3/10/2012

Παμε γερα με την Αγγλια...!







Καλησπέρα σε ολη τη παρέα! Σαββατο σημερα και το κουπονι πλουσιο σε αγωνες. Οσο πλησιαζουν προς το τελος τα Πρωταθληματα "γκελες" δεν επιτρεπονται για ομαδες οι οποιες χρειαζονται βαθμους η εστω για να σταθεροποιηθουν βαθμολογικα! Παμε να δουμε τις προτασεις για σημερα...


1ο ΔΕΛΤΙΟ


(265) ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΛΕΣΤΕΡ τελικο ασσος.


Η Ρεντινγκ βρισκεται σε εκπληκτικη κατασταση και στο 1,90 θα την τιμησω! Την προηγουμενη αγωνιστικη νικησε δυσκολα την Πορτσμουθ εντος αλλα με πολυ καλα μπαλα, μια Πορτσμουθ η οποια παλευει για να σωσει την κατηγορια. Απο την αλλη η Λεστερ στραβοπατησε εκτος με την Μπριστολ Σιτυ η οποια ηττηθηκε με 3-2! Η Ρεντινγκ βρισκεται στην τριτη θεση της βαθμολογιας με αποσταση βολης απο την πρωτη δυαδα οπου οι δυο πρωτες ομαδες παιρνουν το απευθειας εισητηριο για την ανοδο! 

Η Βαθμολογια στην πρωτη εξαδα ειναι :

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 66 
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 65
___________________

ΡΕΝΤΙΝΓΚ 63
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 59
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 56
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 55
-------------------------


Η Ρεντινγκ πρεπει να κερδισει το ματς!!! Βρισκεται σε πολυ δυνατη φορμα, παιζει εντος που ειναι ισχυρη...Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο την νικη αμα θελει να εχει στοχο την απευεθειας ανοδο! Ειναι ευκαιρια για την Ρεντινγκ σημερα να το παρει το ματς απεναντι σε μια καλη Λεστερ η οποια ειναι υπολογισιμη για το ματς αφου και αυτη με νικη μπορει να βλεπει τα...Playoff...! Δεν πιστευω οτι θα παρει κατι θετικο απο το ματς. Παμε δυνατα με τον ασσο της Ρεντινγκ! Απο την Ρεντινγκ θα λειψουν 3 οι 2 αμυντικοι και ο ενας εξτρεμ. Απο την Λεστερ θα λειψουν 4 παικτες 3 επιθετικοι και ο βασικος αμυντικος της ομαδας.




(332) ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ - ΚΑΡΝΤΙΦ τελικο διπλο.


Η Μπριστολ Σιτυ θα δωσει μεγλαη μαχη για την παραμονη στην κατηγορια ενω αντιθετα η Καρντιφ θα δωσει μεγαλη μαχη για την εισοδο στα Playoff ανοδου. Μεσοβδομαδα σε εξάναβολης παιχνιδι η Μπριστολ κερδισε την Λεστερ με 3-2! Πολυ μεγαλη νικη για την Σιτυ. Η Καρντιγ για αλλη μια φορα στραβοπατησε εκτος με την δυνατη Μπραιτον! Μαλλον ο τελικος την επηρεασε αρκετα την Καρντιφ. Η Καρντιφ ειναι σαφως πιο καλη ομαδα απο την Μπριστολ Σιτυ και η νικη κρινεται απαραιτητη!!! Παρακατω δειτε την βαθμολογια οπου γινεται κυριολεκτικα χαμος για τα Playoff αφου με νικη αλλης ομαδας και ηττα καποιας αλλης η βαθμολγια αλλαζει αμεσως! 



Την νικη που εκανε την ηθελε η Μπριστολ Σιτυ....απο την αλλη η Καρντιφ πρεπει να επανελθει στις νικες! Διπλο λοιπον για την πολυ καλυτερη και ποιοτικοτερη ομαδα της Καρντιφ. Απο την Μπριστολ θα λειψουν 5 παικτες εκ των οποιων αρκετοι βασικοτατατοι! Χωρις ιδιαιτερα προβληματα η Καρντιφ.




(272) ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΕΦιΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΝΤΕΝΤ τελικο διπλο.


Η Μπρεντφορντ την προηγουμενη αγωνιστικη κερδισε με 2-0 εντος την Εξετερ. Απο την αλλη η Σεφιλντ Γιουναιντεντ εχασε απο την αναγκη για βαθμους Γουολσολ με 3-2!!! Πολυ μεγαλη νικη για την Γουολσολ. Η Σεφιλντ μετα τα ενεπιτυχη αποτελεσματα πρεπει να σταθεροποιηθει στη πωτη δυαδα και να ξεφυγει απο τους αντιπαλους της! Δυσκολο ματς και για τις δυο ομαδες!!! Με νικη η Σεφιλντ  συνεχιζει να βρισκεται στην δευτερη θεση οπου θελω να σημειωσω οτι και εδω η πρωτη δυαδ κερδιζει την απευθειας ανοδο! Με νικη η Μπρεντφορντ πλησιαζει τις θεσεις που οδηγουν στα Playoff! σε αποσταση βολης. Θα παω με την πολυ καλυτερη ομαδα και ποιοτικοτερη απο την Μπρετνοφορντ....την Σεφιλντ. Λαθη δεν επιτρεπονται και η νικη πρεπει να ερθει ποσο μαλλον μετα τα στραβοπατηματα που εκανε. Εχει επιστροφες αρκετες η Σεφιλντ οποτε απο θεμα αγωνιστικο ειναι καλα απο την αλλη Μπρεντφορντ εχει 4 απουσιες 2 βασικοι παικτες και οι αλλοι 2 μακροχρονιοι.
Παρακατω ακολουθει η βαθμολογια.







(299) ΤΕΛΦΟΡΝΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ τελικο διπλο.


Η Σαουθπορτ την προηγουμενη αγωνιστικη σταβοπατησε εντος με την Νιουπορτ 1-1. Απο την αλλη η Τελφορντ η οποια θα δωσει μαχη για την παραμονη εφερε επισης 0-0 εκτος με την Αλφρετον (Ιδιο στοχο) Η Σαουθπορτ με νικη μπαινει στα Playoff αφου απεχει 2 βαθμους. Η Τελεφοτν με νικη θετει τις βασεις για την παραμονη. Εχει μια αποσταση απο τις θεσεις που οδηγουν στον υποβιβασμο αλλα δεν θα αφησει το ματς στην τυχη του...Πιστευω οτι η Σαουθπορτ θα το παρει το ματς,ευκολα η δυσκολα θα το παρει. Εχει αναγκη τους βαθμους για την εισιοδο στα Playoff! Ειναι πολυ καλυτερη της αντιπαλου της και δεν πιστευω οτι θα κανει δευτερη συνεχμενη γκελα. Η Τελφορντ εχει και αυτη αναγκη για βαθμους αλλα το ματς το οποιο πιστευω ηθελε ηταν με την Αλφρετον εκτος. Θα παω με το διπλο της Σαουθπορτ. Παρακατω η Βαθμολογια.






(356) ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ τελικο ασσος.\


Η Ρασινγκ Κλουμπ ξεκινησε τη χρονια με στοχο το Πρωταθλημα...τα αποτελεσματα της ομως δεν το αποδεικνυουν ουτε σαν "αποτελεσμα" αλλα ουτε και μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Η Νικη ειναι μονοδρομος για την ομαδα του Μπαζιλε (προπονητης) Δυνατους παικτες εχει πολυ καλο προπονητη εχει ΕΔΡΑΡΑ  εχει ε πρεπει την  νικη να την παρει σημερα! Παιζει απεναντι σε μια ΟλντΜποις οπου μεχρι τωρα μετραει ενα διπλο και μια ισοπαλια ενω η Ρασινγκ 2 στραβπατηματα εντος με μα ηττα και μια ισοπαλια! Στοχος της Ολντ Μποις ειναι η παραμονη. Πιστευω σημερα η Ομαδα μου στην Αργεντινη θα τους νικησει!!! μεσα στo Χουαν Ντομινγκο Περον. Ακολουθει η βαθμολογια.








ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ! ! ! 

ΠΟΙΑ Μποκα Τζουνιορς......ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΛΕΜΕ.....!!!!











TODA LA PASION....! 







ΠΑΝΙΚΟΣ....!







Η Δικια μας Τουμπα! Μαθανε ολοι Μποκα Τζουνιορς και  υποστηριζουν Μποκα...





Αυτα αλανια! Σε συστημα 3-4-5  επι 2 φορες. Ελπιζω να παμε καλα σημερα μιας και τα σημεια ειναι πολυ πιθανα..,Φυσικα Αγλλια  ειναι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να γινουν αλλα οπως και να χει αυτα ειναι τα σημεια που θα παιξω σημερα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!




2ρο Δελτιο με πολυ χαλαρο πονταρισμα 


(267) ΧΑΛ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ τελικο 1
(264) ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ τελικο 2
(279) ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΡΟΣΝΤΕΙΛ τελικο Over
(283) ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ τελικο 2
(298) ΤΑΜΓΟΥΡΘ - ΜΑΝΣΦΙΛΤΝ τελικο 2


Αυτα σε συστημα 4/5.





Μαγκες Καλη Επιτυχια!



Υγ.1 Στην Αγλλια ολα μπορουν να συμβουν!

Υγ.2 Η Καλυτερη χημεια βγαζει το καλυτερο αποτελεσμα !

Υγ.3 Παμε γερα με την Αγαπημενη Αγγλια!



Detektiv , Keep iy up my friends! 




























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More