3/13/2012

ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

Καλησπέρα σε όλους. Πλούσια αγωνιστικά η σημερινή ημέρα και επειδή μας πιέζει ο χρόνς προχωράμε γρήγορα στις επιλογές μας για σήμερα.


102 ΡΕΜΣ - ΛΑΒΑΛ 1 (1.80)

Μεγάλη έκπληξη ήταν η δευτερη συνεχόμενη ήττα της ΡΕΜΣ απο την ΤΟΥΡ με 2-3 στην πανίσχυρη έδρα της. Ήταν η 3 ήττα και έχοντας και μια ισοπαλία δείχνει οτι δεν είναι και στην καλύτερη της φόρμα παραμένει όμως στην τριάδα ανόδου και με νίκη ξαναβρίσκετε στην δεύτερη θέση. Εξακολουθεί να έχει μια απο τις ποιό καυτές έδρας του πρωυαθληματος και δύσκολα θα συνεχίσει να χάνει βαθμούς σε τόσο κρίσιμο διάστημα. Η ΛΑΒΑΛ με 2-5-5 εκτός έδρας και με 1-3-2 στα τελευταία της παιχνίδια δεν δείχνει ικανή να πάρει κάτι θετικό σήμερα.

111 ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2  (2.30)

Δεν νιώθει ασφάλεια για την θέση απευθείας ανόδου η ΣΕΦΙΛΝΤ που έχει σαν διάολο απο πίσω της κολλημένη εδώ και καιρό την ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. μόλις με ενα βαθμό διαφορά αλλα νιώθει μια κάποια ασφάλεια έχοντας και ενα παιχνίδι λιγότερο. Είναι δυνατή εκτός έδρας με 8-3-6 και 3-0-3 στα τελευταία της παιχνίδια. Έκανε μια μικρή κοιλιά χάνοντας βαθμούς αλλα την τελευταία αγωνιστική έδειξε οτι ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό επιστρέφοντας στις νίκες και μάλιστα με παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στην ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ με 0-2. Η ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ δείχνει αρκετά καλή με το 2-3-1 που έχει στα τελευταία της παιχνίδια και με την ισοπαλία με 0-0 εκτός έδρας με την ΓΟΥΙΚΟΜ διατήρισε το αήττητο για πέμπτο παιχνίδι. Με 7-6-4 στην έδρα της πάντως δείχνει οτι χάνει βαθμούς και ποντάρω στο οτι δεν είναι τόσο καλή ομάδα για να μην γνωρίσει ήττα για 6ο παιχνίδι. Είναι καλύτερη σαν ομάδα η ΣΕΦΙΛΝΤ και αυτό το δείχνει και η προηγούμενη τους αναμέτρηση που η γηπεδούχος σήμερα είχε ηττηθεί με 3-0. Η ΣΕΦΙΛΝΤ θέλει πολύ την άνοδο και δεν θα ρισκάρει να μην χτυπήσει το σημερινό παιχνίδι όσο η ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. παραμένει απειλητική. Πάμε με το 2πλό που πληρώνει καλά.

108 ΝΤΕΡΜΠΙ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ 1 (2.30)

Πολύ άσχημο διάστημα για την ΝΤΕΡΜΠΙ καθώς με την φόρμα της στα τελευταία παιχνίδια έπεσε στην 15η θέση. 1 νίκη 1 ισοπαλία και 4 ήττες μετράει  στις τελευταίες της 6 αναμετρήσεις μαζί με την τελευταία της ήττα απο την ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ με 2-1. Χάλασε γενικά την πολύ καλή της εικόνα και ακόμα και στην έδρα της έχει 9-2-7.  Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ το παλεύει για την σωτηρία και με την νίκη της απέναντι στην ΜΙΛΓΟΥΟΛ με 3-1 πήρε μια ανάσα απο τις τελευταίες θέσεις. Έχει 3-1-2 στα τελευταία της παιχνίδια και 5-2-9 στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Το σημερινό παιχνίδι είναι ντέρμπι μίσους ανάμεσα στις δυο ομάδες και επειδή έχω παρακολουθήσει την ΝΟΤΙΓΧΑΜ δεν με πείθει σαν ομάδα οτι μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δέν είναι καλή εκτός έδρας και κάποια στιγμή η ΝΤΕΡΜΠΙ θα γυρίσει στις καλές εμφανίσεις. Πάμε με τον πολύ καλό άσσο στο σημερινό παιχνίδι.

107 ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2 (2.75)

Η πολύ καλή ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ δείχνει μια αστάθεια στα τελευταία της παιχνίδια. 2-3-1 στα τελευταία της παιχνίδια και έχει καιρό να κάνει μια καλή εμφάνιση. Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απο την ΚΟΒΕΝΤΡΙ με 1-1 και έπεσε απο τις θέσεις των πλέι οφ.  Η νίκη σήμερα θα την ανεβάσει στην 4η θέση οπότε και οι ίδιοι οι παίκτες καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην ΛΕΣΤΕΡ. Η γηπεδούχος σήμερα έχει 3-0-3 και 8-4-5 στην έδρα της. Έρχετε απο ήττα με 3-1 απέναντι στην ΡΕΝΤΙΝΓΚ και έπεσε στην 12 θέση μακριά απο τις θέσεις των play off. Περιμένω μια καλή εμφάνιση απο την ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ σήμερα

καρφί 4άδα για σήμερα

 102 ΡΕΜΣ - ΛΑΒΑΛ 1 (1.80)
111 ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2 (2.30)
108 ΝΤΕΡΜΠΙ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ 1 (2.30)
107 ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2 (2.75)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More