3/29/2012

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ EUROPA LEAGUE


Καλησπέρα, καλησπέρα.

Υποψιασμένοι οι Book, στο Άλκμααρ – Βαλένθια το g/g στο 1,50, στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Αννόβερο ο άσσος στο 1,45 και στο Σάλκε – Ατλέτικο Μπιλμπάο το g/g στο 1,30 χαχαχχα. Μαζεύονται για να περιορίσουν τις απώλειες σήμερα. Η τριάδα φαίνεται από το φόβο των Book σήμερα. Προσοχή στα over σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης οι ομάδες παίζουν για το αποτέλεσμα.

Στο Άλκμααρ – Βαλένθια το έχω ξαναγράψει η Βαλένθια είναι η μία φιναλίστ του Europa League. Δεύτερη συνεχόμενη Ολλανδική ομάδα που καλείται να αποκλείσει μετά την Αιντχόβεν. Αγώνας του under παίζει δυνατά η ισοπαλία του 1-1 εγώ θα πάω στο σύνολο τερμάτων 2 – 3 γκολ.

Σάλκε – Ατλέτικο Μπιλμπάο το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του σημερινού προγράμματος. Ο Προένσα ο Πορτογάλος ατσαλάκωτος διαιτητής θα τον δείτε σήμερα ζελέ στο μαλλί και δεν πετάει ούτε τρίχα, κι εδώ θα πάω με το σύνολο τερμάτων 2 – 3 γκολ. Αξίζει το ρίσκο στο συγκεκριμένο παιχνίδι το anytime scorer Χούντελαρ και Γιορέντε.

Στο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Μέταλιστ θα ακολουθήσω το N/G στο 1,80. Θα το προσέξει το ματς η Σπόρτινγκ μετά τη Μάντσεστερ Σίτυ θα είναι αστείο να αποκλειστείς από τη Μέταλιστ.

Το 1,45 του δυνατότερου άσσου του κουπονιού στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με το Αννόβερο είναι για γέλια. Θα πάω με το σύνολο τερμάτων 2 – 3 γκολ πιστεύω το Αννόβερο να κρατήσει.

Άλκμααρ – Βαλένθια----------------------------------2 – 3 γκ. ( 1,80 )

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αννόβερο--------------------2 – 3 γκ. ( 2,00 )

Σάλκε – Ατλέτικο Μπιλμπάο------------------------2 – 3 γκ. ( 2,00 )

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Μέταλιστ---------------------N/G ( 1,80 ) Σύνολο 12,96

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι κι αν επιλέξετε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More