3/19/2012

Βραδυ ρισκου...και διπλων...!

Γεια χαρα σε ολη τη παρεα. Δευτερα σημερα με λιγες επιλογες ωστοσο εχει  καλα σημεια που αξιζει να πονταρουμε...χαλαρα ομως. Παμε να δουμε τις σημερινες επιλογες που θα τις συνδυασω με αγωνες απο το NBA! 




1ο ΔΕΛΤΙΟ




(445) ΛΕ ΜΑΝ - ΡΕΜΣ τελικο διπλο.



Χωρις πολλα λογια για το ματς, αν θελει να κανει κατι η Ρεμς για την απευθειας ανοδο ειναι μεγαλη ευκαιρια να το κανει σημερα. Μετα τα τελευταια ανεπιτυχη αποτελεσματα πρεπει να το παρει το ματς απεναντι σε μια σαφως πιο αδυναμη ομαδα απο την Ρεμς. Απο την η αλλη η ΛεΜαν παιζει μια ολοκληρη κατηγορια! Αρκετα δυσκολο ματς αλλα οκ... καποια στιγμη πρεπει η Ρεμς να συνελθει!



(442) ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ τελικο χ2 (Διπλη Ευκαιρια)



Παμε και σε αυτο το περιεργο ματς που θα γινει σημερα αναμεσα σε Μπεσικτας και Μανισασπορ. Η Μπεσικτας το τελευταιο καιρο δεν παταει καλα μεσα στο γηπεδο και αυτο φαινεται καθε αγωνιστικη οχι μονο απο τα αποτελεσματα που εχει αλλα και απο το ποδοσφαιρο που παιζει. Περιμενοντας νεα διοικηση αλλα εχοντας εκτος και τον Κουαρεσμα (προβληματα με τον προπονητη) πιστευω οτι σημερα η Μπεσικτας θα κανει "γκελα" Η Μανισασπορ χρειαζεται οσο ποτε αλλοτε τους βαθμους μιας και και ειναι στην τριτη θεση που οδηγει στον υποβιβασμο εχοντας διαφορα απο την...παραμονη 3 βαθμους. Να σημειωσουμε οτι η Μπεσικτας προερχεται απο Ευρωπαικο παιχνιδι και η κουραση ειναι αναμενομενη. Θα ρισκαρω με το πολυ καλο χ2 σε αποδοση 2,43 και ας το χασω!



(447) ΠΕΣΚΑΡΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ τελικο χ2.


ΤΟΡΙΝΟ 62

ΠΕΣΚΑΡΑ 61

------------------------

ΒΕΡΟΝΑ 57

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 56

ΠΑΝΤΟΒΑ 49

ΒΑΡΕΖΕ 48

- - - - - - - - - - - - - - -

ΜΠΡΕΣΙΑ 45

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 44

ΡΕΤΖΙΝΑ 43




Ματς που πιστευω αξιζει καποιος να παρακολουθησει! Ειπαμε Ιταλια δεν ξαναπαιζουμε SerieA...η Β μας παει καπως καλυτερα. Θεωρω οτι η Μπρεσια δυσκολα θα χασει τα Playoff ανοδου και σημερα πρεπει να το αποδειξει. Θα ρισκαρω στο διπλο της Μπρεσια που ισως το παιχνιδι το θελει παραπανω απο την αντιπαλο της μιας και την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε εντος απο την Παντοβα με 1-2. Σαν αποδοση την θεωρω αρκετα υψηλη....αν δεις κανεις τα τελευταια ματς εκτος εδρας μετραει 5 νικες! με σκορ στα 4 απο τα 5 με 0-2! και δεν εχει δεχτει κανενα γκολ! συν του οτι μεσα στην Πεσκαρα τις τελευταιες επισκεψεις μετραει 3 νικες ισσαριθμες. Το 4,20 στο διπλο ειναι πολυ δυνατο και θα το τιμησω :) σε δευτερο δελτιο θα το πονταρω χ2 που θα ειναι στην βασικη μ επιλογη.



(444) KOTMΠΟΥΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ τελικο διπλο.



Πολυ σημαντικο ματς για την Φορτουνα κατα πρωτο λογο. Θα τα δωσει ολα για την απευθειας ανοδο και αν και με απουσιες πιστευω εχει την ικανοτητα να παρει το ματς απεναντι σε μια οχι τοσο για αναγκη βαθμοθς Κοτμπους. Φυσικα η Κοτμπους δεν μπορει να αισθανεται ασφαλης με το +7 απο τις θεσεις του υποβιβασμου αλλα ειναι μια αρκετα καλη αποσταση. Στην Φορτουνα αμα θελουν ναπετυχουν την απευθειας ανοδο θα πρεπει σημερα να παρουν το ματς και να συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο. Μια ισοπαλια πιστευω θα ηταν το πιο φρονιμο για πονταρισμα αλλα πιστευω οτι η Φορτουνα ευκολα η δυσκολα θα το παρει το ματς. Πολυ δυσκολο ματς για την Φορτουνα ελεω τιμωρημενων παικτων. Το ματς πιστευω παει στο χ2. Η μιση σκεψη λεει διπλο η αλλη μιση λεει ισοπαλια. Θα παω με το διπλο λογω του οτι η Φορτουνα το θελει παραπανω απο την αντιπαλο της. Λετε να βγει ασσος; :P Ηδωμεν το απογευματακι.




 (448) ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ τελικο OVER

H Εσπανιολ με νικη μπαινει στις θεσεις του Europa Leuague. H Σανταντερ με νικη ξεφευγει απο την ζωνη του υποβιβασμου. Η Εσπανιολ προερχεται απο 5αρα επι της Βαγιεκανο. η Σανταντερ προερχεται απο ηττα εντος απο την Μπαρτσελονα. Ενα γκολ πιστευω να βαλουν και οι δυο...ψαχνουμε το τριτο γκολ που θα μας δωσει το 1,80.





 Αυτη την πενταδα θα την πονταρω σε συστημα 4/5 σκετο (1,80). Το βασικο μου δελτιο θα ειναι 2 η 3 ματς απο τα παραπανω με 2 αγωνες μπασκετ σε συστημα 3-4-5-



 2ρο ΔΕΛΤΙΟ






(445) ΛΕ ΜΑΝ - ΡΕΜΣ τελικο διπλο.

(444) KOTMΠΟΥΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ τελικο διπλο.

(854) ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ - ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ τελικο ασσος

(856) ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ - ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ τελικο OVE

(858) ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ - ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ τελικο ασσος.




Αυτο το δελτιο σε συστημα 3-4-5 σκετο.



Αυτα αλανια! Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι και ελπιζω να παμε καλα στα περισσοτερα σημεια και φυσικα στον συνδυασμο Ποδοσφαιρο και Μπασκετ!





Υγ.1 Ματσαρα μεταξυ ΟΡΛΑΝΤΟ - ΜΠΟΥΛΣ !!!



Detektiv, Keep it up my friends!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More