1/06/2012

Για να δουμε θα ντριμπλαρει ο ελεφαντας ;






Καλησπέρα μάγκες. Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι έχει αρκετούς αγώνες, φυσικά όχι κάτι ιδιαίτεραο αφού στην Ιταλία οι ομάδες προέρχονται απο διακοπή των αγώνων απο τις 16 17 Δεκεμρίου. Τα υπόλοιπα ματς δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο πιστεύω αν εξαιρέσουμε τον αγώνα της Λε μαν που πιστεύω οτι θα νικήσει. Πάμε να δούμε τους αγώνες σιγα σιγα αλλά και τις προβλέψεις για σήμερα:





(141) Σαμπντορια - Βαρεζε. Ασσος


Η Σαμπτνορια προέρχεται απο ήττα με την Πεσκάρα μεσα στην έδρα της δεύτερης. Η Σαμπντορια δεν τα πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να αναριχηθει
στην βαθμολογία. |Απο την άλλη η Βαρέζε προέρχεται  απο ισοπαλία μέσα στην έδρα της με την Βερόνα. Δεν πιστεύω να χάσει βαθμούς η Σαμπντορια.

(136) Ασκολι - Παντοβα. Διπλο.

Η Ασκολι το προηγούμενο ματς πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Κροτόνε, ενω η Πάντοβα έφερε ισοπαλία με την Νοτσερίνα. "Μεγάλο διπλο μετά  έρχεται η γκέλα" Θα πάω με το διπλό της Πάντοβα μιας και είναι πολυ καλυτερή και πιο ποιοτική απο την Ασκολι. Να σημειώσουμε οτι η Ασκολι έχει οικονομικα προβληματα.

(146) Γουικομ - Χαντρεσφιλντ Over

Η Γουικομ ηττηθηκε απο την Μπορνμουθ στον τελευταιο αγώνα ενω η Χατντερσφιλντ εφερε ισοπαλια με την  Νοτς Καουντι 2-2. Τα τελευται 5 εντος η Γουικομ εχει 3 Over και 2 Under ενω η  Xantersfilnt  στα  τελευταια 5 εκτος εχει επισης 3 Over  και  2 Under. Θα παω με το OVer. Πιστευω και G/G.


(145) Le man - Valensien Ασσος (με ρισκο)

Η Βαλενσιεν εκτος δεν μπορει, οχι οτι η Λε μαν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Ο αγωνας ειναι Κυπελλο και πιστευω στην εκπληξη της Λε μαν σημερα. Ισως και χ δεν πιστευω στο διπλο της βαλενσιεν. Συνεπως θα παω με τον ασσο (προσωπικα). Η Βαλενσιεν προερχεται απο νικη επι της Λυον! και η Λε μαν απο ηττα απο την Λαβαλ με 2-1.

(148) Γκροσετο - Λιβορνο Διπλο.

Η αποδοη μ αρεσει αρκετα της Λιβορνο στο 2,80. Η 'Λιβορνο εχει καινουργιο προπονητη και ααυτο θα φερει φρεσκαδα στην ομαδα. Στο τελευταιο ματς ηττηθηκε απο την Μπρεσια . Η Γκροσετο στον τελευταιο αγωνα εφερε 2-2 με την Εμπολι μεσα στην εδρα της δευτερης. Το ματς ειναι αρκετα αμφιροπο. Η Γκροσετο δεν εχει σταθεροτητα στην αποδοση της. Θα ρισκαρω με το διπλο της Λιβορνο.

(151) Σετουμπαλ - Ακαδεμκα. OVer (2,20)

Η Σετουμπαλ τα τελευταια ματς εχει συνεχεια αποβολες και στον αγωνα με την Ακαδεμικα εχει και απουσιες, στο τελυταιο αγωνα εφερε ισοπαλια 1-1 με την ΝΑσιοναλ. Αντιθετα η Ακαδεμικα στο τελυταιο αγωνα εφερε 1-1 με την ΣπορτινγκΛ. Θα ρισκαρω επισης στο Over του αγωνα Σετουνμπαλ -Ακαδεμικα.



Αυτα παιχταραδες μου. Μπορει να τα ριξω σε συστημα η 4-5-6 η 5-6 αναλογα. Καλυτερα να παιξω πιο πολλα το Σ/Κ που ερχεται παρα σημερα. Αλλα ματσακια για σημερα Αλκογιανο μπορει ασσος , Νοτσερινα ασσο. Αυριο τα καλυτερα!



Υγ.1 Σημερα δεν αξιζει να φορτωσετε κανενα αγωνα/ες αυριο ξημερωνει το Σ/Κ οποτε αυριο its better.
Υγ.2 Σε καθε ματς χρειαζεται να εχεις και τυχη για να σου βγει οπως και στη ζωη με ενα ρισκο που παιρνεις.
Υγ. 3 Τα ματσακια οσο περναει ο καιρος θα τα φτιαχνουμε πολυ καλυτερα, πηρατε μια γευση για την αναρτηση των ματς απο την Ιταλια.
Υγ. 4 Να παιζετε παντα χαλαρα και με λιγα φραγκα!

*(Η εικονα και ο τιτλος ειναι χιουμοριστικοι φυσικα)

Detektiv , Keep it up my friends! 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More