3/15/2012

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Μεγάλη η βραδιά σήμερα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ καθώς η πρόκριση είναι στο χέρι του. Σπουδαίες και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις με περισσότερο αυτή ανάμεσα στην ΜΠΙΛΜΠΑΟ και την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Ας δούμε μια μικρή ανάλυση για τα σημεία που διάλεξα για σήμερα:


141 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1 (2.50)

Πολύ καλό παιχνίδι είχε η ΜΠΙΛΜΠΑΟ στον πρώτο αγώνα στην Αγγλία και κυριάρχησε απέναντι στην ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, σε ενα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου με σκόρ 2-3 που διαμορφώθηκε με πέναλντι στις καθυστερήσεις και γκόλ για την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ που την κράτησει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ανατροπή και θα κυνηγίσει το γκόλ απο την αρχή κάτι που ίσως γυρίσει μπούμεραγκ καθώς θα ανοιχτεί σε μια καυτή έδρα με μόλις 2 ήττες, απέναντι σε μια πολύ καλή επιθετική ομάδα (3η καλύτερη επίθεση στην Ισπανία μετά την ΡΕΑΛ και την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝ ) που απο την φύση της δεν θα παίξει για να κρατήσει τα εκτός έδρας γκόλ και θα κυνηγήσει να σκοράρει και να τελειώσει το παιχνίδι. Άλλωστε όσοι είδαμε το πρώτο παιχνίδι γνωρίζουμε οτι λίγα μάζεψε η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. Σε δεύτερο δελτίο θα κυνηγήσω το 4-6 γκόλ καθώς το OVER με 1.50 απόδοση είναι αστείο.

143 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ Ημίχρονο Χ (2.10)

Έχασε ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι η ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ να βάλει γερά θεμέλια για την πρόκριση καθώς αντιμετώπισε το ΑΝΝΟΒΕΡΟ με σημαντικές απουσίες στην επίθεση και όμως δέχτηκε 2 τέρματα. Το έργο της σχετικά μέτριας ομάδας της ΛΙΕΓΗΣ θα είναι πολύ ποιο δύσκολο εκτός έδρας καθώς το ΑΝΝΟΒΕΡΟ εντός έδρας στα ευρωπαικά παιχνίδια δεν έχει γνωρίσει την ήττα ενώ και στο πολύ καλό Γερμανικό πρωτάθλημα έχει 6-6-0. Την τελευταία αγωνιστική γνώρισε την ήττα απο την ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ με 3-0 ενώ απο την άλλη μεριά η ΣΤΑΝΤΑΡ δεν είχε αγωνιστική και θα είναι ποιο ξεκούραστη. Το παιχνίδι το περιμένω παιχνίδι στρατηγικής. Δεν θα ρισκάρουν οι δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΣΤΑΝΤΑΡ θα κυνηγήσει το γκόλ και σαν ποιο ξεκούραστη ομάδα μπορεί να το πάρει. Στο δεύτερο μου δελτίο Χ/2 με 9 απόδοση.

144 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1 (1.90)

Με Ντι Νατάλε στον αγώνα απο την αρχή του παιχνιδιού η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ θα κυνηγήσει την ανατροπή του 2-0 στην έδρα της ΑΛΚΜΜΑΡ. Είναι δυνατή η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ στην έδρα της και θα κερδίσει αλλα δύσκολα θα προκριθεί. Πάω με τον άσσο και στο άλλο μου δελτίο 1/1.


147 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1-Χ Διπλή (1.80) (3.20)

Στο χέρι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ η πρόκριση καθώς έχει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα με 1-0. Έχοντας μια απο τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη μπορεί να κρατήσει το σκόρ του πρώτου αγώνα ενώ με την εικόνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια του και την εξαιρετική φόρμα μπορεί να κάνει και το γκόλ. Η ΜΕΤΑΛΙΣΤ είναι επικύνδινη ομάδα και την περιμένω ποιό δυνατή απο το πρώτο παιχνίδι που δεν είδαμε ότι μπορούσε να βγάλει σοτ γήπεδο λόγο της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Επειδή απο τα παιχνίδια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απουσιάζει εδώ και καιρό η ισοπαλία θα προτιμήσω την διπλή για να είμαι καλυμμένος.

148 ΣΑΛΚΕ - ΤΒΕΝΤΕ 1 (1.65)

Ήταν κακή η ΤΒΕΝΤΕ στο πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που πήρε την νίκη με πέναλντι ενώ έπαιζε και την ΣΑΛΚΕ που είχε και μια αποβολή στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα έπρεπε να είχε σκοράρει επιπλέον για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση καθώς δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει την ήττα στο γήπεδο της ΣΑΛΚΕ που έχει μια πολύ καλή έδρα.

Οι πρότασεις μου είναι:

4-5 σύστημα Χ 2 φορές

141 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1 (2.50)
143 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ Ημίχρονο Χ (2.10)
144 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1 (1.90)
147 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1-Χ Διπλή (1.80) (3.20)
148 ΣΑΛΚΕ - ΤΒΕΝΤΕ 1 (1.65)

και ένα άλλο δελτίο θα είναι

4-5 σύστημα.

141 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 4-6 γκόλ (2.40)
143 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ Χ/2 (9.00)
144 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ 1/1 (3.25)
147 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ 1-Χ Διπλή (1.80) (3.20)
148 ΣΑΛΚΕ - ΤΒΕΝΤΕ 1 (1.65)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More