3/31/2012

ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Στα γρήγορα τα σημερινά μου παιχνίδια λόγο  χρόνου

241 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ 1 (1.75)

Έχασε πολλούς βαθμούς η ΚΑΡΝΤΙΦ στα τελευταία παιχνίδια και έχει απομακρυνθεί απο τις πρώτες θέσεις. Η φόρμα της είναι 1-4-1 αλλα η έδρα της δυνατή με 10-4-5. Απέναντι στην ΜΙΛΓΟΥΟΛ που επίσης δεν είναι σε καλή φόρμα με 2-0-4 μπορεί να πάρει την νίκη και να αρχίσει την αντεπίθεση της. Η φιλοξενούμενη έχει 5-4-10 εκτός έδρας και δείχνει καλή στις τελευταίες της εκτός έδρας αναμετρήσεις αλλα δύσκολα θα συνεχίσει το σερί της.

 262 ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΟΛΤΟΝ 1 (2.20)

Είναι τραγική η ΓΟΥΛΒΣ χωρίς νίκη στα τελευταία της 6 παιχνίδια με μόλις 1 ισοπαλία και με την χειρότερη έδρα στην κατηγορία με 3-2-10. Αν δεν καταφέρει να πάρει την νίκη απέναντι στην εξίσου κακή ΜΠΟΛΤΟΝ δεν θα κάνει ποτέ. Η ΜΠΟΛΤΟΝ και αυτή προσπαθεί να κρατηθεί μακριά απο τον υποβιβασμό αλλα εκτός έδρας είναι απογοητευτική με 4-0-10. Ντέρμπι σωτηρίας και θα δώσω μια τελευταία ευκαιρία στην γηπεδούχο που θα παλαίψει το σημερινό παιχνίδι.

291 ΠΛΙΜΟΥΘ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ 1 (1.95)

Μεγάλη ευκαιρία για την ΠΛΙΜΟΥΘ και ενα απο τα παιχνίδια της χρονιά για τους γηπεδούχους καθώς αγωνίζονται με ομάδα στα μέτρα τους η οποία θα έχει πολλές απουσίες σήμερα και με νίκη μπορεί να απομακρυνθεί απο τις θέσεις υποβιβασμού. Η φιλοξενούμενη έχασε 3 παίκτες της με κόκκινες κάρτες σε συμπλοκές με παίκτες της ΚΡΟΟΥΛΙ μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα εντός έδρας με 2-1. Η ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά με 3-5-11 και οι πολλές απουσίες στην άμυνα της θα την δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Μεγάλη ευκαιρία για την γηπεδούχο που είναι και σε καλή κατάσταση με 2-2-2 στα τελευταία της παιχνίδια.

 286 ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ 2 (1.95)

Έδειξε την ποιότητα της στο παιχνίδι με την ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ και νίκησε με 4-1 συνεχίζοντας την πολύ καλή της φόρμα που έχει στα τελευταία της 6 παιχνίδια με 3-2-1 ενώ εκτός έδρας έχει 9-4-6. Διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση αλλα πάντα κολλημένη στην πλάτη της η ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. οπότε το κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι είναι μεγάλο. Η γηπεδούχος είναι βαθμολογικά αδιάφορη και στα τελευταία της παιχνίδια έχει 1-3-2. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα πάμε με το διπλό της ΣΕΦΙΛΝΤ που θέλει το παιχνίδι για να μην πέσει απο την θέση απευθείας ανόδου.

Αυτή την τετράδα θα υοστηρίξω σήμερα και σε ενα άλλο δελτίο θα προσθέσω μια έκπληξη με το Χ2 της ΜΠΙΛΜΠΑΟ απέναντι στην ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ που θα θέλει να κάνει και συντήριση δυνάμεων για το παιχνίδι με την ΜΙΛΑΝ. 5 απόδοση το Χ2 της πολύς καλής ΜΠΙΛΜΠΑΟ που θα είναι όμως και κουρασμένη σήμερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More