3/18/2012

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ


Καλησπέρα σε όλους φίλους και εχθρούς.


Στη σκιά του Ελληνικού ντέρμπυ θα στοιχηματίσουμε σήμερα πάμε να δούμε τα παιχνίδια.

Πρώτο παιχνίδι η Μαγιόρκα με αντίπαλο την Ατλέτικο Μ. Εύκολο γκολ έχει η Μαγιόρκα και έδρα με σερί 2-2-2. Σε πελάγη ευτυχίας η Ατλέτικο μετά την πρόκριση που ήρθε άνετα στο Europa μένει να αποδείξει την αξία της και στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου είναι εκτός Ευρωπαϊκών εισιτηρίων στην 8η θέση.


Γκολ με το τσουβάλι η Ατλέτικ Μπ. σκοράρουν όλοι, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έκαναν τη μεγάλη Μαν. Γιουν. να μοιάζει μικρή. Ο Λιορέντε επιστρέφει. Με Σολδάδο στην εντεκάδα και με αέρα από την πρόκριση η Βαλένθια, κατά την ταπεινή μου γνώμη και την επόμενη κάτοχο του Europa League, αξίζει το διπλό εμείς θα πάμε συντηρητικά στο over.

Δίνει σκληρό αγώνα η Λέτσε για την σωτηρία της 5 σερί παιχνίδια αήττητη μέχρι που έχασε απο τη Μίλαν. Η Παλέρμο άλλαξε προπονητή, εκτός σήμερα ο Μίκολι με 4 ήττες σε 5 ματς χωρίς νίκη εκτός, με 0-4-9 σερί εκτός η χειρότερη ομάδα του Καμπιονάτο στα εκτός έδρας.


H Καιζερσλάουτερν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν βλέπει φως στο τούνελ σε αντίθεση με τη Σάλκε που συνεχίζει σε Γερμανία 4η θέση και Ευρώπη, με μόνο μελανό σημείο το 2-0-4 εκτός στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Σύνολο τερμάτων 2-3, η Λάουτερν κλείνετε στην έδρα της και φέρνει πολλά under.

Μόνο η παράδοση 6-10-3 βοηθά την Σοσό στο σημερινό της αγώνα με την Νις. Αγώνας ουραγών ο θανατός σου η ζωή μου, θα πάω με την έδρα.

Με 9/10 over η Μερσίν και 4/6 σερί over η Μπουγιούκ ένα πράγμα είναι πιθανό στο παιχνίδι το over.

H Λιλ παίζει ανοιχτά και δέχεται γκολ με ευκολία, πρέπει να κερδίσει σήμερα καθώς θέλει την 3η προνομιούχο θέση, η Βαλενσιέν ένα γκολ θα το βάλει όπως έκανε και στα 4 τελευταία εκτός, το g/g στο 1,90.

Η Αιντχόβεν σε κακή κατάσταση με άμυνα για γέλια απέναντι στη Χέρενφεν που μετράει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 8 παιχνίδια της.


Τριάδα


Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μ.----------------------------over ( 1,85 )


Ατλέτικ Μπ. - Βαλένθια-----------------------------over ( 1,72 )


Λέτσε - Παλέρμο-----------------------------------άσσος ( 1,90 )



Σύστημα 4/5


Καιζερσλάουτερν - Σάλκε-----------------------2-3 γκ. ( 1,80 )


Σοσό - Νίς-----------------------------------------άσσος ( 2,20 )


Μερσίν - Μπουγιούκ-------------------------------over ( 1,75 )


Λιλ - Βαλενσιέν--------------------------------------g/g ( 1,90 )


Αιντχόβεν - Χέρενφεν---------------------------Χ2 ΔΕ ( 2,15 ) Αποδόσεις ΟΠΑΠ



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More