3/12/2012

ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σχετικά αδιάφορο το κουπόνι σήμερα με λίγα αξιόλογα παιχνίδια ενώ και στην αναμέτρηση της ΑΡΣΕΝΑΛ όσο και της ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ που θέλαμε να ακολουθήσουμε οι άσσοι πληρώνουν αστεία και απλά αδιαφορούμε.

419 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ 4-6 ΓΚΟΛ (2.60)

Τα πάνε αρκετά καλά με το σκοράρισμα και οι δύο ομάδες και η ΣΙΒΑΣΠΟΡ μας πάει αρκετά συχνά με το OVER της. Μικρή η απόδοση που δίνει ο ΟΠΑΠ (1.55) γι΄αυτό πάμε με το 4-6 γκόλ που πληρώνει πολύ καλά. Οι ποιό συντηριτικοί μπορούν απλά να μείνουν στο OVER.

435 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 1/1 (1.75)

Μικρή η απόδοση για τον άσσο της ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ που κυνηγάει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στην δυνατή της έδρα με 8-2-2 δεν θα έχει πρόβλημα απο την προτελευταία της κατηγορίας ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ που έρχεται και απο εις βάρος της 5άρα απο την Φορτούνα Ντ. Μικρή και η απόδοση για το OVER και θα ρισκάρω με ενα 1/1 που πληρώνει λίγο καλύτερα.

439 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ 1 (1.80)

Θα πάμε με την παράδοση που λέει οτι η ΧΕΤΑΦΕ δεν έχει κερδίσει στο γήπεδο της ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ποτέ. Και οι δυο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς γιατί βρίσκονται οριακά στις θέσεις για υποβιβασμό. Επίσης και οι δύο ομάδες έχουν μέτρια εικόνα και έκανα χαρακίρι στο τελευταίο τους παιχνίδι καθώς αν και είχαν προβάδισμα προσπάθησαν να κρατήσουν το σκόρ αλλα και οι δυο ομάδες δέχτηκαν γκόλ στα τελευταία λεπτά και γνώρισαν την ήττα. Η εικόνα της ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ δείχνει λίγο καλύτερα αν κοιτάξουμε τις φόρμες των δυο ομάδων. 2-2-2 για την γηπεδούχο ενώ η ΧΕΤΑΦΕ έχει και μια ήττα περισσότερη και 1-2-3 ενώ και εκτός έδρας με 3-3-7 δείχνει οτι χάνει δύναμη όταν παίζει μακριά απο την έδρα της.

Αυτή η τριαδούλα για σήμερα καρφί με 6 ευρώ.

419 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ 4-6 ΓΚΟΛ (2.60)
435 ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 1/1 (1.75)
439 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ 1 (1.80)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More