3/21/2012

Ολα για την παραμονη...!









Γεια χαρα σε ολη την παρεα. Αρκετα ματς εχει σημερα στο κουπονι μας, με πολυ δυνατες αναμετρησεις για το Κυπελλο. Παμε να δουμε τα ματς σιγα σιγα.


(191)  ΚΠΡ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τελικο 1χ


Η Λιβερπουλ ειναι ομαδα η οποια μπορει να κερδισει την Μπαρσελονα και να χασει απο την ομαδα του χωριου μου P Πολυ σημαντικο ματς για την ΚΠΡ η οποια θελει παση θυσια την νικη για να ξεφυγει απο τις θεσεις που οδηγουν στον υποβιβασμο. Απο την αλλη η Λιβερπουλ πολυ δυσκολα θα καταφερει να πιασει την τεταρτη θεση. Το ματς το εχει αναγκη πιο πολυ η ΚΠΡ και πιστευω εστω και η ισοπαλια ειναι εφικτη. Παμε δυνατα λοιπον με τον ασσο της ΚΠΡ και καλυψη στο χ. 



(166) ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ τελικο ασσος.


Μετα απο μια μεγαλη νικη συνηθως ερχεται η ηττα...Η Μαγιορκα προερχεται απο μεγαλη νικη επι της εντος επι της Ατλετικο Μαδριτης με 2-1. Απο την αλλη η Χιχον προερχεται απο ηττα εκτος απο την Γραναδα με 2-1.  Η Χιχον σαν ομαδα δεν ειναι ασχημη και αυτο το καταλαβαινουν οσοι την εχουν δει να παιζει μπαλα. Το ματς πρεπει  να το παρει αν θελει να ελπιζει σε  κατι καλυτερο που αυτο δεν ειναι αλλο απο την παραμονη στην κατηγορια. Η Μαγιορκα παει με απουσιες στο ματς στο συνολο τους 4 παικτες εκ των οποιων 3 βασικοι. Θα ρισκαρω με τον ασσο της Χιχον που ομολογουμενως το ματς το εχει αναγκη πιο πολυ απο την αντιπαλο της.


(172) ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ τελικο ασσος.


Ισως εκανα χαζομαρα που πηγα και βρηκα αυτο το ματς και το επαιξα αλλα πιστευω ειναι καλο σημειο (θα δουμε οταν τελειωσει αν θα ειναι καλο :P) 10 αγωνιστικες παραμενουν για να τελειωσει το Πρωταθλημα στην Αυστρια και αμα θελει η Στουρμ να πετυχει τον στοχο της Ευρωπαικης θεσης θα πρεπει τα ματς τουλαχιστον εντος εδρας να τα παιρνει. Παιζει με την Βακερ που αντικειμενικα μαγκες σαν ομαδα δεν την γνωριζω...προερχεται απο ισοπαλια εντος με την Ριντ και οπως και η Στουρμ ετσι και αυτη θα δωσει μαχη για την Ευρωπαικη θεση. Θα παω με την εδρα και την ομαδα της Στουρμ Γκρατς που πιστευω μετα την ηττα εκτος απο την Αντμιρα (τεταρτη θεση) πρεπει να παρει το σημερινο ματς που θα της δωσουνε ωθηση για την συνεχεια. Ασσος λοιπον με ρισκο λογω του οτιτο Πρωταθλημα δεν το γνωριω καλα αλλα σαν σημειο μου αρεσε σε σχεση με αλλα. 



(187) ΧΕΡΕΝΦΕΝ  - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ τελικο ασσος.


Πιστευω στις εκπληξεις περι...Κυπελλου. Ματς λοιπον για το Κυπελλο της Ολλανδιας που βρισκει αντιμετωπες τις Χερενφεν και Αιντχοφεν. Η Δευτερη κατεβαινει παει στν αγωνα χωρις τον βασικο της επιθετικο με την Χερενφεν να πηγαινει στο ματς χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Τωρα το θεμα ειναι οτι η στην Βαθμολογια η καταταξη εχει ως εξης

ΑΛΚΜΑΑΡ 53
ΑΓΙΑΞ 52
----------------------
ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 51
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ48
________________
ΧΕΡΕΝΦΕΝ 48
ΤΒΕΝΤΕ 48
ΦΙΤΕΣΕ 41
ΒΑΑΛΒΑΙΚ 34


Υπολειπονται 7 αγωνιστικες για το Πρωταθλημα που δυσκολα θα διεκδικησει κατι αξιολογο η Χερενφεν αλλα παντα θεωρητικα! Φυσικα ο προπονητης της ομαδα δηλωσε οτι η ομαδα του βγηκε εκτος διεκδικησς του τιτλου. Απο την αλλη η Αιντχοφεν οπως παρατηρουμε βρισκεται σε αποσταση βολης με διαφορα 2 βαθμων απο την κορυφη. Να σημειωσουμε οτι την επομενη αγωνιστικη η Αιντχοφεν παιζει εκτος με τον Αγιαξ!!! Δυσκολο ματς το σημερινο πιο πολυ για την ομαδα της Αιντχοφεν. Θα παω με τον ασσο της Χερενφεν αν και το πιο πιθανο ειναι η ισοπαλια (δεν πιστευω οτι θα κερδισει η Αιντχοφεν τον ματς) 



(192) ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΛΕΣΤΕΡ τελικο ασσος.


Μεγαλο παιχνιδι αναμενεται να γινει στην Αγγλια αναμεσα σε δυο πολυ καλες ομαδες. Η Πρωτη με νικη συνεχιζε δυνατα στην εξασφαλιση των Playoff...η αλλη με νικη μπανει στο κολπο των Playoff με αποσταση 8 βαθμων. Πιστευω οτι δυσκολα θα παρει κατι αξιολογο απο το ματς η Λεστερ...βεβαια Αγγλια ειναι και μπορει  να δουμε κανα σκορ 0-4 ! οποτε χαλαρα. :) Θα παω με τον ασσο και την εδρα της Μπλακπουλ που πιστευω οτι η νικη θα της εξασφαλισει κατα καποιο τροπο τα Playoff. Μενει να το δουμε και στην πραξη. 





Αυτα αλανια σε συστημα 4/5 επι δυο φορες. Ελπιζω να παμε καλα η τουλαχιστον να περασουν τα πιο πολλα σημεια! 






Αλλα σημεια που ακολουθησα σε διαφορετικα δελτια (2) ειναι τα παρακατω

(182) ΜΑΝ ΣΙΤΥ ΤΣΕΛΣΙ 4-6
(179) ΜΑΛΙΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ασσος 
(193) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 4-6 
(181)ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΜΠΑΓΕΡΝ ασσος.

 Αυτη την τετραδα σε συστημα 3-4 σκετο. (FUN BETμ μονο)




Το αλλο δελτιο ειναι ημιχρονα τελικα αυτο και αν ειναι FUNBET:P 








Υγ,1 Χθες Αγγλια δεν επαιξα καθολου λογω δουλειας...Τι σκορ εβγαλε η Φορεστ μεσα στην Λιντς?!!!! Απιστευτο!

Υγ.2 Αγγλια ΟΛΑ μπορουν να συμβουν οπως αποδειχθηκε και χθες!!! 

Υγ.3 Τα ματς στην Αγγλια ξεκινανε μετα το 70ολεπτο

Υγ.4  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ!


Detektiv , Keep it up my friends!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More