3/09/2012

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καλησπέρα φίλοι και φίλες.


Παρασκευή σήμερα ζέσταμα για το Σ/Κ και αρχίζουμε με το δυνατό μας σημείο για σήμερα το παιχνίδι της Χάβρης απέναντι στη Μέτς. Η γηπεδούχος μετά την ήττα από τη Νάντ αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες για άνοδο. Η φιλοξενούμενη χωρίς νίκη για 9 συνεχόμενο ματς με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Υποψιασμένοι για το under προσφέρεται 1,45 στον ΟΠΑΠ εμείς θα πάμε στο N/G για τους τολμηρότερους το 0-1 γκολ.

Με τη μαγκειά της η Πάντερμπορν στην τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, απόρθητη η έδρα της και σκοράρει περίπου 2 γκολ σε κάθε αγώνα. Η Μπόχουμ 3 ήττες στα 4 εκτός και τρέχει σερί 2 ηττών με σύνολο τερμάτων 2 - 8.

Επόμενος αγώνας η Ρέμς απέναντι στην Τουρ. Με έδρα που γράφει 9-1-1 και η φιλοξενούμενη με σερί 0-1-5 εκτός παραβλέπουμε το ντεφορμάρισμα της Ρέμς και παίρνουμε το 1,95 στον άσσο.

Αγώνας που με εντυπωσίασε λόγω αποδόσεων είναι το παιχνίδι ανάμεσα Αμιάν απέναντι στην Άρλ. Δεν είναι μόνο ότι η τελευταία νίκη της Αμιάν έγινε το Νοέμβριο 1 νίκη σε 11 αγώνες αλλά και το ότι η Άρλ είναι αήττητη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές. Αν οι Book ξέρουν κάτι παραπάνω και δίνουν το διπλό 3.25 δικαίωμά τους εμένα ας μου πει κάποιος ότι έπαιξα λάθος τέτοια απόδοση.

Ομάδα που θα ανέβει κατηγορία η Φλίτγουντ, απέναντι στην Κίντερμινστερ θα καταβάλλει τις όποιες δυσκολίες συναντήσει.

Τελευταίος αγώνας για σήμερα η Μονακό. Με 7 βαθμούς που μάζεψε στους 3 τελευταίους αγώνες αμυδρά χαμόγελα επανήλθαν αλλά δεν έχει ξεφύγει ακόμα τον υποβιβασμό. Η Γκινγκάμπ σφυρίζει αδιάφορα στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Επειδή τα παιχνίδια που παίζει όλος ο πλανήτης τα φοβάμαι ο άσσος στο 2,00 αλλά το over στο 1,90.


Αγώνας της ημέρας

Χάβρη - Μέτς----------------------------N/G ( 1,60 )


Σύστημα 4/5

Πάντερμπορν - Μπόχουμ------------------------άσσος ( 1,85 )

Ρέμς - Τούρ-------------------------------------άσσος ( 1,95 )

Αμιάν - Άρλ--------------------------------------διπλό ( 3,25 )

Μονακό - Γκινγκάμπ------------------------------over ( 1,90 )

Κιντερμίνστερ - Φλίντγουντ-------------------διπλό ( 1,85 ) Αποδόσεις ΟΠΑΠ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More