4/10/2012

Δυνατες μαχες που θα κρινουν πολλα...!









Καλησπερα σε ολη τη παρεα, παμε γρηγορα να δουμε τα ματς για σημερα...


(100) ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ τελικο χ

Μια ολοκληρη κατηγορια παιζει σημερα η Κοτμπους αφου με νικη κλειδωνει την παραμονη στην κατηγορια...κατι αναλογο αλλα πιο μακρινο σεναριο για παραμονη η Χανσα Ροστοκ. Πιστευω  οτι και οι δυο ομαδες θα κανουν το παν για να κρατησουν το μηδεν στην αμυνα...πιο πολυ η Κοτμπους αφου και ο βαθμος ειναι σχετικα καλος. Δυσκολο ματς με αρκετο αγχος και για τις δυο ομαδες. Θα πιστεψω στην ισοπαλια. 



(115) ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ τελικο χ

Για το ματς αυτο δεν εχω να πω πολλα παρα μονο οτι με νικη η Μπραιτον μπαινει στα Playoff αφου βρισκεται σε αποσταση βολης απο αυτα ενω η Ρεντινγκ θελει τη νικη για να εξασφαλισει την δευτερη θεση εν μερει διοτι ακολουθει σε αποσταση αναπνοης η Γουεστ Χαμ. Το παραμικρο λαθος θα κοστισει. Το ματς το βλεπω και G/G.



(107) AOΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΓΑΡΔΗ τελικο διπλο. 


Η Αουγκσπουργκ θα προσπαθησει να παρει την νικη σημερα απεναντι στην φορμαρισμενη Στουτγγαρδη. Η μια παει για την Ευρωπη και η αλλη παει για την κατηγορια. Θα το εβαζα και αυτο το ματς χ αλλα η φορμα που εχει η Στουτγγαρδη με κανει να κλεισω προς το διπλο. Την δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση η ομαδα της Στουτγγαρδης απο την Αουγκσπουργκ. Διπλο με ρισκο και 0 εως ενα γκολ με χ ημιχρονο.



(111) ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ τελικο OVER

Και οι δυο ομαδες επιθετκες και οι δυο ομαδες καιγονται για την νικη αφου η μια ειναι βασικος αντιπαλος της αλλης για την εξοδο στην Ευρωπη. Την προηγουμενη αγωνιστικη η Οσασουνα δεχτηκε 6 γκολ!!! ενω η Εσπανιολ δεν κατεφερε να κερδισει εντος εδρας (2-2). Ενα γκολ το εχουν και οι δυο ομαδες...κοιταμε το τριτο που θα μας δωσει το OVER. Το ματς το βλεπω και 4-6 γκολ.



(110) ΧΕΡΤΑ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ τελικο OVER (ΡΙΣΚΟ)


H Χερτα θα κανει το παν για την νικη σημερα απεναντι στην Φραιμπουργκ. Και οι δυο μαχονται για την παραμονη στην κατηγορια. Βλεπω να σκοραρουν και οι δυο ομαδες. Με ρισκο το Over εδω. 



 (116) ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΙΛΓΟΟΥΛ τελικο διπλο (ΡΙΣΚΟ)


Δεν εχω ικανη την Πορτσμουθ να παραμεινει στην κατηγορια ακομα και αν κερδισει την Μαν Γιουναιντεντ. Βλεπω σημερα να τελειωνει το θεμα παραμονης τις Πορτσμουθ και ταυτοχρονως την παραμονης της Μιλγοουλ στην κατηγορια. Θα ρισκαρω με το διπλο αν και το περιμενα παραπανω βαση ομαδων! 



(118) ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΛΥΩΝ τελικο διπλο (ΡΙΣΚΟ)


Παει για κουπα η Λυων παιζει καλα τελευταια. Δεν βλεπω να χανει απο την Γκαζελεκ την οποια δεν ξερω σαν ομαδα αλλα το 1,70 μου αρεσε στην Λυων...ισως ειναι και παγιδα θα δειξει. Διπλο με ρισκο λογω του οτι δεν ξερω την ομαδα της Γκαζελεκ και λεω ρισκο διοτι η ομαδα η συγκεκριμενη απεκλεισε την Τουλουζ και την μελλοντικη πιθανον Πρωταθλητρια Γαλλιας! Οποτε τυχαια δεν βρισκεται εδω...


(119) ΚΙΕΒΟ - ΜΙΛΑΝ τελικο διπλο (ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ) 


Τετοιες αποδοσεις αποφευγω να παιζω. Αλλα το 1,50 το θεωρω καλο για μια Μιλαν η οποια αν δεν κερδισει χαιρεταει το Πρωταθλημα.




 (123) ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τελικο ασσος (ΡΙΣΚΟ)

Η Μπλακμπερν δινει μεγαλη μαχη για την παραμονη στην κατηγορια...παιζοντας ουσιαστικα με μια αδιαφορη Λιβερπουλ. Θα ρισκαρω με τον ασσο και την αναγκη για βαθμους Μπλακμπερν.









Αυτα τα ματς επελεξα αλανια για σημερα. Ελπιζω τα πιο πολλα σημεια να περασουν


Τα δελτια μου ειναι (2)




1ο ΔΕΛΤΙΟ 


(100)  ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ τελικο χ
(115) ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ τελικο χ
(116) ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΙΛΓΟΟΥΛ τελικο διπλο (ΡΙΣΚΟ)
(118) ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΛΥΩΝ τελικο διπλο (ΡΙΣΚΟ)
(119) ΚΙΕΒΟ - ΜΙΛΑΝ τελικο διπλο (ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ)


Σε συστημα 4/5 επι δυο φορες



2ο ΔΕΛΤΙΟ


 

(123) ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τελικο ασσος (ΡΙΣΚΟ)
(107) AOΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΓΑΡΔΗ τελικο διπλο. 
(111) ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ τελικο OVER
(110) ΧΕΡΤΑ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ τελικο OVER (ΡΙΣΚΟ)
(115) ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ τελικο G/G


Αυτα σε συστημα 3-4 σκετο.






ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! σε οτι και αν παιξετε.




Υγ.1 Αγγλια ολα μπορουν να γινουν

Υγ.2 Παντα με θετικη ενεργεια μαγκες!


Detektiv , Keep It up my friends!










 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More