3/11/2012

Δυνατα με το σημειο της Καρντεμρ...!


Καλημέρα σε ολη τη παρεα. Χθες καναμε το απολυτο  καθως βγηκε ολη η πενταδα κλεινοντας  αργα το βραδυ το 1ο Δελτιο με την νικη της Ρασινγκ Κλουμπ :). Σήμερα εχει παλι αρκετα ματς για να δουμε και να πονταρουμε ωστοσο το βασικο μου δελτιο θα ειναι το Μπασκετ NBA, περα απο αυτο ομως θα κανω 2 δελτια με πολυ χαλαρο πονταρισμα! 

1ο Δελτίο




(372) ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ τελικο ασσος.





Η Καρντεμιρ τις τελευταιες αγωνιστικες τα παει εξαιρετικα νικωντας μεγαλες ομαδες και παιζοντας πολυ καλο ποσοσφιαρο αν διαστηματα! Την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε απο την ανωτερη της στον αγωνιστικο χωρο Μπουρσασπορ εκτος με 3-0. Απο την αλλη η Ανταλιασπορ δεν βρισκεται σε καλη κατασταση και πιστευω δυσκολα θα παρει κατι θετικο μεσα στην εδρα της Καραμποκ. Απουσιες για την Καραμποκ καμια , απο την Ανταλιασπορ ειναι τιμωρημενοι 2 παικτες της ο Αλι Τουραν (παιχταρας) και ο Τιτα. Να σημειωσω οτι και η Ανταλια προερχεται απο ηττα εντος με 0-2 απο την Σαμσουσπορ! Και οι 2 ομαδες εχουν τον ιδιο στοχο...την παραμονη! Αφου βρισκονται και οι 2 πανω απο τις θεσεις που οδηγουν στν υποβιβασμο με διαφορα ποντων 5 και 6 βαθμους αντιστοιχα. Το ματς βλεπω να κλεινει προς τον ασσο οπου η Καρντεμιρ εντυπωσιαζει με τα αποτελεσματα της σε αντιθεση με την Ανταλιασπορ που δεν βρισκεται σε καλο "φεγγαρι". Ασσο λοιπον για την Καραμποκ με αποδοση στο 2,05.




(370) ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ τελικο Over.




Καθως διαβαζα τα ματς επεσαν τα ματια μου πανω σε δυο "Over". Το πρωτο της Εσπανιολ το δευτερο της Ελτσε. Επελεξα της Εσπανιολ...Η Εσπανιολ εχει να νικησει 5 ματς ! Πολλα για μια ομαδα σαν την Εσπανιολ η οποια ηθελε να βγει στην θεση που οδηγει στο Τσαμπ|Λιγκ. Μετα τα ανεπιτυχη αποτελεσματα ηρθε η στιγμη να κερδισει την Βαγιεκανο. Πιστευω θα ξεσπασει η Εσπανιολ η οποια αγωνιστικα δεν τα παει καλα ωστοσο εχει επιστροφες παικτων της που μπορουν να την βοηθησουν να παρει το ματς. Την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε 5-0 εκτος απο την Ρεαλ. Στην αντιπερα οχθη συνανταμε την ευχαριστη εκπληξη Ραγιο Βαγιεκανο! η οποια με καλο ποδοσφαιρο τελευταια και με πολυ καλα αποτελσματα εχει βρεθει στην 8η θεση σε αποσταση αναπνοης απο τις θεσεις που οδηγουν στο Europa Leuague! Γιατι οχι και διπλο για την Βαγιεκανο? Ενα γκολ πιστευω θα βαλουν και οι 2. Το ματς βλεπω να κλεινει προς τον ασσο ομως λογω και με μεγαλο σκορ. Θα πιστεψω στο Over και ισως πονταρω και το 4-6 γκολ.


(378) ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ τελικο χ (ρισκο)

Χωρις πολλα λογια το ματς βλεπω να κλεινει προς την ισοπαλια. Και οι δυο ομαδες βρισκονται στην μεση της βαθμολογιας , η Μπραουνσβαιγκ ειναι πιο ψηλα κατα 8 βαθμους. Απο ενα ποντο δεν θα χαλασει καμια ομαδα...κυριως την Μπραουσβαιγκ! Λογω ελλειψεων που εχει η Κοτμπους πιστευ θα προσπαθησει πρωτα να μην χασει! χ λοιπον για δυο ομαδες ιδιου επιπεδου.


(396)  ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ τελικο ασσος



Η Βερντερ υποδεχεται το Αννοβερο και η νικη απενατι του κρινεται απαραιτητη. Την προηγουμενη αγωνιστκη εχασε απο την Χερτα με 1-0 εκτος!! Απο την αλλη το Αννοβερο εφερε ισοπαλια 2-2 με την Αουγκσμπουργκ εντος! Δυσκολο ματς και για τις δυο ομαδες η μια δεν παταει καλα στον αγωνιστικο χωρο (ειναι ευκαιρια σημερα εντος να το παρει το ματς) και η αλλη προερχεται απο τον Ευρωπαικο αγωνα. Πιστευω η κουραση θα παιξει ρολο στο ματς αυτο , το οποιο πιστευω το θελει παραπανω η Βερνετρ απο την αντιπαλο της ...μιας και πιο ξεκουρστη. Απουσεις εχουν και οι δυο ομαδες βλεπω ομως ν στοιχιζουν για το κουρασμενο Αννοβερο.




(436) ΛΑΝΣ - ΜΠΑΣΤΙΑ τελικο διπλο.



Το ματς αυτο θα γινει βραδυ της Δευτερας. Η Λανς την προηγουμενη αγνωιστκη κερδισε εκτος με 0-2 την Μπουλον (την Τριτη που μας περασε) Απο την αλλη και η Μπαστια κερδισε με 2-0την Μπουλον εντος. Η Μπαστια ειναι σε πολυ καλη κατασταση και εχει ξεφυγει απο την δευτερη αντιπαλο της για την ανοδο με 7 βαθμους. Ειναι πιο ξεκουραστη απο την Λανς κατα 2 μερες. Απο την αλλη η Λανς καποιο ιδιαιτερο στοχο δεν εχει...βρισκεται στην μεση της βαθμολογιας. Εχει αποσταση ασφαλειας 7 βαθμων απο τις θεσεις που οδηγουν στον υποβιβασμο....Δυσκολο ματς προβλεπεται και για τις δυο ομαδες. Πιστευω ομως στην ομαδα της Μπαστια. Για ενα πιο safe πονταρισμα καλυψετε το οσοι θελετε με χ2 διπλη ευκαρια δινει πολυ λιγο βεβαια. Διπλο λοιπον για την πολυ καλυτερη ομαδα της Μπαστια.






 Αυτα αλανια σε συστημα 4/5 σκετο! Αρκετα χαλαρο πονταρισμα μιας και το Μπασκετακι κλεβει την σημερινη παρασταση για μενα




2ρο Δελτιο



(371) ΕΛΤΣΕ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ Over

(380) XANΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ τελικο Over

(429) ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ τελικο ασσος.

(395) ΟΡΝΤΟΟΥΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ τελικο ασσος. 



Αυτα σε συστημα 3-4 σκετο!





Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολους!


Υγ,1 Μακρια απο Ιταλια σημερα.

Υγ.2 Η χημεια των ματς βγαζει το καλυτερο αποτελεσμα.

Υγ.3 Παμε δυνατα και σημερα...!

Υγ.4....με Μπασκετ :)


Detektiv , Keep it up my friends!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More