3/21/2012

ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πολλά παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι με πληθώρα επιλογών. Ελληνικό ενδιαφέρον με παιχνίδια για το κύπελλο με φαβορί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και πιθανό τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ να παίρνουν τα εισητήρια για τον τελικό. Ξεχώρισα κάποια παιχνίδια που τα πιστεύω σήμερα. Ελπίζουμε να φανούμε τυχεροί και να μην πέσουμε σε αυτά που θα γίνουν οι εκπλήξεις. Για να δούμε:


155 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 (1.80)

Ξεκουράζοντας την ομάδα με αλλαγές αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ απο τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ με 2-0 κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ έχοντας χαμένους βαθμούς μόνο σε αυτή την ισοπαλία ενώ έχει και 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια για τον πρωτάθλημα. Το ίδιο καλός και ο ΑΣΤΕΡΑΣ με 4-1-1 που για το πρωτάθλημα απέσπασε ισοπαλία απο την ΑΕΚ. Είναι η ομάδα που δυσκολεύει τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ παραδοσιακά στην έδρα του, ενώ και φέτος δεν έχει χάσει με μια ισοπαλία και μία νίκη και αυτή εκτός έδρας. Θα πάμε με την εξαιρετική φόρμα των γηπεδούχων που έχουν και ποιό ξεκούραστη ομάδα και στο οτι θα ψάξει η ομάδα του ΔΩΝΗ να σπάσει αυτή την αρνητική προιστορία. Θα θέλουν την νίκη σήμερα για να πάνε ποιο άνετοι στο επαναληπτικό παιχνίδι.


156 ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2 (1.60)

Πολύ καλή η ομάδα της ΜΟΝΠΕΛΙΕ φέτος για να φοβηθούμε παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην 2ρη του πρωταθλήματος και σε μια ομάδα της Γ Εθνικής. Δεν θα αδιαφορήσει για το σημερινό παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα και θα κατέβει με βασικούς. Θέλει να ξεπεράσει και την ήττα απο την ΝΑΝΣΙ το Σάββατο με 1-0 παίζοντας ενάντια στην διαιτησία και έχοντας και μια αποβολή. Μια ήττα που την έριξε και στην δεύτερη θέση. Η ΓΚΑΖΕΛΕΚ είναι δεύτερη στην κατηγορία της και πρώτος στόχος είναι η άνοδος και έχοντας 2 ομάδες να την κυνηγάνε δεν ξέρουμε κατα πόσο θα θελήσει να συνεχίσει στο κύπελλο. Σήμερα δεν θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα και δεν θα έχει πολλούς οπαδούς στο πλάι της.


165 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΕΒΑΝΤΕ Χ (3.20)

Δεν έπεισε η ΛΕΒΑΝΤΕ  την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ και δεν άξιζε την νίκη που ήρθε στις καθυστερήσεις. Κατάφερε να παραμείνει στην 4η θέση με 3-0-3 και 4-2-7 εκτός έδρας. Η γηπεδούχος αν και καλύτερη απο την ΧΕΤΑΦΕ γνώρισε την ήττα και έπεσε στην 12η θέση. Στην έδρα της είναι αρκετά καλύτερη με 6-4-3 και η φόρμα της ίδια με της ΛΕΒΑΝΤΕ με 3-0-3. 6 παιχνίδια και οι δύο ομάδες χωρίς ισοπαλία και πιστεύω οτι ήρθε η ώρα τους. Δεν δείχνει η ΛΕΒΑΝΤΕ ικανή αυτό το διάστημα να πάρει εκτός έδρας νίκη ειδικά σε μια καλή έδρα όπως αυτή της ΣΟΣΙΕΔΑΔ και η ισοπαλία θα είναι ο πρώτος στόχος της. Δύσκολα θα μπορέσει και η ΣΟΣΙΕΔΑΔ να κατφέρει να φύγει νικήτρια. Είναι μοιρασμένο το παιχνίδι και μια ισοπαλία θα άφηνε και τις δυο ομάδες ευχαριστημένες.

170 ΡΙΝΤ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ 2 (3.40)

Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΝΤΜΙΡΑ με 3-0-3 στις τελευταίες αναμετρήσεις της αλλα όχι τόσο δυνατή εκτός έδρας με 1-5-6. Έρχεται όμως απο σπουδαία νίκη απέναντι στην ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ και βρίσκετε κοντά στην έξοδο για ευρώπη. Η γηπεδούχος σε καθόλου καλό διάστημα με 1-1-4 στα τελευταία της παιχνίδια και 6-4-2 εντός έδρας. Μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με την ΒΑΚΕΡ την παράτησε και ο προπονητής της και σήμερα την ομάδα θα οδηγήσει ο βοηθός του. Η όλη φασαρία που έχει αναστατώσει την έτσι και αλλιώς προβληματική γηπεδούχο και η φόρμα της φιλοξενούμενης θα μας οδηγήσουν σε ενα πολύ δυνατό διπλό.

185 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1 (1.50)

Αν και φοβάμαι αποδόσεις κάτω του 1.60 γιατί συνήθως αύτες κάνουν την ζημιά...δεν μπορώ να φανταστώ να σπάσει αυτός ο άσσος. Έχει τα μαύρα της τα χάλια η ΚΟΒΕΝΤΡΙ εκτός έδρας με 0-4-14 ενώ η φόρμα της 1-3-2. Η γηπεδούχος δεν ήταν καλή απέναντι στην ΜΠΕΡΝΛΙ και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην έδρα της και δεν πιστεύω να κάνει πάλι γκέλα και να χάσει την ευκαιρία να ανέβει στις θέσεις για τα play off. 10-3-5 τα εντός έδρας παιχνίδια της αν και η φόρμα της τελευταία δεν είναι καλή με 1-2-3 ειναι ευκαιρία να γυρίσει στις νίκες.

η πεντάδα μου σήμερα

155 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 (1.80)
156 ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2 (1.60)
165 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΕΒΑΝΤΕ Χ (3.20)
170 ΡΙΝΤ - ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ 2 (3.40)
185 ΚΑΡΝΤΙΦ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1 (1.50)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More