3/11/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ



Ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα στο κουπόνι με δυο δυνατά παιχνίδια που θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ας περάσουμε όμως στις επιλογές μου για σήμερα:


275 ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 (2.75)

Κοντά στον στόχο των play off παρέμεινε η ΟΝΡΤΟΥΣΠΟΡ παρά την ήττα απο την  ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ με 1-0. Ήταν η δεύτερη ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια ενώ έχει και 1 ισσοπαλία. Η γηπεδούχος προβληματίζει το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις της και έχει 1-1-4 στις τελευταίες αναμετρήσεις της ενώ γνώρισε και την ήττα με 3-1 για το Europa League απο την Ατλέτικο. Με τραυματία τον Αλμέιδα και τιμωρημένο τον Κουαρέσμα απο τον προπονητή της θα χάσει αρκετή δύναμη ενώ θα είναι και ποιό κουρασμένη απο το Ευρωπαικό παιχνίδι και την εκτός έδρας εκδρομή. Θα ποντάρω στον καλό άσσο και στην επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Κούπερ που θέλει να πλησιάσει στην 8άδα.

396 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1 (1.85)

Οι συνεχόμενες γκέλες της ΒΕΡΝΤΕΡ την απομάκρυναν απο τις θέσεις για το CL ενώ στην σημερινή μάχη κινδυνεύει να πέσει και απο τις θέσεις που οδηγούν στο Europa. 1-3-2 έχει στα τελευταία της παιχνίδια αλλα δεν χάνει εύκολα βαθμούς στην έδρα της που έχει 7-2-2. Καλύτερη συγκομιδή βαθμών για το ΑΝΝΟΒΕΡΟ που έχει 3-2-1 στις τελευταίες αναμετρήσεις και πήρε και ενα θετικό 2-2 για το Europa Leauge εκτός έδρας με την ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓ. Δεν είναι δυνατή ομάδα εκτός έδρας με 2-5-5 θα έχει και κούραση απο το ταξίδι και το παιχνίδι εκτός έδρας για την Ευρώπη, θα έχει κάποιες απουσίες και σίγουρα δεν θα έχει την ίδια ενέργεια για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν την παίρνει να κάνει συνεχόμενη γκέλα και έχει και την παράδοση υπέρ της. Πάμε με την ΒΕΡΝΤΕΡ και την προσπάθεια ανάκαμψης.

408 ΝΤΙΖΟΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 (1.65)

Σκληρή μάχη για το πρωτάθλημα Γαλλίας δίνει η ΠΑΡΙ με την ΜΟΝΠΕΛΙΕ και θα τα καταφέρει μόνο αν καθαρίζει τέτοια εκτός έδρας παιχνίδια με ομάδες που δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση ενώ είναι και άλλης δυναμικότητας. Η γηπεδούχος μόνο μια νίκη και 2 ισοπαλίες στα τελευταία της 6 παιχνίδια και 5-3-5 εντός έδρας που δικαιολογεί και την 18η θέση που έχει στο πρωτάθλημα. Η ΠΑΡΙ χωρίς ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια της με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες και εκτός έδρας δείχνει πολύ δυνατή με 6-5-1. Η ΝΤΙΖΟΝ θα προσπαθήσει να πάρει έστω τον ενα βαθμός της ισοπαλίας αλλα η ΠΑΡΙ είναι σε καλό διάστημα και σκοράρει πολύ εύκολα. 4-1 στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην ΑΖΑΞΙΟ και σήμερα αναμένεται να σκοράρει το ίδιο εύκολα.

391 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 (2.00)

Μεγάλη ευκαιρία για την αρκετά καλή φέτος ΚΑΤΑΝΙΑ. Με νίκη η γηπεδούχος εξασφαλίζει σίγουρα την παραμονή της ενώ μπαίνει και για τα καλά στο παιχνίδι των play off για την ευρώπη. Είναι σε καλό διάστημα με 3-2-1 στα τελευταία της 6 παιχνίδια ενώ έχει και μια αρκετά ισχυρή έδρα με  6-4-2. Έκανε γκέλα απέναντι στην ΤΣΕΖΕΝΑ καθώς αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω σοτ μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0. Αντιμετωπίζει σήμερα για πολύ κακή φετινή ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ. Με 1-5-7 εκτός έδρας δείχνει πόσο άσχημα παίζει εκτός έδρας ενώ και στα τελευταία της παιχνίδια έχει 2-1-3. Σημαντικές οι απουσίες της σήμερα και θα προσπαθήσει να κρατήσει την ισοπαλία αλλα στην έδρα της η πολύ καλή ΚΑΤΑΝΙΑ δεν πιστεύω οτι δεν θα καταφέρει να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.


αυτή είναι η βασική μου τετράδα για σήμερα.

275 ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1 (2.75)
396 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1 (1.85)
408 ΝΤΙΖΟΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 (1.65)
391 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 (2.00)

στα ίδια παιχνίδια θα παίξω άλλο ενα δελτίο με ενα παιχνίδι με περισσότερο ρίσκο και παίζωντας και ποιό safe στο παιχνίδι με την ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ με διπλή ευκαιρία. Το επιπλέον παιχνίδι που διαλέγω είναι τα 4-6 γκόλ της ΜΙΛΑΝ καθώς η απόδοση για το over είναι αστεία. Πιστεύω μετά το άσχημο παιχνίδι που έκανε εκτός έδρας με την ΑΡΣΕΝΑΛ θέλει να κάνει μια καλή νίκη για να ξεγελάσει λίγο τις εντυπώσεις στους οπαδούς της. 

275 ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1Χ (1.43)
396 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1 (1.85)
408 ΝΤΙΖΟΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 (1.65)
391 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 (2.00)
392 ΜΙΛΑΝ - ΛΕΤΣΕ 4-6 γκόλ (2.60)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More