Βίλα με τη Μπόλτον αυτή που καίγεται για τους βαθμούς είναι η Μπόλτον. Βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και όλοι περιμένουμε τη στιγμή που θα κάνει τις νίκες της σωτηρίας. Έχει 2 αγώνες λιγότερους από τις υπόλοιπες ομάδες και ίσως υπολογίζει σ’ αυτό. Θα πάμε στο under του 1,75 αν και η ισοπαλία έχει τύχη.

Κάλιαρι – Κατάνια ---------------------------------άσσος ( 2,00 )
Νιούπορτ – Ρέξαμ----------------------------------άσσος ( 2,90 )
Άστον Βίλα – Μπόλτον-----------------------------under ( 1,75 ) Αποδόσεις  ΟΠΑΠ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, αν δεν ήταν ο Τούρκος διαιτητής, δεν τον γνωρίζει κανείς και ίσως σφυρίξει σήμερα και ποτέ ξανά ίσως να έπαιζα την πρόκριση της Τσέλσι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More